Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ALLAHIM başta sevgili habibin muhammed mustafa ( SAV ) yüzü suyu hürmetine gelmiş geçmiş bütün peygamberler hürmetine okunan şu ezanlar ve senin sevdigin bütün mubarek kullarının yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan bi çağre kullarınıda unutma ne olur bizlerinde yüzünü güldür artıkkk içimiz yanıyo kavruluyo merhamet et ne olur allahım aminnnnnnn

Aminnnnnnn ......

Çok moralim bozuldu aglamaktan helak oldum şimdi biraz daha kabullendim napalım nasibimde yokmuş bos yere kredi cektik bir de bunun için ya sonucu deger olarak yazmamislar <0.100 yazıyor
Canım bence yine de ilaçlarını bırakma test günü tekrar baktır Allah büyük canım

Kizlar yarin opum var bu yola girerken cok heycnliydim simdi hissizlestim resmen ne dusunecegimi bilmiyorum aliskanlik galiba olmicak gibi dusunmekten kendimi alamiyorum
Canım ama yapma böyle. Sen olacağına inanki Allahım da kabul etsin bol bol dua et. Pozitif ol güzel düşün güzel olsun canım

Kızlar aslında reçetenizin fotokopisini yanınızda götürürseniz her hastane ve sağlık ocağı yapmalı. Seni de tebrik ederim canım vaginismusu yenmişsin ne güzel

AMIIII....NNNNNNN CANM AMINNNN INSALLAHHHHHHHH

Ben bir iki kez vurulmustum. Ben acısından degil canım benim kalcada bu kadar igneyi vurucak yer yok her yerim apse oldu çünkü. O yüzden doktor bana jel verdi :)
Anladim canim ben kalcadan nerdeyse 10 senedir hic igne yemedim bi kan aldirdim kolumdan kac yildir okadar. Yer cok yani : ))

Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.

Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)

Kızlar aslında reçetenizin fotokopisini yanınızda götürürseniz her hastane ve sağlık ocağı yapmalı. Seni de tebrik ederim canım vaginismusu yenmişsin ne güzel
sagol canım peki sen ne durumdasın muyneler falan zor olmuyormu inşallah tez vakitte kurtulursun bu sıkıntıdan. ya ben götürdüm ama kabul etmiyorlar illa bizim vermemiz gerekiyo iğneleri diyorlar herşey maddiyata bakıyo özelde ben 3 sene önce 5 tl ye vurduyordum şimdi 10 tl olmuştur hergün vurduracagınıda düşünürsen belli bi sürelinşne tabi biraz sıkıntı ama olsun bebegim için deger

Amiiiiiiinnnnnnnnn

Gülüm valla yapılmalı aslında. Sadece çok özel istisnai ilaçlar oluyor onlar ayrı. Baya pahalıya yapmış özel de. Ben transfer günü evim 100 km yol sarsmasın diye otelde kaldım yakın bi özel hastaneye gittim kan sulandırıcı clexane iğne ve progestan iğneyi toplam 2 liraya yaptılar canım. Dediğin ücretler bir iğne için uçuk yani

ya bize bi yakın özel hastaneye biraz yürüme mesafesi var normal şartlarda yürünebilir sıkıntı yok ama trasferden sonra yürümek sıkıntı o yüzden ben iğne yapılırken minibüsede binmek zorundayım 2 lira onuda hesaplarsak 12 tl allah yarcımcımız olsun ne diyebilirim başa gelen çekiliyor malesef

bebegim87 canım aslında ben de yendim sayılır. İlişki az bi kasılmayla oluyor alttan muayene olamıyordum tüp bebek sürecinde kendi isteğimle (doktorum hiç zorlamadı saolsun) alttan muayene oldum 3 defa. Ultrasonda yumurtalar daha net görülsün net ölçülsünki ilaç tedavisi dozu iyi ayarlansın diye. Ama zorlandım biraz kasıldım tabi. Ama spekulum taktıramam. Transfer anestezili oldu zaten. Ama gerçekten de psikolojik birşey. Kafanı rahat ettirirsen acımayacağına inanırsan problem geçiyor.

Canım bence devlet hastanesinin başhekimi yada sağlıkocağının sorumlusu ile görüş bizim ilaçlarımız basit ilaçlar. Yapmaları lazım reçetenle gidince. Dediğim kişilerle görüş yapılsın diye talimat verirler kesinlikle. Ben de hastanede çalışıyorum sağlıkçıyım hakkını ara ve koru bence canım. Neden o kadar para vereceksinki boşuna yazık günah. O parayla kendine evine ve inş bebişine bişeyler alırsın. Ben bhcg baktırdığım gün bizde aynı gün çıkmıyor diye başka ilçenin aciline gittim iğnemi de orada reçetemle yaptırdım yapmayız demediler. Aklında olsun canım yapmaları gerek.

az kalmış canım biraz daha sabır bütün bunları yaptırabilmek bile mucize bana göre çünkü gerçekten çok zor bidurum 5 yıl ya düşünebiliyormusun şimdiki halimi görünce yüzde yüz fark var ben bi çok kez doktora gittim bu sorun yüzünden pskiyatri normal kadın dogum ya varya emin olabilirsin benim gibi düşünürmüsün bilmiyorum ama çocuk sıkıntısından daha büyük bi sıkıntı tamam herşey cinsellik degil ama evlilikte mutlu bi evlilik içinde en önemli şey bana göre ikili ilişkiler açısından neyseki o kötü günler geride kaldı 4 5 yıl önce pskiyatriye gittim tek seyansta bir aylık bi zamanda ilaçsız bi şekilde bitti kafada bitiyor yani herşey çok şükürki bitti şimdi biraz gerilsemde muaynelerde senin dedigin gibi bende söylüyorum hemen bende vaginismus var diye o yüzden daha dikkatliler kasılmalar bendede olur ama seninki kadar degil spekulum eve çok zor ama oda çok sıkıntı olmuyo azıcıkkk :) bu duruma gelmek bile mucize benim için

çok dogru diyorsun canım sen saglıkcı oldugun ve işin içinde oldugun için biliyorsun ama ben ve benim gibiler böyle madur oluyo gerçekten yazık günah yani söylediklerini yapacagım sonuna kadar hakkımı arayacagım çok teşekkür ederim canım beni bu konuda bilgilendirdigin için

Kızlar perşembe günü transferim olmuştu yaa bugün yumurtalıklarımda hafif batma gibi acıma gibi bişeyler hissediyorum. Sizce bu bişeyin belirtisimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…