Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Çok teşekkürler kızlar ama o rapor neye göre veriliyor? İlk denemede falan daha uygun olmuyo mu?
Rapor şartlarını araştırmak lazım canım ben çok iyi bilmiyorum ama araştırmaya değer canım. Benim bir kızım var o nedenle rapor olmuyor

Rapor şartlarını araştırmak lazım canım ben çok iyi bilmiyorum ama araştırmaya değer canım. Benim bir kızım var o nedenle rapor olmuyor
canım sana neye göre iki emriyo koydular yaşa göremi yaşın kaç bilmiyorum ama yada bi sıkıntı ondanmı yaa ben 27 yaşındayım yasa geregi bi sıkıntı yoksa yaşta uygunsa bildigim kadarıyla tek emriyo konuluyor benimki nasıl olacak henüz bilmiyorum ama seninkini merak ettim bi sakıncası yoktur umarım sormamın

Çok saol canım benim 48 saat saat 7de doluyor 7de kan vericem 8de çıkacak canım inş çooook yükselmiştir yine dualarınıza ihtiyacım var kızlar
allahın izni ile yükselecek inşallah içini ferah tut canım herşey çok güzel olacak senin içinde bebeklerin içinde allaha bırak gerisini düşünme

bu rapor neye gore verılıyor canm
canım ben 2 aşılama ve bir tüp bebek oldum hepsi negatif ve uzun zamandan beride bekliyorum bu gittigim hastane direk tüp bebek dedi başka bi tedavi istemedi anladıgım kadarıyla uzun zaman ve bu zaman içinde tedaviler olumsuz oldugu için raporlu hasta oluyorum benim anladıgım bu yani

Yok canım sakıncası yok yaşım 31. 2 ay sonra 32 olucam doktorla konuştum 2 embriyo koydurmak istedim o da kabul etti saolsun. ben demesem 1 mi verirdi 2 mi bilmiyorum canım. Sen de 2 istiyorsan konuş doktorunla gerekirse biraz zorla ikna etmeye çalış tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…