Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim artar sen merek etme iki katindan fazlada cikacak bak gorurusun bende hatya cuma insallh kese gormeye gidecem

canım transferden 12 gün sonra hamile kalırsan buna göre bebek ne kadarlık oluyo
Benim bildiğim kadarıyla son adet tarihine göre hesaplanıyor. Zaten adet döngüm 28 günde bir. Buna göre normal yoldan gebe kalmış olsam zaten adetin 14. Günü yumurtlama olması gerekiyordu benim yumurtalar da 14. Gün toplandı öyle denk geldi. Bu durumda doğal yoldan gebe kalsaydım da bu günler denk gelecekti. Oynasa oynasa 2-3 gün oynar yani. Çoğu arkadaşın da aşağı yukarı bu şekilde oluyor. Sanırım son adet tarihi baz alınır.

huriye048 evet söyledigin mantıklı normal gebelikten bi farkı yok aslında düşünürsen bütün süreç aynı günler hemen hemen aynı

durum vahimmm insan meraktan çıldırır bee görmek için bu nasıl doktar keyfiye haraket ediyo galiba
Aynen canim ya sorma ama artik alistim onn tarzi.bu test gunumde 15.gundu sallana sallana gidiyo ilgisiz mii onemsemiyomu yada garanti olsunda ondan once zahmet etmiim.mi diyo anlamadm ama artk az kaldi 9una bebeklerimi kucagima alayimda varsin bekliim napiim

huriye048 can
doktorun kendine has bi tarzı varmış hiç başka doktorlar gibi degil enterasan ama en önemlisi senin ve bebeklerinin iyi olması geç olsunda güç olmasın inşallah görürsün canım

Kızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum

Ayyy canmmm cok mutlu oldum yaaaaaa cok şükür

süpersiniz sende bebeklerinde umarım herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun maşallah sizee

ohh cok guzel

kizlar grip olmustum ilac kullanmadm ama limonlu cay ictim bi kac kez bi sikinti olmaz dimi benişime

Süperrrrr çok sevindim canım

Canım sen ne zaman tahlil yaptiracaksin . Bir kac gundur yigunluktan takip edemedim ben

Canım benim az kaldi şükür seninde tahlil gününe

Canim cok üZüldüm ama vardır bir hayir bunda da

Uzme canim kendini zamani vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…