- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
canim artar sen merek etme iki katindan fazlada cikacak bak gorurusun bende hatya cuma insallh kese gormeye gidecemKızlar birazdan kan vericem 8 gibi çıkacak sonucu inş çok çok katlanmıştır. Dualarınızı bekliyorum. Bu arada bugün 10. Günüm. Tüp bebek merkezindeki transferimi yapan hocayla değil de yardımcısı olan doktorla görüştüm illa ikiye mi katlanması lazım dedim şu aşamada %60 artış yeterli dedi. Test gününde yani 12. Günde de 100ü geçmesini istiyoruz dedi. İnş sağlıklı bir şekilde artar değerim. Darısı tüm arkadaşlarımın başına :)
Benim bildiğim kadarıyla son adet tarihine göre hesaplanıyor. Zaten adet döngüm 28 günde bir. Buna göre normal yoldan gebe kalmış olsam zaten adetin 14. Günü yumurtlama olması gerekiyordu benim yumurtalar da 14. Gün toplandı öyle denk geldi. Bu durumda doğal yoldan gebe kalsaydım da bu günler denk gelecekti. Oynasa oynasa 2-3 gün oynar yani. Çoğu arkadaşın da aşağı yukarı bu şekilde oluyor. Sanırım son adet tarihi baz alınır.canım transferden 12 gün sonra hamile kalırsan buna göre bebek ne kadarlık oluyo
Aynen canim ya sorma ama artik alistim onn tarzi.bu test gunumde 15.gundu sallana sallana gidiyo ilgisiz mii onemsemiyomu yada garanti olsunda ondan once zahmet etmiim.mi diyo anlamadm ama artk az kaldi 9una bebeklerimi kucagima alayimda varsin bekliim napiimdurum vahimmminsan meraktan çıldırır bee görmek için bu nasıl doktar keyfiye haraket ediyo galiba
doktorun kendine has bi tarzı varmış hiç başka doktorlar gibi degil enterasanAynen canim ya sorma ama artik alistim onn tarzi.bu test gunumde 15.gundu sallana sallana gidiyo ilgisiz mii onemsemiyomu yada garanti olsunda ondan once zahmet etmiim.mi diyo anlamadm ama artk az kaldi 9una bebeklerimi kucagima alayimda varsin bekliim napiim
Ayyy canmmm cok mutlu oldum yaaaaaa cok şükürKızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum
süpersiniz sende bebeklerinde umarım herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun maşallah sizeeKızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum
ohh cok guzelKızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum
Süperrrrr çok sevindim canımKızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum
Canım sen ne zaman tahlil yaptiracaksin . Bir kac gundur yigunluktan takip edemedim benKizlar ben birazdn ckcm gezcez kafa dagtcaz biraz kan vercem birde :'( allah rizasi icin cok dua edin bana en cok sizin duaniz kabl olr hamileler ve anne olmak icin ici yanan anne adaylari var bu mubarek cuma gnu rabbm guldursun yuzumu aksama haberi verirm size iyiki varsniz
Canim sen ne yaptın. Vucut isim yukseldi diyip umutsuzluga kapilmistin degil mi yanlış hatirlamiyorum degil,mi@esoes84 Allah sabrını versin bir negatif bi düşük yaşamış biri olarak çok iti anlıyorum seni inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı verir Rabbim
Canim benim cok sevindim artarak devam etsin keseyi de kalp atisini gormeyi de nasip etsin insallahKizlar hamileyimmmmmmmmm degerim 201 :)) 10.gunum
Canım benim az kaldi şükür seninde tahlil gününeYediysen üzülme çünkü 1 kereden bişey olmaz . Benim canımda turşu kola çiğ köfte istedi yedim . Test günüm salı . Düşüğe yol açar diye pek önerilmiyor ama bir kere yedin diye hiç bişey olmaz bitanemmm
Canim cok üZüldüm ama vardır bir hayir bunda daSonucum negatif uzgunum yinede sukrediorum bi bldgi var rabbmin. Dondrlmuslarmiz var iki ay sora onlari denicem dualarinizi eksik etmeyin. Guclu olmak zorundayim uzulsemde faydasi yok. Yarin yildonumumuz ona bu hediyeyi vermek isterdim ama ne yazikki bu ayda gelmedi umudumuz
Ya canim ya o,kadar soyledik idrar yaniltabilir diye demi . Neden moralini bozuyorsun . Bekle canim ya inşallah kanda pozitif olurKızlar sabah bir idrar testi daha negatif çıktı ;( yandım ben yandımmmmm
Uzme canim kendini zamani vardır inşallahKızlar iki gun vardi teste. Malesef ben hak edemedim anne olmayı Rabbim sizlere isteyip olmayan herkese çifter çifter versin inşaallah bu mutluluğu. Çok Üzgünüm anlatamam size bunu. Artık baska bahara kaldı umutlarım.. inşaallah bir gün ben de tadarım evlat sevgisini..
mSe varmiiUzme canim kendini zamani vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?