- 20 Ekim 2024
- 178
- 91
- 18
yarına sabredemeyip gidip kan verdim ve 3. gün embriyosu transferden sonra 8. günüm ve negatif maalesef tutmuş olsa az da olsa bir değer olması gerekmez miydi?Rica ederim güzel haberlerle gel inşallah![]()
*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarına sabredemeyip gidip kan verdim ve 3. gün embriyosu transferden sonra 8. günüm ve negatif maalesef tutmuş olsa az da olsa bir değer olması gerekmez miydi?Rica ederim güzel haberlerle gel inşallah![]()
3.gün için çok erken olmuş ama sen yine de iki gün sonra bi baktır 0 mı çıktı ?yarına sabredemeyip gidip kan verdim ve 3. gün embriyosu transferden sonra 8. günüm ve negatif maalesef tutmuş olsa az da olsa bir değer olması gerekmez miydi?
*
Anladım canım 4gün sonra bir daha tekrarla bakalım3. gün embriyosu en erken kanda kaçıncı gün çıkar acaba
test günüm 1 eylülAnladım canım 4gün sonra bir daha tekrarla bakalım
İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bir an önce kolaylıkla kavuşursun bebişine canımtest günüm 1 eylül
hiç umudum yok ama mecburen zaten o gün baktıracağım canım
Amin canım Allah razı olsun dualarını eksik etmeİnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bir an önce kolaylıkla kavuşursun bebişine canım![]()
Progestan dex bende de aynı etkiyi yaptı soğuk vurduğumda oluyordu yağ bazlı olduğu için yavaş yapın dediler. Önce kırmızı sonra kırmızı yerler morarıyorduProgestan dex 25 mg
Benimde kesmediler 12 hafta kullanacakmışım direniyorumProgestan dex bende de aynı etkiyi yaptı soğuk vurduğumda oluyordu yağ bazlı olduğu için yavaş yapın dediler. Önce kırmızı sonra kırmızı yerler morarıyorduAma fitilden daha etkili olduğu için kullanmaya devam ettim kesmemişlerdi.
Merhaba, dekortu ve prografı kalp atışı duyana kadar kullandınız mı? Ben de transferden sonra hala devam ediyorum. Bebeğe zarar veriyor mu tedirgin oldum.Evet canım ediyor kalp atışı duyulana kadar esktrofem
Coraspirin
Folik
Dekort
Progestan iğne ve fitil birde prograf diye bir ilaç
Tam tersi tutunmaya olumlu etkisi oluyor vücut yabancı algılamayıp embriyoyu atmaya çalışmıyorMerhaba, dekortu ve prografı kalp atışı duyana kadar kullandınız mı? Ben de transferden sonra hala devam ediyorum. Bebeğe zarar veriyor mu tedirgin oldum.
Merhaba endometrite antibiyotik vermek için kültür testi yapmadılar mı? Birde düzeldi mi diye tedaviden sonra tekrar biyopsi almadılar mı? Emin olmadan mı transfer olduBen 3. Denemeden bir ay önce antibiyotik tedavisi olmustum endometrit yani rahim enfeksiyonu nedeniyle. Acaba rahmim yeterince saglikli miydi deneme oldugunda emin degilim. Mikrobiom testi varmis. Ondan yaptirmayi düşünüyorum...
Benimde bugün 6.gün şuana kadar yaşamadım ama bugün felaket bir kabızlık ve ıkınmanın önüne geçemedim bişey olduysa diye çok korkuyorumValla ben günde 5-6 koca taze kayısı yememe rağmen kabız oldum doktorum Duphalac şurup önermişti sabah öğle akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içiyorum benim normalde hiç olmazdı çok su içmeme , sebze yememe rağmen oldu. Bence şurup edinin kesinBana kabız olmayın diye özellikle belirttiler tadı şeker şurubu gibi aç karna biraz mide bulandırıyor
![]()
Sonucunuz ne olduKızlar bugün transferin 4. Günündeyim uyandığımda sivilceyle uyandım her adetten önce mutlaka sivilcem çıkar bugün sivilceyi görünce moralim bozuldu embriyo tutunmadı mı acaba o yüzden mi adet belirtileri yaşıyorum
Maalesef negatifle sonuçlandıSonucunuz ne oldu
Transferinizin kaçıncı gününde lekelenme oldu bende 9.gündeyim sarı lekelenmem varAy hadi dualarım seninle kuzummmmmbenim nedense hiç inancım yok transfer sonrası bi moralsizleştim olmayacakmış gibi hissettim hiç bir his yok şu an bide çok az leke oldu sarı kahvemsi.adet günüme de zaten 7 gün falan var sanırım adet olursam teste gerek kalmayacak zaten
Uzman kişilere çok tecrübelilere yaptır onlar yaptığı zaman bi şey olmuyor bana da bir tane sağlıkçı vurduğunda denk geldiğinde bacağıma vuran uyuşma ağrı çok fena oluyordu o olunca başkasına hafif vuranlara yaptırmaya başlamıştımMerhaba arkadaşlar promester igne vurunuyorum kalçadan kimi zaman aciuor ağrı yapıyor ayağa dahi vurdu normal mi yaşayan var mi