- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
Aynen değerlendırdık tatil de de bi kez kaçamak yaptıkHahahaha harika olmuş yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen değerlendırdık tatil de de bi kez kaçamak yaptıkHahahaha harika olmuş yaaa![]()
Kader de gülecekmiş Ne Zamann Ne zamannnBir arkadas adetine bir gun kala yumurtla.gorup hamile kalmisti kader bize de guler belkide![]()
İnsallah hayirlisi bakalimEvet ilaçlar adet döngüsünü de hormonları da değiştiriyor. Artık kendimizi tanıyoruz zaten, hepimizin farklı belirtileri oluyor. Dediğin gibi erken olmuş gibi yumurtlama. Hadi bakalım bekliyorum miss gibi mutlu mutlu haberler![]()
Evrene pozitif enerji yollayalim bizimkini de kapar belli mi olurKader de gülecekmiş Ne Zamann Ne zamannn![]()
Evrene mesaj yolladim bu ay şu sekilde bebek gelirse güllük gülistanlık bakarimEvrene pozitif enerji yollayalim bizimkini de kapar belli mi olur![]()
Bugün yarın test yapacağım canımm senin durum nedir@Senaarisimcook
Ihlamurseven I iremgns @aysesngul @thepinklawyer @loveprayeat
Devakus @bengisuuu @sfk_busem hanımlar son durumunuz nedir
![]()
Agustosta tatile gidicem simdi diyorum benim sansima adetim gecikir gidecekken olurum esimde geciktirici kullanma obur ay sorun olacak cocuk icin diyor kafamda deli sorularEvrene mesaj yolladim bu ay şu sekilde bebek gelirse güllük gülistanlık bakarimeğer ki gelmezse güllük gülistanlık gezerim
kahve icerim sigara icerim arada havuza denize girerim ohhh gezmeler diye story atarim
![]()
Ben çoktan adet oldum 13. Gündeyim da hatta bu ay saldım gittiBugün yarın test yapacağım canımm senin durum nedir
Ben de saldım 3 gün falan değerlendirme oldu ama umarım bu ay bebiş yoktur hasta falan oldum hap kullanmak zorunda kaldım sigara içtim galan ☹Ben çoktan adet oldum 13. Gündeyim da hatta bu ay saldım gitti
Ayni skntilar icindeyim ben erken yumurtlama gorunce tatil isini 5-11 agustos yapalim dedik erken regl olurum diye eger gecikirse tam tatile denk gelir bu aksam diycem olmadi bir iki gun ileri atabilirsek iyi olur. Geciktirici hic kullanma yaa.Agustosta tatile gidicem simdi diyorum benim sansima adetim gecikir gidecekken olurum esimde geciktirici kullanma obur ay sorun olacak cocuk icin diyor kafamda deli sorular![]()
Kullanmayacagim artik regli masajlarina basladim care ariyorumAyni skntilar icindeyim ben erken yumurtlama gorunce tatil isini 5-11 agustos yapalim dedik erken regl olurum diye eger gecikirse tam tatile denk gelir bu aksam diycem olmadi bir iki gun ileri atabilirsek iyi olur. Geciktirici hic kullanma yaa.
bakalim neler yasiycazKullanmayacagim artik regli masajlarina basladim care ariyorum![]()
Ohhh maşallah nerdeyse doğuracaksınEki Görüntüle 3098882
Kızlarr benim mucizem geliyor mu acaba kalbim durucak gibi gerçek mi inanamıyorum hala![]()
Cok guzel gorunuyor bat ne zamandi canim cok net cikmisEki Görüntüle 3098882
Kızlarr benim mucizem geliyor mu acaba kalbim durucak gibi gerçek mi inanamıyorum hala![]()
Evet canım sağlıkla gelsin minnoşunEki Görüntüle 3098882
Akşam kahverengi lekelenme olunca regl oldum diye yapmaktan vazgeçtim. Bugün kesildi tekrar. Yarın sabaha kadar regl olmazsam yapacağım.Cıkabilir cıkmayabilirde bazen yanıltabiliyor birgebeninin günlüğünde 12 günde ögrenen cok var
Kanama değil de kahve lekelenmeydi. Kesilmişti. Dün akşam tekrar başladı. Ben de test yapmadım. Bugün tekrar kesildi. Yarın sabaha kadar regl olmazsam yarın sabah yapacağım. Bacaklarım ağrıyor, göğüslerimin üstüne yatamıyorum. Beş yıldır ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Hayırlısı bakalım.Kanamanın devamı geldimi yoksa sadece o anlıkmıydı .. test yapınca haber ver canım merak ettim![]()
ah be canooo nerde hahahhaBir arkadas adetine bir gun kala yumurtla.gorup hamile kalmisti kader bize de guler belkide![]()
Oooooo hadi bakalımAynen değerlendırdık tatil de de bi kez kaçamak yaptık![]()