Temizlikçi Aranıyor

Pimpirellaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
2
0
42
Göztepe Merdivenköy de oturuyorum.. Haftada 3 gün temizlik,ütü yapacak evi toplayacak sigara kullanmayan titiz,düzenli ve sakin temizlikçi arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.

Göztepe Merdivenköy de oturuyorum.. Haftada 3 gün temizlik,ütü yapacak evi toplayacak sigara kullanmayan titiz,düzenli ve sakin temizlikçi arıyorum
Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.

X