ben 5 senelik evliyim o yuzden o konuyu tam bilmiyorum ama eger 5 milyonun altindaysa sayi bunun tibbi acidan tup bebekden baska hic bir tedavisi yok. 3 sene hic birsey yapamadan neden beklenilsinki.? ben bir cok doktorla konustum urologlar dahil bize tedavi edelim ilerlemesin ama yinede tup bebek yapmadan cocuk sahibi olamassiniz dedi. yani tippi acidan tedavisi mumkun degil tek care tup bebek.
sen bunu merkezine sor istersen seni daha iyi bilgilendirirler.
ve arkadaslar rapor almak okadarda zor degil. arada maddi olarak cok buyuk fark var alma sansiniz varsa yani sartlariniz uyuyorsa mutlaka alin raporu.
benim merkezimde raporlu yaklasik 4000tl raporsuz 950 tl. tup bebek maliyeti.
ve merkez secerken yasaya uygun fiyat vermiyor bir cok merkez yasa geregi 1000tl yi gecmemesi gerekiyor raporlu tup bebek fiyati bu konuya dikkat edin.
saol canım mantıken söylediğin doğru 3 sene uygulanacak tedavi zaten tüp bebek başka şansımız yok bizim sayımız çok az tabi herşey Allahtan mucizeler de var ama tıpta tek çözüm tüp bebek ben de öyle biliyorum doktora iyice soracağım bizden raporsuz olursa 3000 tl hastaneye raporlu olursa 2000 tl yatırmamız isteniyor arada 1000 tl fark var, ancak ilaçlar raporsuz 2800-3000 arası tutar dediler o noktada rapor olsa ilaç maliyeti baya düşerdi herhalde 800-900 lerden bahsediyor burdaki bayanlar çoğunlukla, yani raporlu bile 1000 tl değil samsun fakültede tedavi fiyatı, ilaçlarla beraber 6000 oluyo nerdeyse raporsuz bakalım inşallah bir yolunu bulacağız ilaçları taksitle almaya çalışacağız en azından...