temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ozaman 29 unda gittiğimde sormamda sakınca yoktur heralde:) bazen doktor daha erken çok bunları konuşmak için filan dicek diye biçok sorumu erteliyorum gittiğimde sorayım bari
Sor sor benimde biriktirdigim sorularim var

benim 22 sinde randevum var vajinal muayene yapacak sanırım bu kontroller için cnm heralde son 3 aya girerken başlıyorlar kontrollere

nasılsınız kızlar ancak okudum yazıları doğum ücretleri çok fazla imiş bizim burda ne kadar tam emin değilim ama normal 1300 sezeryan 1400 diye hatırılıyorum diğer hastane daha da uygun hatta.
Çok aşırı oldugundan bende araştırmalara şimdiden başladım.

En pahalı benim heralde 3000 dediler ya,ama doktorumdanda cok memnunum oyuzden el mahkum

Bende sonradan aci cektigim icin yuruyuse korkar oldum
Canım benim içim fena oluyor zaten tansiyonum düşüyor sanırım o anda benim tansiyon normalde zaten 9-5 falan. Bu arada 7 kilo almışım toplamda 9 değil 12kiloyla kapatabilsem çok iyi olacak .doğumdan sonra belki 2 kilo falan fazlam olur diye düşünüyorum.sen kocaelide başka doktora gidicem diyordun ne yaptın ? Soruyorum çünkü nerde doğum yapacağım belli değil manisada olabilir kocaelide

Canım benim ikinci olduğu için başlarda sordum. Ama ilkinde 32.haftada normal pozisyonu aldığını ancak kilolu olduğunu son usgdr 4000 gr ve fazlası olursa asla riske atmam sezaryen demişti. Genelde sonlara doğru konuşuluyor.

Canım ben mecbur kurutuyordum makinede kış çocuğu olduğundan şimdi yaz çocuğu ya evde bile assan biryere 2 saatte kurur.aslında yenı doğana kurutma makinesi iyi değil çünkü ne olursa olsun kıyafetlerin tozları yapışıyor ama mecbur kaldığımizda mecbu kurutucagiz canim.

Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyor kıyafetler hep otuzda yıkayın dedi alırken. Kaçla yıkıycaz biz?
Ay ne çok soru sordum
Ben 40da yıkadım çocuğumun eşyalarını genelde ama çok leke varsa 60da yıkadım. Ama yıkanmış kıyafetlere mutlaka ütü bastırdım mikroplarin arındurmak için. Yeni dofan bebeklerin her yıkamada kıyafetlerine ütü basılması gerekiyor

Benim de var o program ama 95 derecede yıkıyor kıyafetler hep otuzda yıkayın dedi alırken. Kaçla yıkıycaz biz?
Ay ne çok soru sordum
Ben 40da yıkadım çocuğumun eşyalarını genelde ama çok leke varsa 60da yıkadım. Ama yıkanmış kıyafetlere mutlaka ütü bastırdım mikroplarin arındurmak için. Yeni dofan bebeklerin her yıkamada kıyafetlerine ütü basılması gerekiyor .hoş oglusumdada hala ütü yapıyorum ama yeni doğan daha hassas. Bak ben e bebekten baby me marka sıvı deterjan ve yumusaticusuni kullanıyorum 1 senedir. 2 senede dalin kullandım ama baby me daha çok hoşuma gitti tavsuye ederim

Büyüyor ya ondan bak benimkide daha fazla alanı olduginda daha harektluydo şimdi daha güçlü tekmeliyor ama azalıyor tabi hareketleri. Sen uyuduğunda kesin bebisin uyanıyor emin ol buna sen hisettmiyorsun o yüzden .ama yine de sen bir doktora git istersen emin olman açısından canim

Sağol canım ben de denerim. Yazın izmir fuarından dalanın bebek deterjanını almıştım onu deniycem ilk. Ondan da alırım. Sabun tozu da mantıklı geldi sıradan hepsini denerim heralde

Sağol canım ben de denerim. Yazın izmir fuarından dalanın bebek deterjanını almıştım onu deniycem ilk. Ondan da alırım. Sabun tozu da mantıklı geldi sıradan hepsini denerim heralde
Sabun tozu leke ckıramıyor canım ben granüllu almistik ilk başta 2 kere kullandım sonra sıvıya dondum

benimki hala çok hareketli canım yaa sürekli bir hareket halinde sağdan soldan tepinip duruyor :) özellikle sandalyede geriye doğru yaslanınca ayaklarımı da uzatınca başlıyor hareketlenmeye :)

son haftalarda belli oluyor cnm 36 dan sonra doğumu beklemeye başlıyorsun sezeryan durumu yoksa. çünkü sezeryande 38 -39 . haftalarda gün verip alıyorlar. son haftalarda bebeğin kafasının aşağıya dönmesi ve doğum pozisyonunu alması gerekiyor normal doğum için. ayrıca bebişin kilosuda önemli. 4 kg ı geçerse normal doğum zor olur diyorlar. ayrıca bebeğin kafasına kordon dolanmışmı suyu azalmışmı diye kontrol ediyorlar son haftalarda. eğer bir risk yoksa 40. hatta 42.haftaya kadar bekleyenler var. ama doktorlar 40. haftadan sonra çok beklemeye yanaşmıyorlar . kısacası doktorun seni yönlendirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…