temizlik

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.552
11.369
hanımlar merhaba.. ben hala ev temızlıgı konusundaduzenını oturtamamıs bı kadın olarak goruyorum kendımı. calısıyorum bı yasımda kızım var. oncelıgım evdeyken onunla zaman gecırmek ev ısı yapmak degıl. yardımcı da her hafta da alamıyorum. size sorum şu ne kadar zamanda nereyi temizlıyorsunuz. yanı kapıları ne kadar zamanda, camları ne kadar zamanda, dolapları ne kadar zamanda bi temizliyorsunuz.. tesekkurler sımdıden

genellikle yaza girerken genel bir temizlik yaparız. Duvarlar camlar kapılar dolaplar yapma çiçekler ne kadar ince iş varsa.... halılar yıkamaya gider parkeleri halı yıkama süpürgesiyle çekerim her gün sildiğimiz temiz sandığımız o parkeler makineyle ne kadar da kirli olduğunu belli ediyor su o kadar kirleniyor ki viledalardan tiksindim.. Şimdi madem makinen var neden halıları yıkamaya gönderiyorsunuz diyeceksiniz benim belim sorunlu o makineyi halı yıkarken uzun süre kullandığımdan belim resmen yamuluyor çok fena ağrı geliyor. Sağlığımdansa senede 1 defa 100 tl halı yıkamaya vermeyi tercih ederim. :KK43:
Bir de ortalama 6 ay sonra halı yıkama hariç bunlar tekrarlanır. Ama halıların durumuna göre tekrar gönderilebilir.
Mutfak temizlemeyi çok severim de şu banyo temizlemesi yok mu deli oluyorum hele o duşakabin ve tavan :)

Ben günlük olarak heryeri bir siliyorum temziliyorum. Detaylı temizliği ayda 1 yapıyorum.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

X