- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Canım bak çok zor ama ben 3.tedavimde 2 kez düşük yaşadım hep beterin beteri var nolur Rabbime sığın geçecek zor ama geçecek inşallahKizlar ben kendimi toparlayamiyorum bu negatiften sonra. Dun biraz kafa dagitmak icin balığa çıktık eşimle ama yüzüm gülmuyor kendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.Bugün boş günümdu anneme gittim yine aynı sıkıntı geçmiyor. Yarın işe gitmek çalışmak istemiyorum neden böyle oldum bilmiyorum.Bugün tüp bebek merkezinin psikologu aradi yalandan nasılsınız diye sanki cok umurlari gibi nasil olabilirim sanki? Dosyamizi almaya gideceğiz bu hafta geldiginizde görüşelim mutlaka diyo. Tabi ikinciyi ikna etmeye. Bir negatif aldigim yere dondurulmuşum da yoksa neden gideyim ki? Kizlar dua edin bu kötü günler geçsin
Ankara Düzen labratuarına çok iyi diyorlar hayatım orda yaptırcaz. Hem hasar hem morfoloji yaptırcaz . İki test iki yüz tl den biraz fazla sanıyorum fiyat olarak .MK128 canim hasar testini nerde yaptiriyorsunuz esine merkezde mi yoksa hadtanede mi ve ne kadar maliyeti ben de yaptirmayi düşünüyorum çünkü bizim de morfolojimiz %1 %0 cikti iki sefer yaptirinca
canımm Allah yar ve yardımcın olsun ınan dualarımda senıde ve senın gıbı arkadaslarıda unutmucam Rabbım annelıgı hepımıze nasıp etsın.. : (Kizlar ben kendimi toparlayamiyorum bu negatiften sonra. Dun biraz kafa dagitmak icin balığa çıktık eşimle ama yüzüm gülmuyor kendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.Bugün boş günümdu anneme gittim yine aynı sıkıntı geçmiyor. Yarın işe gitmek çalışmak istemiyorum neden böyle oldum bilmiyorum.Bugün tüp bebek merkezinin psikologu aradi yalandan nasılsınız diye sanki cok umurlari gibi nasil olabilirim sanki? Dosyamizi almaya gideceğiz bu hafta geldiginizde görüşelim mutlaka diyo. Tabi ikinciyi ikna etmeye. Bir negatif aldigim yere dondurulmuşum da yoksa neden gideyim ki? Kizlar dua edin bu kötü günler geçsin
Hayatım bende aşılamada başarısız oldum ama tüp bebeği yine aynı yerde yaptırcam memnun kaldım . Bu zor günler geçecek bak ben cumartesi günü kafamı kaldıramıyordum ağlamaktan . Ama geçti . Hayat bazen üzecek bizi ama bunlar hep ileri aydınlık günlerin habercisi . Bir gün kucağında evladınla bu mesajım aklına gelsin .Kizlar ben kendimi toparlayamiyorum bu negatiften sonra. Dun biraz kafa dagitmak icin balığa çıktık eşimle ama yüzüm gülmuyor kendimi çok mutsuz hissediyorum hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.Bugün boş günümdu anneme gittim yine aynı sıkıntı geçmiyor. Yarın işe gitmek çalışmak istemiyorum neden böyle oldum bilmiyorum.Bugün tüp bebek merkezinin psikologu aradi yalandan nasılsınız diye sanki cok umurlari gibi nasil olabilirim sanki? Dosyamizi almaya gideceğiz bu hafta geldiginizde görüşelim mutlaka diyo. Tabi ikinciyi ikna etmeye. Bir negatif aldigim yere dondurulmuşum da yoksa neden gideyim ki? Kizlar dua edin bu kötü günler geçsin
Cumartesi ben de helak oldum aglamaktan ya maddi olarak imkanimiz olsa iki ayda bir deneyebilsek keşke simdi seneye nisana kadar para biriktirip bir daha deneyeceğiz ama ya olmazsa bu hep böyle mi gidecek nereye kadar? Arabayi mi satacagiz daha sonra evi mi? Nedir bunun sonu ne zaman Rabbim yazdi ya da yazdi mi? Eger kaderimizde yoksa evlat sahibi olmak bos yere tüm elimizde avucumuzdaki gitmis mi olacak ve tabi bunun yaptigi yikimlar ..Hayatım bende aşılamada başarısız oldum ama tüp bebeği yine aynı yerde yaptırcam memnun kaldım . Bu zor günler geçecek bak ben cumartesi günü kafamı kaldıramıyordum ağlamaktan . Ama geçti . Hayat bazen üzecek bizi ama bunlar hep ileri aydınlık günlerin habercisi . Bir gün kucağında evladınla bu mesajım aklına gelsin .
Ne Mutlu sana ki bak sevdiğin bir eşin var sadece onunla olmak istediğin birbirinize yettiğiniz bu bile bir çok insan için hayal . Haklısın bizler sonu belli olmayan bir yolculuğa çıktık ve maddi manevi ödünler veriyoruz . Hayatta herkesin bazı şansları var bizimki ne yazıkki kolayca hamile kalmak değil. Bir çok insan için bir gece evinde ilişkiye girip sonra uyuyip uyandığında hamile kalıyor ve farkında bile olmuyor .peki biz bunlardan değiliz diye hayatı kendimize zehir mi edelim , kocalarımız bizden bıksın mı sürekli ağlayan kadınlar mı olalım ? Bir gün ağladık bitti bitanemmm . Artık maddi manevi hazırlanma zamanıCumartesi ben de helak oldum aglamaktan ya maddi olarak imkanimiz olsa iki ayda bir deneyebilsek keşke simdi seneye nisana kadar para biriktirip bir daha deneyeceğiz ama ya olmazsa bu hep böyle mi gidecek nereye kadar? Arabayi mi satacagiz daha sonra evi mi? Nedir bunun sonu ne zaman Rabbim yazdi ya da yazdi mi? Eger kaderimizde yoksa evlat sahibi olmak bos yere tüm elimizde avucumuzdaki gitmis mi olacak ve tabi bunun yaptigi yikimlar ..
