inşallah hamilelik belirtisidir canımKızlar perşembe günü transferim olmuştu yaa bugün yumurtalıklarımda hafif batma gibi acıma gibi bişeyler hissediyorum. Sizce bu bişeyin belirtisimidir?
Inşallah bebeklerimin bana tutunma çabalarıdır canım yaaainşallah hamilelik belirtisidir canım
bence hamilesin bendede olmuştu insallh sende ayni belirtilerdirKızlar perşembe günü transferim olmuştu yaa bugün yumurtalıklarımda hafif batma gibi acıma gibi bişeyler hissediyorum. Sizce bu bişeyin belirtisimidir?
inşallah canım inşallah yaaaInşallah bebeklerimin bana tutunma çabalarıdır canım yaaa
Inşallah canım yaaa .Allah hepimize nasip etsin bu sevgiyibence hamilesin bendede olmuştu insallh sende ayni belirtilerdir
Tebrik ediyorum seni canım süpersinaz kalmış canım biraz daha sabır bütün bunları yaptırabilmek bile mucize bana göre çünkü gerçekten çok zor bidurum 5 yıl ya düşünebiliyormusun şimdiki halimi görünce yüzde yüz fark var ben bi çok kez doktora gittim bu sorun yüzünden pskiyatri normal kadın dogum ya varya emin olabilirsin benim gibi düşünürmüsün bilmiyorum ama çocuk sıkıntısından daha büyük bi sıkıntı tamam herşey cinsellik degil ama evlilikte mutlu bi evlilik içinde en önemli şey bana göre ikili ilişkiler açısından neyseki o kötü günler geride kaldı 4 5 yıl önce pskiyatriye gittim tek seyansta bir aylık bi zamanda ilaçsız bi şekilde bitti kafada bitiyor yani herşey çok şükürki bitti şimdi biraz gerilsemde muaynelerde senin dedigin gibi bende söylüyorum hemen bende vaginismus var diye o yüzden daha dikkatliler kasılmalar bendede olur ama seninki kadar degil spekulum eve çok zor ama oda çok sıkıntı olmuyo azıcıkkk :) bu duruma gelmek bile mucize benim için
İnş tutunma belirtisidir canım :)Kızlar perşembe günü transferim olmuştu yaa bugün yumurtalıklarımda hafif batma gibi acıma gibi bişeyler hissediyorum. Sizce bu bişeyin belirtisimidir?
sagol canım darısını senin başına :)Tebrik ediyorum seni canım süpersin
6+4gorunuyo canim 7nin icinde yim yani ama ben daha usgye gitmedim drum okadar agirdan aliyoki kalp atisinibirak kese varmi onu bile bilmiyorum sadece hcg pozitif okadarayyy ne güzel bulantılara bile razıyım inanki tabi herşeyin hayırlsı :) canım seninki kaç haftalık
durum vahimmm6+4gorunuyo canim 7nin icinde yim yani ama ben daha usgye gitmedim drum okadar agirdan aliyoki kalp atisinibirak kese varmi onu bile bilmiyorum sadece hcg pozitif okadar
aminnn canım rabbim seninle olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar birazdan kan vericem 8 gibi çıkacak sonucu inş çok çok katlanmıştır. Dualarınızı bekliyorum. Bu arada bugün 10. Günüm. Tüp bebek merkezindeki transferimi yapan hocayla değil de yardımcısı olan doktorla görüştüm illa ikiye mi katlanması lazım dedim şu aşamada %60 artış yeterli dedi. Test gününde yani 12. Günde de 100ü geçmesini istiyoruz dedi. İnş sağlıklı bir şekilde artar değerim. Darısı tüm arkadaşlarımın başına :)
Valla senin dr amma ağır gidiyor ama olsun bebişte problem olmasın da önemli olan o. Sen bence hem keseleri (muhtemelen ikiz) hem de kalp atışlarını duyarsın. Bizim dr 12. Günde test, testten 10 gün sonra da kese için çağırıyor6+4gorunuyo canim 7nin icinde yim yani ama ben daha usgye gitmedim drum okadar agirdan aliyoki kalp atisinibirak kese varmi onu bile bilmiyorum sadece hcg pozitif okadar
canım transferden 12 gün sonra hamile kalırsan buna göre bebek ne kadarlık oluyoValla senin dr amma ağır gidiyor ama olsun bebişte problem olmasın da önemli olan o. Sen bence hem keseleri (muhtemelen ikiz) hem de kalp atışlarını duyarsın. Bizim dr 12. Günde test, testten 10 gün sonra da kese için çağırıyor
Bende saglik ocagindayim canim recete olduktan sonra ve kaydin ordaysa bu tarz igneleri hatta penisilin haric butun igneleri yapiyoruz yapmalari gerek huriyenin dedigi gibiçok dogru diyorsun canım sen saglıkcı oldugun ve işin içinde oldugun için biliyorsun ama ben ve benim gibiler böyle madur oluyo gerçekten yazık günah yani söylediklerini yapacagım sonuna kadar hakkımı arayacagım çok teşekkür ederim canım beni bu konuda bilgilendirdigin için
sagol canımm önceki aile doktorum yapamayız demişlerdi hatta devlet hastanesi bile yapamayız dedi şimdi aile doktorum degiştirdim müsait zamanda gidip danışmam gerek umarım yaparlarBende saglik ocagindayim canim recete olduktan sonra ve kaydin ordaysa bu tarz igneleri hatta penisilin haric butun igneleri yapiyoruz yapmalari gerek huriyenin dedigi gibi
Dualarım seninle .eminim artış olmuştur canımKızlar birazdan kan vericem 8 gibi çıkacak sonucu inş çok çok katlanmıştır. Dualarınızı bekliyorum. Bu arada bugün 10. Günüm. Tüp bebek merkezindeki transferimi yapan hocayla değil de yardımcısı olan doktorla görüştüm illa ikiye mi katlanması lazım dedim şu aşamada %60 artış yeterli dedi. Test gününde yani 12. Günde de 100ü geçmesini istiyoruz dedi. İnş sağlıklı bir şekilde artar değerim. Darısı tüm arkadaşlarımın başına :)
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1canım transferden 12 gün sonra hamile kalırsan buna göre bebek ne kadarlık oluyo
Ben bisekil hesapliyorum ama yabi en dogrusunu usg soylicek
kafadan 12 günlük bi hesay yaptım 3 hatfa 5 günlük çıktı vee ( embriyo transfer tarihi temel alınır. Embriyonun transfer edildiği tarihte gebeliğin 2 haftalık olduğu kabul edilir ve üzerine bu güne kadar geçen haftalar sayılarak hamilelik haftası hesaplanır.) mış bunu ögrendigim iyi oldu kafam karışıyorduBen bisekil hesapliyorum ama yabi en dogrusunu usg soylicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?