- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canlar bu duanin sayfasii var benn o sayfada okuyirum sizlerdee katilinRabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.
Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)
SAgol cnmm nerde jac embiriyo transfer yapildi sizlereCanlar bu duanin sayfasii var benn o sayfada okuyirum sizlerdee katilin
herkes var cnm hgKi
mSe varmii
Canım izmirde yapildim ben . Erol tamvergende . 2 transfer yapildi . Kac gundur is yogunlugumdan sayfaya giremeemisttim . Simdi tum,sayfalari okumaya çalıştım. Birazdan cikacagim soru sorsanda bugun,cvp veremeyebilirim . Kayisicekirdegi sorularina cvp verir Iyi aksamlar hepinize .SAgol cnmm nerde jac embiriyo transfer yapildi sizlere
Maşallah canim maşallahKızlar sonucum çıktı 8. Gün 35ti bugün 10. Gün şükürler olsun 96 olmuş. Çok mutluyum inş böyle devam eder. Pazartesi test günüm zaten. Pzrtesi akşam 7de tekrar baktırıcam inş çok çok katlanır. İnş sizler de bu duyguyu yaşarsınız en kısa zamanda kızlar :) sizi seviyorum
Ayyy canmmm cok mutlu oldum yaaaaaa cok şükür
süpersiniz sende bebeklerinde umarım herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursun maşallah sizee
ohh cok guzel
Süperrrrr çok sevindim canım
Kızlar çok tşk ederim darısı bebiş hasreti çeken herkese inşallah :)Maşallah canim maşallah
Bana antepte 4 günlük 2 embriyo transferi yapıldı ve hamileyim çok şükür daha çok yeni :)SAgol cnmm nerde jac embiriyo transfer yapildi sizlere
Ateşin yükselmesin gülüm ona dikkat et. Bol sıvı tüket beslenmene dikkat et istirahat et. Eğer uzarsa yada ağır geçiriyorsan bi doktora görün canım. İnş bebişine bişey olmaz Tabi biz elimizden geleni yapıcaz o ayrı ama bebişlerimiz yüce Rabbime emanetkizlar grip olmustum ilac kullanmadm ama limonlu cay ictim bi kac kez bi sikinti olmaz dimi benişime
Canim bak gordunmu ne guzel katlanmis cok sevindim tatlimmAteşin yükselmesin gülüm ona dikkat et. Bol sıvı tüket beslenmene dikkat et istirahat et. Eğer uzarsa yada ağır geçiriyorsan bi doktora görün canım. İnş bebişine bişey olmaz Tabi biz elimizden geleni yapıcaz o ayrı ama bebişlerimiz yüce Rabbime emanet
Ikiz olur onsaallahBana antepte 4 günlük 2 embriyo transferi yapıldı ve hamileyim çok şükür daha çok yeni :)
Bilimsel olarak ne aciklamasi vardır bilmiyorum ama Rabbimin hikmeti ne guzel masallah :)Kizlar size bi sorum var bana tek embiriyo transfer yaapildu ve cift yumurta ikizine hamile kaldim anlam veremiyorumm
Allah Allah :) bende ilkkez duydumm Rabbim Ol dedikten sonra iste cnm engeller kalkar. Eger oyle bi durum olmussada demekki tup bebek yolunda adim atman gerekiyomus nasip olmasi icin..Jbirine tup bebekle birine normal yolla hamile kaldigimi soylediler nadir gorulen bi durummus
Aynen bazen diyorum acaba embiriyolar mi karisti fln cunku gittigim doktorlar cok dusuk ihtimal fln dediler genede allaha hamd olsun ama insan suphe etmesen duramiyoAllah Allah :) bende ilkkez duydumm Rabbim Ol dedikten sonra iste cnm engeller kalkar. Eger oyle bi durum olmussada demekki tup bebek yolunda adim atman gerekiyomus nasip olmasi icin..
Embryolar nasil karisir kii anlamadim valla :/Aynen bazen diyorum acaba embiriyolar mi karisti fln cunku gittigim doktorlar cok dusuk ihtimal fln dediler genede allaha hamd olsun ama insan suphe etmesen duramiyo
Saol canım benimCanim bak gordunmu ne guzel katlanmis cok sevindim tatlimm
Saol canım inş çok isterim :)Ikiz olur onsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?