Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

anladım canım ınsallah bu sefer olurda kavuşursun sende yavruna

bende öyle düşünüyorumda yasa geregi böyle derler diye korkuyoruyum hayırlısı şansımı deneyecegim sagol canım

Rahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dı
Benim 9 tane embriyo m donduruldu.bir vial yani 3 adet çözüldü.2 tanesinde sorun yoktu onlar transfer edildi.diğeri boşa gitti tabi.rahim kalınlığının en az 8 olacak dedi doktorum.benimki 10 u geçmişti.

Hayırlısı olsun yapacak bişey yok dua sadece :)
allahtan umut kesilmez canım vardır bundada bi hayır hepimiz bekliyoruz hepimiz istiyoruz vee hepimiz bu konuda çok sıkıntılar yaşıyoruz yeri geliyo hayattan zevk almıyoruz aklımız fikrimiz hep bu konuda başka bişey düşünemiyoruz hatta bazen öyle duruma geliyorum ki dua ederken sadece bununla ilgili dua eder duruma geldim sanki bundan başka bişey yok gibi hayatta bundan başka bi sıkıntımız yok gibi çok zor biliyorum allahta yardımcın olsun rabbim bizim için en iyisi biliyor umudumuzu kesmeyecegiz elimden geleni sonuna kadar yapacagız dua edecegiz ve sabredecegiz allah hepimizinde yardımcısı olsun ve bizleri bu yolda tek başımıza burakmazsın inşallah

Herkese merhaba,
Arkadaşlar ben de tüp bebk düşünüyorum. Bu ay adetimin ikinci günü histeroskopi yaptıracağım bu sırada doktor polip var mı diye de bakacakmış. Anestesi ile yapacak biraz korkuyorum. Yaptıranlar bilgi verebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler

Canım histeroskopiyi yaptırırken polip var mı diye bakılıyo mu? İlk defa duydum. Polip varda histeroskopi yapıyorlar. Polip dr rahim filmiyle amlaşılıyor zaten. Ben de çok küçük kabarık olmayan bir polip çıktı. Rahim filminde bile zor göründü emin olunamadı. Tüp bebek tedavisinde doktorum emin oldu. İnşallah tutar bebişim çok umutluyum, tutmazsa hemen o polipi aldırıcam histeroskopiyle. Bu işlem çok basit ama işin ehli yapmalı. İyi deneyimli bir doktor yeni renkli kameralı makinelerle yapmalı. You toube den izle istetsen. Araştırdığım için biliyorum tatlım

Haklısın bitanem tevekkül edicez Rabbim en doğru Zaman'da verir. Herşeyde bir hayır vardır

Kızlar herkese merhaba.Bugün itibariyle sgk tüp bebek raporumu elime almış bulunmaktayım.Merkez seçimine kaldı şimdi .İstanbul Tüp bebeği düşünüyorum orada tedavi olan var mı aranızda?Ekim sonu ilk regl ile başlamayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.

bende ekim sonu regl ile başlıyorum cnm umarım kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…