Temizlikçi ablanın densizliği

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
K.Vdem bu konuşmayı sohbet ederken anneme anlatmış o da bana anlattı.
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?

X
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
Boşboğaz biri sanirim.bu kimseyi ilgilendirmez.ben olsam önce uyarirdim.bi şans vermek lazim diye düşünüyorum.

Bence uyarı yap anlasın hatasını ona neymiş hakketten başka birşeylerde olsa demek yetişdircek ikincisi kvdende ne demeye oğlunun içtiğini annene söylüyor oda başka alem yinede sen uyarı yapkiii nerde nasıl duracağını anlasın

uyardiktan sonra araniz bozulur diye düsünüyorum, belki hafiften ignelemelisin ?

Sonucta evine de herkesi alip güvenemiyorsun, demekki belli bir samimiyet varki öyle konusabildi..

o degilde sen esinle sorunlarn vardi o noldu asil :KK70:

K.v kadının agzından bunu söylemiş olabılır mı?
O nasıl bakıyor alkol konusuna

uyardiktan sonra araniz bozulur diye düsünüyorum, belki hafiften ignelemelisin ?

Sonucta evine de herkesi alip güvenemiyorsun, demekki belli bir samimiyet varki öyle konusabildi..

o degilde sen esinle sorunlarn vardi o noldu asil :KK70:
Hala düzelmedi. O gece saat 21:30 da geldi. Sonra tartıştık o gece evde kalmadım. Bugüne kadar da ayrı yattım. Konuşmuyorum zaruri haller dışında.
Bana dokunmasın a dahi izin vermiyorum. Şimdilik böyle

bence emin olmadan kadının günahını almayın
o dedi bu dedi olmaz bence kadına sorun bizzat

bence emin olmadan kadının günahını almayın
o dedi bu dedi olmaz bence kadına sorun bizzat
O da var tabi de. K.vdem 50 annem 60 yaşında kadınlar. Neden yalan söylesinler ki. Ha ailelerimiz alkol almamıza laf etmezler. Öyle ayyaş falan da değiliz. Her zaman dolap içki dolu değildir yani. Desem ki annemler laf çarpıyor.
K.vdem demiş zaten "sen napcan onları genç onlar" diye

X