hamileyim canımÇocuk varmı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyim canımÇocuk varmı canım
ilk başta yaptığın işler gereksiz geliyo yapmak istemiyosun ama kendini sık ve devam et derim ben yaptıkça işlerini rutine oturttukça daha kolay gelecek ve yapmak mecburiyetinde hissedeceksin yapmazsan için rahat etmeyecek.bence planın çok güzel olmuş.Allah planına uyma kolaylığı versin
ilk başta yaptığın işler gereksiz geliyo yapmak istemiyosun ama kendini sık ve devam et derim ben yaptıkça işlerini rutine oturttukça daha kolay gelecek ve yapmak mecburiyetinde hissedeceksin yapmazsan için rahat etmeyecek.Sagol canim uyamiyorum ki![]()
ooo yarım gün çalışıyosun bide tembelliğemi vuruyosun çocukla zor tabi ama yinede istersen yapabilirsin plana uymak şartBenimde bi plan yapmam gerek artık hiçbişeyi yetiştiremiyorum kızlar çalışyorum 12:30 da çıkıyorum eve gelişim 1 saati sürüyor vaktim çok aslında ama plan yapmadığımdan tembelliğe verdiğimden böyle oluyo gece uykusuz kalınca gündüz uyumak istiyorum bu seferde işler kalıyo 8,5 aylık oğlum var geceleri kalkıyo sürekli bende uykuyu seven biriyim maalesef anlayacağınız artık kendimi düzeltmem gerek bugün evi topladım nevresimleri yıkadım astım yenisini takıcam makinaya çamaşır attım bi daha diğer çamaşırlarımı katladım henüz döküntü toplamakla geçti birazdan evi süpürüp tozları alıcam oğlumun izin verdiği kadarıyla![]()
aynı zamanlarda doğum yapmışız benim kızımda 8,5 aylık ,gerçekten iş yaptırmıyolar ama oğlum sağolsun ilgileniyo kardeşiyleBenimde bi plan yapmam gerek artık hiçbişeyi yetiştiremiyorum kızlar çalışyorum 12:30 da çıkıyorum eve gelişim 1 saati sürüyor vaktim çok aslında ama plan yapmadığımdan tembelliğe verdiğimden böyle oluyo gece uykusuz kalınca gündüz uyumak istiyorum bu seferde işler kalıyo 8,5 aylık oğlum var geceleri kalkıyo sürekli bende uykuyu seven biriyim maalesef anlayacağınız artık kendimi düzeltmem gerek bugün evi topladım nevresimleri yıkadım astım yenisini takıcam makinaya çamaşır attım bi daha diğer çamaşırlarımı katladım henüz döküntü toplamakla geçti birazdan evi süpürüp tozları alıcam oğlumun izin verdiği kadarıyla![]()