Cumartesi negatif çıktı hayatım bakalım hayırlısıAh bir pozitif çıksın elimden çekeceğin var valla. Kuzum neden öyle diyorsun Allahı gücendirirsin bak.
rabbim seninle olur inşallah korktuguna ugratmaz canımCumartesi negatif çıktı hayatım bakalım hayırlısı
Hakkımda hayırlısı bitanem nasiprabbim seninle olur inşallah korktuguna ugratmaz canım
Rapor şartlarını araştırmak lazım canım ben çok iyi bilmiyorum ama araştırmaya değer canım. Benim bir kızım var o nedenle rapor olmuyorÇok teşekkürler kızlar ama o rapor neye göre veriliyor? İlk denemede falan daha uygun olmuyo mu?
öyleya herşey nasipHakkımda hayırlısı bitanem nasip
Benim tüp bebek denemem ilaçlarla yaklaşık 6.500 tuttu canım raporsuzÇok teşekkürler kızlar ama o rapor neye göre veriliyor? İlk denemede falan daha uygun olmuyo mu?
Olsun şeker mi şekerkafası karışmış şeker
aynen cnm bızede suan yaklaşık 6.500 cıvarı fıyat cıktıBenim tüp bebek denemem ilaçlarla yaklaşık 6.500 tuttu canım raporsuz
canım sana neye göre iki emriyo koydular yaşa göremi yaşın kaç bilmiyorum ama yada bi sıkıntı ondanmı yaa ben 27 yaşındayım yasa geregi bi sıkıntı yoksa yaşta uygunsa bildigim kadarıyla tek emriyo konuluyor benimki nasıl olacak henüz bilmiyorum ama seninkini merak ettim bi sakıncası yoktur umarım sormamınRapor şartlarını araştırmak lazım canım ben çok iyi bilmiyorum ama araştırmaya değer canım. Benim bir kızım var o nedenle rapor olmuyor
Ayyy çok saol canım benimoyyy masallahhh... güzeller guzelı yavrum maşallah nazar degmesın hemen ayetel kursıyı okuyayımınsallah canımm
hee o zaman ben raporlu oldugum için 1.500 civarı ödeyecegimaynen cnm bızede suan yaklaşık 6.500 cıvarı fıyat cıktı
Onu doktoruna danış istersen tatlımyolundan kim döndürebilir gideni degilmişimdi daha iyi anladım işin içinde olanlar daha bilgili oluyo teşekkürler canım acaba bende yapsam zararı olurmu
kesin hayır yapmayın diyecekOnu doktoruna danış istersen tatlım
Çok saol canım benim 48 saat saat 7de doluyor 7de kan vericem 8de çıkacak canım inş çooook yükselmiştir yine dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Allah büyük canım inş yarın güldürür yüzünü. Cmt kaç çıktı değerin?Cumartesi negatif çıktı hayatım bakalım hayırlısı
bu rapor neye gore verılıyor canmhee o zaman ben raporlu oldugum için 1.500 civarı ödeyecegim
allahın izni ile yükselecek inşallah içini ferah tut canım herşey çok güzel olacak senin içinde bebeklerin içinde allaha bırak gerisini düşünmeÇok saol canım benim 48 saat saat 7de doluyor 7de kan vericem 8de çıkacak canım inş çooook yükselmiştir yine dualarınıza ihtiyacım var kızlar
11. Günümdü 0.426 gibi bişey çıktı direk negatif . Yarın 14. Günüm bakalım nasip .Allah büyük canım inş yarın güldürür yüzünü. Cmt kaç çıktı değerin?
canım ben 2 aşılama ve bir tüp bebek oldum hepsi negatif ve uzun zamandan beride bekliyorum bu gittigim hastane direk tüp bebek dedi başka bi tedavi istemedi anladıgım kadarıyla uzun zaman ve bu zaman içinde tedaviler olumsuz oldugu için raporlu hasta oluyorum benim anladıgım bu yanibu rapor neye gore verılıyor canm
Yok canım sakıncası yok yaşım 31. 2 ay sonra 32 olucam doktorla konuştum 2 embriyo koydurmak istedim o da kabul etti saolsun. ben demesem 1 mi verirdi 2 mi bilmiyorum canım. Sen de 2 istiyorsan konuş doktorunla gerekirse biraz zorla ikna etmeye çalış tatlımcanım sana neye göre iki emriyo koydular yaşa göremi yaşın kaç bilmiyorum ama yada bi sıkıntı ondanmı yaa ben 27 yaşındayım yasa geregi bi sıkıntı yoksa yaşta uygunsa bildigim kadarıyla tek emriyo konuluyor benimki nasıl olacak henüz bilmiyorum ama seninkini merak ettim bi sakıncası yoktur umarım sormamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?