Bilmiyorum tatlım da altunizadedeki bahçeci tüp bebek merkezinde rapor geçiyor bildiğim kadarıyla ve şu anda ilk infertivite muayenesi ücretsiz. İstersen orayı ara bir randevü al elindeki tüm testlerini götür hem fikir almış olursun farklı bir doktordan isterse de ona göre karar verirsinKızlar herkese merhaba.Bugün itibariyle sgk tüp bebek raporumu elime almış bulunmaktayım.Merkez seçimine kaldı şimdi .İstanbul Tüp bebeği düşünüyorum orada tedavi olan var mı aranızda?Ekim sonu ilk regl ile başlamayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse.
ay cok sevindim canm cok guzel
Çok sevindim canım gözün aydın.darısı hepimizin başına
Gözün aydın canım :)
Allah razi olsun kizlar darisi tum.isteyenlereMaşallah nazar değmesin darısı başımıza inşallah keseyi gördüğün haberlerini de alırız
Evet cozulurken bozukabikiyomus benim birtane yumurtam vardi cok korktum bozulur diye cok sukur bozulmadi tam tersi cozuldukten snra hucre bolunmesi dvm etti ve dondurulnuslarla transfer daha kolayRahim kalınlığı kac olması gerekiyor. Birde embriyolar çözüldükleri zaman geri dönmeyebiliyormus. Sizinkiler nasıl dı
Canım benim uzun süre mantar hastalığım oldu, doktor polip olduğundan emin ikisini aynı anda yapacağım diyor hem polip çıkaracağım hem de histerokopsi yapacağım diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Peki tüp bebek tedavisinde herkes histereskopi yaptırmıyormuCanım histeroskopiyi yaptırırken polip var mı diye bakılıyo mu? İlk defa duydum. Polip varda histeroskopi yapıyorlar. Polip dr rahim filmiyle amlaşılıyor zaten. Ben de çok küçük kabarık olmayan bir polip çıktı. Rahim filminde bile zor göründü emin olunamadı. Tüp bebek tedavisinde doktorum emin oldu. İnşallah tutar bebişim çok umutluyum, tutmazsa hemen o polipi aldırıcam histeroskopiyle. Bu işlem çok basit ama işin ehli yapmalı. İyi deneyimli bir doktor yeni renkli kameralı makinelerle yapmalı. You toube den izle istetsen. Araştırdığım için biliyorum tatlım
Hayır tatlım tüp bebek tedavisinde histeroskopi yapılmıyor. Histereskopiyi niye yapacakmış dokyorunCanım benim uzun süre mantar hastalığım oldu, doktor polip olduğundan emin ikisini aynı anda yapacağım diyor hem polip çıkaracağım hem de histerokopsi yapacağım diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Peki tüp bebek tedavisinde herkes histereskopi yaptırmıyormu
Herşeyde vardır bir hayır bitanem üzülsem de sonuç değişmiyor zatenOlmazsa ds hiç üzülme tatlım. Tüp bebekte en iyi spermle yumurtayı seçiyorlar öyle düşün. Herşeyde vardır bir hayır
Canim benim yasim 27 ve daha once ne bir gebeligim nede tüp bebek basarisizligim olmadi ama dr bana iki embriyo koydu bence hersey doktorda bitiyor isteyince koyuyorlarbende öyle düşünüyorumda yasa geregi böyle derler diye korkuyoruyum hayırlısı şansımı deneyecegim sagol canım
Inşallah benimkilerde sağlıklı dönerler. Bakalım persembe günü çözülecekEvet cozulurken bozukabikiyomus benim birtane yumurtam vardi cok korktum bozulur diye cok sukur bozulmadi tam tersi cozuldukten snra hucre bolunmesi dvm etti ve dondurulnuslarla transfer daha kolay
Ayyu sende donmuş benişlerini alıcan. Hadi bakalım. 5 gün arayla beklemeye geçicez hayırlısı inşallah. Tüm bekleyenlere isteyenlereInşallah benimkilerde sağlıklı dönerler. Bakalım persembe günü çözülecek
kaçıncı gunundu canım.Kızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Canım kaçıcı günün, idrar testi mi aceleye gerek yok moral bozmak yok. Belki bebişini boşa üzüyosun annesiKızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Insallah donucekler canim sikma caniniInşallah benimkilerde sağlıklı dönerler. Bakalım persembe günü çözülecek
İdrar testiyse üzülme Canım bak benim kan testim negatifKızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Sonuçta keyfi yapmiyoruz tüp bebeği, rapor vermeleri lazimBenim tüp bebek denemem ilaçlarla yaklaşık 6.500 tuttu canım raporsuz
Canım özel hastanede mi 1500 tl, bebisin olmama sebebi neydi, benim esimin sperm sayisi düşük ve yüzde 97 si haraketsizdi son testte. Rapor alabiliriz diye düşünüyorum, ben kulaktan dolma ilk 3 denemenin devlet tarafindan odendigini hatirliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum acaba?hee o zaman ben raporlu oldugum için 1.500 civarı ödeyecegim
Onceki tüp bebek denemende raporlu degil miydin canım?canım ben 2 aşılama ve bir tüp bebek oldum hepsi negatif ve uzun zamandan beride bekliyorum bu gittigim hastane direk tüp bebek dedi başka bi tedavi istemedi anladıgım kadarıyla uzun zaman ve bu zaman içinde tedaviler olumsuz oldugu için raporlu hasta oluyorum benim anladıgım bu yani
Idrar testi için daha erken değilmiydi canım acele etmeseydinKızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Daha erkendi canim senin vardi daha zamanin uzulme hic bosunaKızlar bugün test yaptim sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?