Iyi geceler arkadaslaar :) evime 2 dir temizlik için bi abla geliyor. Ilkinde başında durdum çok güzel yapıyo gibi duruyodu ben bakarken herseyi çekip altlarini sildi falan bende bütün gün tepesinde dikilmedim başka odalarda durdum sabah 9 da geldi akşam 6 gibi çıktı akşam tabi çok belli olmadı sabah farkettim heryerin altlari falan oldugu gibi duruyor hani mesela silinmiş ama yalandan. 2.ye cagirmicaktim ama ev ilaclandi başka da musait kimse yoktu mecbur kaldım aslında bi ablamiz var ama hamile. Ev ilaçlı diye başında da duramadim kayinvalidemle esim izin vermedi belki etkiler diye. Eve bi bakıyorum şimdi mesela demiştim ki abla mutfak dolaplarinin altlarini güzelce sil egilemiyorum oralara ben olduğu gibi duruyor hiçbi eşyanın tozu alinmamis onu da mesela biblolarimdan veya dolap altlarindaki kablolardan falan anladım hepsi aynı şekilde duruyor zaten belli mobilyalarim beyaz şimdi ev tekrar ilaclanicak bidaha temizlik lazım e bide doğum yaklaştı büyükte bi temizlik yapılması lazım yani avrupa yakasında işini hakkıyla yapicak sorun yasamiycagim bir yardımcı arıyorum bildiğiniz memnun kaldığınız biri var mı acaba