Böyle çıktı benim ne zaman yapmam lazım anlamadımYardıma yetistimm. Arkadaşımızın gonderdigi gebelik testini ne zaman yapmalıyız internet sitesini sizler için Türkçe ye çeviriyorum.
Fırat day of period= son reglin ilk gününü yazıyoruz
I know when I ovulated= yumurtlama günümüzü net biliyorsak döngünün kaçıncı günü olduysak o günü yazıyoruz
I'm not sure when I ovulated= Eğer ne zaman yumurtlaldığımızı bilmiyorsak gemek gecer 14 günü sabit bırakıyoruz.
Calculate'e tıklıyoruz ve çıkan sayfada tık olan kısımlarda gebelik testini yapabileceğimizi söylüyor.
Pregnancy test calculator - When to take a test - Countdown to pregnancy
Calculate when to take a pregnancy test based on your cycle dates. A full description of each day past ovulation.www.countdowntopregnancy.com
Arkadaşım hakkını helal et mesajı bulamadım seni etiketleyemedim.
Teşekkürler tekrar.
Gelmis gecmis olsun cnm. Bundan sonra isin rastgelsin, kolaylikla olsun insallahKızlar kızlar çıktım doktordan güzel haberlerim var. Pazartesiden beri kanamam vardı ya doktor alttan bakınca keseyi büyük ölçüde atmışsın çok küçük bir parça kalmış onu da atarsın dedi. Muayene esnasında bayağı bi pıhtı ve kan geldi. Çok mutlu oldum inşallah kalanı da atarsam operasyona gerek kalmayacak. Tedbiren kan da baktı tekrar ve haftaya kontrole çağırdı. Rabbim hiç birimize yaşatmasın bu süreci. M Mavimiresl @Fang @Random3hepsonradan Q qwertyuop @Mrs Electrical Engineer @ipti Mucizemmm16 Ihlamurseven etiketleyemediğim yol arkadaşlarım
Ekliyorum hanımlar7 temmuz BAT benide ekleyebilirsin inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz
7sinde yapman lazım canım en doğru sonuç içinBöyle çıktı benim ne zaman yapmam lazım anlamadım
hayırlısıyla gelsin kuzum öyle düşünme hemencecik geçer:) biz daha deniyoruz ben daha stresten ölücem:)Ayy çok var
Ya daha fazla uzamaz inşallah kuzum geçme imkanın varsa geç aşko susuzluk zor bide çocuk falan olunca ne iş yapılır ne yemek ne temizlikGelmedi kuzum sabah bi ara geldi yarim saat sonra yine gittidün kv deme gectik duş icin cocuklarida sagolsun yikadi o. Simdi alisverise ciktim bende cemiyetimiz var bayram sonrası eltimin sunnet cemiyeti. alinacaklari aldim.ama asiri bi sicak var bugün. Eşim itfaiye ile konusmus su depolarina su doldurtcak sitenin, eger bir kac gune gelmezse gecici olarak bi otele falan gecmeyi düşünüyorum acikcasi yakin cevre su olan yerlerden.
Tamam bekleyebildigim kadar bekliyimhayırlısıyla gelsin kuzum öyle düşünme hemencecik geçer:) biz daha deniyoruz ben daha stresten ölücem:)
bak ünlem işareti olanlar da yapabilirsin diyor ama onda o kadar kesin çıkmayabilir
Evet ilk haftalardan beri hafif bulantım ,halsizliğim ve sol kasığımda doluluk hissim var hala devam ediyor,ara ara da göğüslerim sızlıyor koltuk altımdan itibarenBelirtin var mıydı canım
Çok teşekkürler sıra sizlerden güzel haberleri duymaya geldi inşallah tüm dileyen isteyene nasip olsun en kısa zamanda@Helenk @Ceren3510sss35 @tugce2110 tebrük ederim topiğimizin ilk hamişleri inşallah darısı bizlerin başına
Vallahi çok sevindim inşallah kalanından da tez vakitte kurtulursun. Gelmiş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah bu yaşananlarda kötü birer tesadüften ibarettir. Tez vakitte kendini toparlar sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar kızlar çıktım doktordan güzel haberlerim var. Pazartesiden beri kanamam vardı ya doktor alttan bakınca keseyi büyük ölçüde atmışsın çok küçük bir parça kalmış onu da atarsın dedi. Muayene esnasında bayağı bi pıhtı ve kan geldi. Çok mutlu oldum inşallah kalanı da atarsam operasyona gerek kalmayacak. Tedbiren kan da baktı tekrar ve haftaya kontrole çağırdı. Rabbim hiç birimize yaşatmasın bu süreci. M Mavimiresl @Fang @Random3hepsonradan Q qwertyuop @Mrs Electrical Engineer @ipti Mucizemmm16 Ihlamurseven etiketleyemediğim yol arkadaşlarım
Ben folbiol kullanıyorum , bittikçe şirket doktoruna yazdırıyorum. yanında ek olarak birde demir hapı kullanıyorum.kızlar bu sürede folik asit ne kullanıyorsunuz
Bende dün akşam vuruldum dün gece ilişki için ilişki olsun dedü ama olmadı çünkü ondan öncekş gece olmuştu artık derman kalmıyor bir yerde adet bittiğinden beri gün aşırı oluncaEvet canım çarşamba sabah vuruldum sen vuruldun mu? değerlendirme nasıl olsun dedi sana
Kuzum tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahEvet ilk haftalardan beri hafif bulantım ,halsizliğim ve sol kasığımda doluluk hissim var hala devam ediyor,ara ara da göğüslerim sızlıyor koltuk altımdan itibaren
Kızlar kızlar çıktım doktordan güzel haberlerim var. Pazartesiden beri kanamam vardı ya doktor alttan bakınca keseyi büyük ölçüde atmışsın çok küçük bir parça kalmış onu da atarsın dedi. Muayene esnasında bayağı bi pıhtı ve kan geldi. Çok mutlu oldum inşallah kalanı da atarsam operasyona gerek kalmayacak. Tedbiren kan da baktı tekrar ve haftaya kontrole çağırdı. Rabbim hiç birimize yaşatmasın bu süreci. M Mavimiresl @Fang @Random3hepsonradan
Q qwertyuop @Mrs Electrical Engineer @iptiMucizemmm16 Ihlamurseven etiketleyemediğim yol arkadaşlarım
Canim bizim burda sel oldu su rediktorleri borulari sel aldi götürdüBu ara birkac kisiden daha su sikintisi duydum farkli farkli illerde hayra alamet olur insaalah
Daha çok var canım dur bakalım daha adet gelmedi dimiKizlar bende elendim benm bat 7 temmuzdu dayanamadim kan verdim sonuc negatif
Çok erken ama daha 1 hafta varCanim bizim burda sel oldu su rediktorleri borulari sel aldi götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?