Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bilmiyorum tatlım da altunizadedeki bahçeci tüp bebek merkezinde rapor geçiyor bildiğim kadarıyla ve şu anda ilk infertivite muayenesi ücretsiz. İstersen orayı ara bir randevü al elindeki tüm testlerini götür hem fikir almış olursun farklı bir doktordan isterse de ona göre karar verirsin

Rahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dı
Evet cozulurken bozukabikiyomus benim birtane yumurtam vardi cok korktum bozulur diye cok sukur bozulmadi tam tersi cozuldukten snra hucre bolunmesi dvm etti ve dondurulnuslarla transfer daha kolay

Canım benim uzun süre mantar hastalığım oldu, doktor polip olduğundan emin ikisini aynı anda yapacağım diyor hem polip çıkaracağım hem de histerokopsi yapacağım diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Peki tüp bebek tedavisinde herkes histereskopi yaptırmıyormu

Hayır tatlım tüp bebek tedavisinde histeroskopi yapılmıyor. Histereskopiyi niye yapacakmış dokyorun

bende öyle düşünüyorumda yasa geregi böyle derler diye korkuyoruyum hayırlısı şansımı deneyecegim sagol canım
Canim benim yasim 27 ve daha once ne bir gebeligim nede tüp bebek basarisizligim olmadi ama dr bana iki embriyo koydu bence hersey doktorda bitiyor isteyince koyuyorlar

Benim tüp bebek denemem ilaçlarla yaklaşık 6.500 tuttu canım raporsuz
Sonuçta keyfi yapmiyoruz tüp bebeği, rapor vermeleri lazim Ozelde rapor alarak yaptiran var mi acaba burda, varsa bilgi verirse cok sevinirim, tabi olsun yeter ki parasi da onemli degil ama böyle bi alternatif varsa arastirmak lazim. Yardimin icin cok tesekkurler canım

hee o zaman ben raporlu oldugum için 1.500 civarı ödeyecegim
Canım özel hastanede mi 1500 tl, bebisin olmama sebebi neydi, benim esimin sperm sayisi düşük ve yüzde 97 si haraketsizdi son testte. Rapor alabiliriz diye düşünüyorum, ben kulaktan dolma ilk 3 denemenin devlet tarafindan odendigini hatirliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Onceki tüp bebek denemende raporlu degil miydin canım?

MK128 canim hasar testini nerde yaptiriyorsunuz esine merkezde mi yoksa hadtanede mi ve ne kadar maliyeti ben de yaptirmayi düşünüyorum çünkü bizim de morfolojimiz %1 %0 cikti iki sefer yaptirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…