Ah ben napayım asıl..
depresifbirpolyanna
sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama tekrarlayan düşüğü olmayan ve yaşı genç olanlarda pgt önerilmiyor. Ben şişli Memorial e geçtiğimde iki kürtajım vardı, tamam dediler pgt yaptılar, histeroskopi istedim, doktor önce gerek yok dedi ben ısrar ettim, tekrardan hsg de çektirdiler echomarda. Ama gelin görün ki pgtde kimyasal olasılığı %10. Ben de kimyasal yaşadım. Görünür hiçbir sorunum yok, pıhtılaşma konusunda iki üç değer var onlar da sorun yoksa aslında pıhtılaşma yok deniyor. Bana da öyle dendi, hatta doğum yapmışsınız pıhtılaşma olsa o gebeliğinizi de etkilerdi dediler. Nitekim doğal siklus transferi de yaptıkları için pıhtılaşma için bir şey verilmiyor. Ancak gebelik olursa takip edecek doktorum, için rahat etsin iğne vurmanın bir zararı olmaz deyince ben transfer sonrası iğne de başlamıştım. Bütün pgtlileri düşük ve kimyasal olup en son pgtsiz ile ikiz doğum yapan okudum. Malesef olumsuzluklar olunca oluyor, nasip değilmiş diyorum artık. Pgt yine de çok önemli bir başarı sağlıyor tabi, ancak sayıca çok az çıkıyor çok kıymetli, bir de böyle sorun olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. .