bu gece yapılan iğneyi kendimiz mi yapıyoruz ?
çok şükür canım sen nasılsın
aminnnnn canım amin Allah düşürdü bi kere ellerine bu işi sırf ticarete döken doktor dolu rahim filmine gerek yok diyen aşılamayı ısrarla deneten hep para tuzağı ne kadar daha fazla para kazanabiliriz düşüncesi öyle doktorlardan ALLAHIM korusun inşallah cümlemizi
merhaba canım bende ilk tüp bebek denememi nisanda yaptırdım transferi göremedim yumurta toplamadan sonra iptal edildi yumurta bulamadılar ama saat veriyor merkez o saatte orda oluyosun yani bize bağlı birşey değil..
kızlar günaydın
bu sabah doktora gittim muayene etti ( :/ )
sonra puregon 300 ıu diye bir hormon verdi 225 doz uygulayacakmışım her akşam saat 6 daymış saati çok önemliymiş bide eşli rulid 300mg tablet içekmişim
28 haziranda bakcaklarmış yumurtalara
kaçtane yumurta olur sizce kızlar?
yumurtalar toplandıktan sonra neden yumurta bulamadılar anlamadım zaten toplanmış,
döllenme mi olmadı acaba?
Eki Görüntüle 450455 merhaba geleceğin güzel anne adayları nasılız bugün herşey çok çok güzel olsun inşallah tedavide olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun
iyiyim tatlım temmuzu bekliyorum hayırlısıyla yiğenim :123:evleniyor düğün telaşı işte sonrada benim telaş başlicak canım sen nasılsınmerhaba canımmmmmm ben iyiyim şükür...
sen nasılsın
aminnnnnnnnnnn sırayla hamiş oluruz hepimiz inş
hayırlısı olsun tatlım rabbim yardımcımız olsun tüm arkadaşlarımızın dahayırlı olsun düğününüz tatlım
bende iyiyim canım seminer dönemi bitti sayılır artık haftaya da rapo alıcam...
tatil başladı artık
haftaya ilaçlarımı yazdırmaya gidicez istanbula...
sonraki haftada genel temizliğimi yapıcam ve heyecanla tedaviye başlıyacağım günü bekliycem
iyiyim tatlım temmuzu bekliyorum hayırlısıyla yiğenim :123:evleniyor düğün telaşı işte sonrada benim telaş başlicak canım sen nasılsın
kızlar günaydın
sonra puregon 300 ıu diye bir hormon verdi 225 doz uygulayacakmışım her akşam saat 6 daymış saati çok önemliymiş bide eşli rulid 300mg tablet içekmişim
yumurtalar toplandıktan sonra neden yumurta bulamadılar anlamadım zaten toplanmış,
döllenme mi olmadı acaba?
kızlar günaydın
canım bende senin hemen arkandayım bugün adet oldum 4'ten sonra olduğu için yarın 1.gün kabul ediliyo pazartesi günü benim içinde büyük gün başlıyoruz artık aramızda fark var ben senin aşamalarını çoktan geçtim ilk tüpümden dondurulmuş yavrularım var doktor amcası ısıtmam için göbişime yerleştirecek inşallahhh tabi bende ilaçlar içeceğim iğne yok göbişten o kadar çokkkkkk heycanlıyım çokkk mutluyumm inşallah bu sefer çok güzel olacak Allahın izni ile beni bırakmayacaklarda aminnnnn inşallahh
çok saol canım evet Allah kısmet ederse başlıyorum inşallahhh..güzel haberleri vermek karşılıklı olur inşallah hepimiz çok mutlu olalım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin MEVLAM hepimize
canım demek başlıyorsun tedavine hayırlı olsun
inş buz bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana
hadi bakalım güzel haberler verin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?