- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
anladım canım ınsallah bu sefer olurda kavuşursun sende yavrunacanım ben 2 aşılama ve bir tüp bebek oldum hepsi negatif ve uzun zamandan beride bekliyorum bu gittigim hastane direk tüp bebek dedi başka bi tedavi istemedi anladıgım kadarıyla uzun zaman ve bu zaman içinde tedaviler olumsuz oldugu için raporlu hasta oluyorum benim anladıgım bu yani
Yok kız belli olmazkesin hayır yapmayın diyecek
Amiiiiinnnnnnallahın izni ile yükselecek inşallah içini ferah tut canım herşey çok güzel olacak senin içinde bebeklerin içinde allaha bırak gerisini düşünme
bende öyle düşünüyorumda yasa geregi böyle derler diye korkuyoruyum hayırlısı şansımı deneyecegim sagol canımYok canım sakıncası yok yaşım 31. 2 ay sonra 32 olucam doktorla konuştum 2 embriyo koydurmak istedim o da kabul etti saolsun. ben demesem 1 mi verirdi 2 mi bilmiyorum canım. Sen de 2 istiyorsan konuş doktorunla gerekirse biraz zorla ikna etmeye çalış tatlım
Doğru nasip canım ama biz yine de dua edelim11. Günümdü 0.426 gibi bişey çıktı direk negatif . Yarın 14. Günüm bakalım nasip .
inşallah canım yaa hepimizde inşallah artık beklemek çok zor olmaya başladıanladım canım ınsallah bu sefer olurda kavuşursun sende yavruna
Hayırlısı olsun yapacak bişey yok dua sadece :)Doğru nasip canım ama biz yine de dua edelim
Benim 9 tane embriyo m donduruldu.bir vial yani 3 adet çözüldü.2 tanesinde sorun yoktu onlar transfer edildi.diğeri boşa gitti tabi.rahim kalınlığının en az 8 olacak dedi doktorum.benimki 10 u geçmişti.Rahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dı
Çözülürken sorun olabiliyor. Bu yüzden Laboratuvar çok önemliymiş.o da şans galibaRahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dı
allahtan umut kesilmez canım vardır bundada bi hayır hepimiz bekliyoruz hepimiz istiyoruz vee hepimiz bu konuda çok sıkıntılar yaşıyoruz yeri geliyo hayattan zevk almıyoruz aklımız fikrimiz hep bu konuda başka bişey düşünemiyoruz hatta bazen öyle duruma geliyorum ki dua ederken sadece bununla ilgili dua eder duruma geldim sanki bundan başka bişey yok gibi hayatta bundan başka bi sıkıntımız yok gibi çok zor biliyorum allahta yardımcın olsun rabbim bizim için en iyisi biliyor umudumuzu kesmeyecegiz elimden geleni sonuna kadar yapacagız dua edecegiz ve sabredecegiz allah hepimizinde yardımcısı olsun ve bizleri bu yolda tek başımıza burakmazsın inşallahHayırlısı olsun yapacak bişey yok dua sadece :)
Maşallah nazar değmesin darısı başımıza inşallah keseyi gördüğün haberlerini de alırız10 gun sonraya randevu aldum.dr u gormedim bugun canm soramadim yani ilaclara devam 15 ekim randevum
vakıt gecmıyorrrrrrrr :/inşallah canım yaa hepimizde inşallah artık beklemek çok zor olmaya başladı
Ben yaptırdım canım 3 ekimde yani cumartesi. Bugün 2. Günüm. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildiArkadaşlar kim dondurulmuş Embriyo transferi yaptı yada yaptıracak ?
Canım senin 1 ekim benim 3 ekim di dimi hadi hayırlısı bakalımBenim perşembe günü dondurulmuş transferim oldu.6 tanesi de bir yıl daha dondurduk.
Canım histeroskopiyi yaptırırken polip var mı diye bakılıyo mu? İlk defa duydum. Polip varda histeroskopi yapıyorlar. Polip dr rahim filmiyle amlaşılıyor zaten. Ben de çok küçük kabarık olmayan bir polip çıktı. Rahim filminde bile zor göründü emin olunamadı. Tüp bebek tedavisinde doktorum emin oldu. İnşallah tutar bebişim çok umutluyum, tutmazsa hemen o polipi aldırıcam histeroskopiyle. Bu işlem çok basit ama işin ehli yapmalı. İyi deneyimli bir doktor yeni renkli kameralı makinelerle yapmalı. You toube den izle istetsen. Araştırdığım için biliyorum tatlımHerkese merhaba,
Arkadaşlar ben de tüp bebk düşünüyorum. Bu ay adetimin ikinci günü histeroskopi yaptıracağım bu sırada doktor polip var mı diye de bakacakmış. Anestesi ile yapacak biraz korkuyorum. Yaptıranlar bilgi verebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler
Haklısın bitanem tevekkül edicez Rabbim en doğru Zaman'da verir. Herşeyde bir hayır vardırallahtan umut kesilmez canım vardır bundada bi hayır hepimiz bekliyoruz hepimiz istiyoruz vee hepimiz bu konuda çok sıkıntılar yaşıyoruz yeri geliyo hayattan zevk almıyoruz aklımız fikrimiz hep bu konuda başka bişey düşünemiyoruz hatta bazen öyle duruma geliyorum ki dua ederken sadece bununla ilgili dua eder duruma geldim sanki bundan başka bişey yok gibi hayatta bundan başka bi sıkıntımız yok gibi çok zor biliyorum allahta yardımcın olsun rabbim bizim için en iyisi biliyor umudumuzu kesmeyecegiz elimden geleni sonuna kadar yapacagız dua edecegiz ve sabredecegiz allah hepimizinde yardımcısı olsun ve bizleri bu yolda tek başımıza burakmazsın inşallah
Olmazsa ds hiç üzülme tatlım. Tüp bebekte en iyi spermle yumurtayı seçiyorlar öyle düşün. Herşeyde vardır bir hayırHaklısın bitanem tevekkül edicez Rabbim en doğru Zaman'da verir. Herşeyde bir hayır vardır
bende ekim sonu regl ile başlıyorum cnm umarım kavuşuruz yavrularımızaKızlar herkese merhaba.Bugün itibariyle sgk tüp bebek raporumu elime almış bulunmaktayım.Merkez seçimine kaldı şimdi .İstanbul Tüp bebeği düşünüyorum orada tedavi olan var mı aranızda?Ekim sonu ilk regl ile başlamayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?