Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canlar bu duanin sayfasii var benn o sayfada okuyirum sizlerdee katilin

SAgol cnmm nerde jac embiriyo transfer yapildi sizlere
Canım izmirde yapildim ben . Erol tamvergende . 2 transfer yapildi . Kac gundur is yogunlugumdan sayfaya giremeemisttim . Simdi tum,sayfalari okumaya çalıştım. Birazdan cikacagim soru sorsanda bugun,cvp veremeyebilirim . Kayisicekirdegi sorularina cvp verir Iyi aksamlar hepinize .

Maşallah canim maşallah

Ayyy canmmm cok mutlu oldum yaaaaaa cok şükür

süpersiniz sende bebeklerinde umarım herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun maşallah sizee

Süperrrrr çok sevindim canım

Maşallah canim maşallah
Kızlar çok tşk ederim darısı bebiş hasreti çeken herkese inşallah :)

kizlar grip olmustum ilac kullanmadm ama limonlu cay ictim bi kac kez bi sikinti olmaz dimi benişime
Ateşin yükselmesin gülüm ona dikkat et. Bol sıvı tüket beslenmene dikkat et istirahat et. Eğer uzarsa yada ağır geçiriyorsan bi doktora görün canım. İnş bebişine bişey olmaz Tabi biz elimizden geleni yapıcaz o ayrı ama bebişlerimiz yüce Rabbime emanet

Canim bak gordunmu ne guzel katlanmis cok sevindim tatlimm

Kizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm

Jbirine tup bebekle birine normal yolla hamile kaldigimi soylediler nadir gorulen bi durummus
Allah Allah :) bende ilkkez duydumm Rabbim Ol dedikten sonra iste cnm engeller kalkar. Eger oyle bi durum olmussada demekki tup bebek yolunda adim atman gerekiyomus nasip olmasi icin..

Allah Allah :) bende ilkkez duydumm Rabbim Ol dedikten sonra iste cnm engeller kalkar. Eger oyle bi durum olmussada demekki tup bebek yolunda adim atman gerekiyomus nasip olmasi icin..
Aynen bazen diyorum acaba embiriyolar mi karisti fln cunku gittigim doktorlar cok dusuk ihtimal fln dediler genede allaha hamd olsun ama insan suphe etmesen duramiyo

Bilmiyorumm allaha hamd olsun sukurler olsun ki 6 senelik bekleyisten sonra ikizlerim olcak ama doktorlarda duz bi aciklama yapmayinca acaba diyo insan genede cok takilmiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…