- 7 Ocak 2018
- 27.652
- 80.234
- 598
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.841
Kızlar bu 10 numaranın dolabı neydiiii gızzzzzzz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.numara dolabi almis.bu sekilde temizlemeden vermislerKızlar bu 10 numaranın dolabı neydiiii gızzzzzzz![]()
Bu kadar da iddialiyizdirHic sansim yokmustu eger katilsaymistim![]()
Ben galiba duzenle ilgili resimler anca atarim, e boyle kirli bisiler cikarsa beni ezer gecerlerBu kadar da iddialiyizdir![]()
Gel bende de var kurabiyeAyyyyy geç kalmadım inşallahhhhhh![]()
Sen şimdi bize ne demek istedinBen galiba duzenle ilgili resimler anca atarim, e boyle kirli bisiler cikarsa beni ezer gecerler![]()
![]()
Ben 2 başımayım kirleten yok ki bacimSen şimdi bize ne demek istedin![]()
Bence de 2 ve 10 hakediyor ben ikisine vefdim oyumu 3 olduğunu bilmiyoridum2.numaranin buzdolabi evrim gecirmis resmen![]()
Döndüm dondum baktım neyden bahsedionuz kankaAynen.oraya bez girmiyor ben de temizlerken zorlaniyorum![]()
Ablacım bu tarz kurabiyeler yüksek sıcaklıkta önceden ısıtılmis fırında pişmesi gerekiyor önceki kurabiye böyle olmamıştı fırın isitmadan attım el ayak altında kalmasın diyeBen de geçen hafta okul için kurabiye yapmıştım, o da böyle yayıldı. Yaygın baygın gönderdim mecbur..Niye öyle oldu anlamadım![]()
Sen mi aldın ikinci el dolabıHepsi birbirinden bitli![]()
![]()
Bitli olabülüüüSen şimdi bize ne demek istedin![]()
La havle iftira topuna bakın gece geceSen mi aldın ikinci el dolabı![]()
Asil sen benden biktin rahat birakayim dedim
Yok kız ne bıkcam sayende temizlik yapıyodum asıl ben mahcup oluyom sana foto atamayıncaAsil sen benden biktin rahat birakayim dedim![]()
Merak ediyorum dolaplar kiminLa havle iftira topuna bakın gece gece![]()