Persembe gününe devlet hastanesine randevu aldim genetik bölümü de var diyorum bu sefer tüm tetkiklerimizi yaptirip hasar testini falan da yaptirip onarma yoluna gidip sonra denemek istiyorum en azından bu sefer doktora elimiz dolu gideriz buna göre islem yaparlar. İlk denememiz sanki cok acemiligimize geldi gibi..Ne Mutlu sana ki bak sevdiğin bir eşin var sadece onunla olmak istediğin birbirinize yettiğiniz bu bile bir çok insan için hayal . Haklısın bizler sonu belli olmayan bir yolculuğa çıktık ve maddi manevi ödünler veriyoruz . Hayatta herkesin bazı şansları var bizimki ne yazıkki kolayca hamile kalmak değil. Bir çok insan için bir gece evinde ilişkiye girip sonra uyuyip uyandığında hamile kalıyor ve farkında bile olmuyor .peki biz bunlardan değiliz diye hayatı kendimize zehir mi edelim , kocalarımız bizden bıksın mı sürekli ağlayan kadınlar mı olalım ? Bir gün ağladık bitti bitanemmm . Artık maddi manevi hazırlanma zamanı
Tabi bitanem sperm kaliteniz artarsa daha iyi olur şansınız yükselir . Sende hadi toparlan artık . Bir bakarsın doğal yolla olur . Benim eşimde yarın dna hasar ve morfoloji testine girecek .Persembe gününe devlet hastanesine randevu aldim genetik bölümü de var diyorum bu sefer tüm tetkiklerimizi yaptirip hasar testini falan da yaptirip onarma yoluna gidip sonra denemek istiyorum en azından bu sefer doktora elimiz dolu gideriz buna göre islem yaparlar. İlk denememiz sanki cok acemiligimize geldi gibi..
7.Günümdü canimkaçıncı gunundu canım.
Evet erken olabilir canim kendimi çok uzmuyorum ama yinede insan pozitif gormek istiyorCanım kaçıcı günün, idrar testi mi aceleye gerek yok moral bozmak yok. Belki bebişini boşa üzüyosun annesi
Canım bazı doktorlar tüp bebek öncesi yapıyor bazıları da bi problem görürse yada 2-3 deneme negatif sonuçlanırsa yapıyor yaptırmanın sana zararı olmaz aksine faydası olur hem rahim içinde tutunmayı engelleyecek bi sıkıntı var mı ona bakılır hem de sıkıntı varsa aynı anda müdahale yapılır. Bazı doktorlar da histereskopi ile rahime çizgi atıyormuş tutunma şansı artsın diye belki onu da yapar. Tedavin şimdiden hayırlı olsun canımCanım benim uzun süre mantar hastalığım oldu, doktor polip olduğundan emin ikisini aynı anda yapacağım diyor hem polip çıkaracağım hem de histerokopsi yapacağım diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Peki tüp bebek tedavisinde herkes histereskopi yaptırmıyormu
Erken canim ama bir umit deyip yaptim ama bebisim kiz olacak galiba ki pek nazli testte kendini belli etmediIdrar testi için daha erken değilmiydi canım acele etmeseydin
Ama erken üzülüp stres olma sakın bebişler de üzülür sonra annesiKızlar bugün test yaptim sonuç negatif
Canim benim esiminde ileri hareketliligi sifirdi dr. Keciboynuzu pekmezi yemesini söyledi sende deneye bilirsin hem bir zararidaaolmaz sadece eşine biraz kilo aldirir o kadarTabi bitanem sperm kaliteniz artarsa daha iyi olur şansınız yükselir . Sende hadi toparlan artık . Bir bakarsın doğal yolla olur . Benim eşimde yarın dna hasar ve morfoloji testine girecek .
Ayy canim agzindan bal damliyor canimsin canim. Sabah yapamadim canim ya ogleden sonra aldim testi alir almazda yaptimAma erken üzülüp stres olma sakın bebişler de üzülür sonra annesiNe markayla yaptın? Testi kaç saat beklettin? Sabah ilk idrarla mı yaptın canım? Sana söylemeyecektim ama dayanamadım seni umutlandırmak istemem (bir de her hissettidiğim doğru çıkmıyor) ama bence sen müjdeli haber alacaksın. İnş hislerim doğru çıkar tatlım çok sevinirim senin için
supersınn ıste bu pskolojıde olmak harıka canm ınsallah Allah gönlüne gore versınErken canim ama bir umit deyip yaptim ama bebisim kiz olacak galiba ki pek nazli testte kendini belli etmedi
Amin canim amincanımm Allah yar ve yardımcın olsun ınan dualarımda senıde ve senın gıbı arkadaslarıda unutmucam Rabbım annelıgı hepımıze nasıp etsın.. : (
Canim ne yapayim rabbim hayirlisiysa versin hayirsizsa zaten istememsupersınn ıste bu pskolojıde olmak harıka canm ınsallah Allah gönlüne gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?