- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.661
Canım ben gittigidiyor dan verdim laboquick adında ovulasyon testi yanında 5 tane gebelik testide geldi
Kızlar benimde sağ tarafımda arada sızlanma oluyo yan tarafıma doğru vuruyo ama böyle kemik sızlar gibi birden oluyo. Ayaklarımda ateş atıyo uyuyamıyorum resmen ilk kez akşam oldu bunlar
Yani ole belirti sayilcak gibi degil 4 gun once sadece dusta gogus uclarim cok fena cikti ve su bile acitti ki benim uclar ole tutulmaz bile yoktur bi o oldu birde dun aksam dusta tuylerim diken diken oldu usudum ki su her zaman dus aldigim gibiydi gecede hep usudum yorganla yattim titredim resmen vucut sicakti ama ben usuyordum ama bunlar belirti degil bence ayetel kursi duasina basladim gecen cuma aksami 1.gun 50 2. Ci gun 170 3. Gun 220 4.cu gun 313 5.ci gun 50 6.ci gu 170 ve son bu aksam 313 okuyup bitircem bol bol kenzul ars okudum ve saaat gece 23 den yaklasik olarak sabah saat 4 lere kadar okuyorum rabbim insallah kabul eder bu ay tamamen allaha teslimim olursa olur olmazsada bida denerim napim gerci esimin isibden dolayi aetik bole yumurtlama gunlerine denk gelmeye bilir tatilimiz vardi ondan cok guzel calisabilmistik olsun kader kismet rabbjm en hayirlisini bilir ama kalpten cok istiyorum icim gidiyo artik bi bebis bi hamis gorunce kiskanclik asla degil oturup onlara dua ediyorum gidip gobegini falan sevmek istiyorum kadinin o kadar icim gidiyo yani ama test falan yapmiycam yoksa nasil olsa adet olcam
kaclik almam gerekiyo peki sayi olarak yani
kasik batması baş dönmesi vardı cnm iki gün adet gecikmesi oldu ısrarla çıktı ilk ve kan değeri 503suan kese gozukmez haftaya gel dedi doktor normal mi bu sizde kaç haftada görünür keseRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım varmıydı belirtin?
inşallah canım Rabbim nasip etsinMassallaahhh hayirli olsuunn rabbim benim yavrumada kardes nasip etsin
kasik batması baş dönmesi vardı cnm iki gün adet gecikmesi oldu ısrarla çıktı ilk ve kan değeri 503suan kese gozukmez haftaya gel dedi doktor normal mi bu sizde kaç haftada görünür kese
anladım cnm Sağol erken demekki dahaCanım alttan muaneyle bhcg 1000 olunca görünür üstten bhcg yaklaşık 5000 olduğunda iki güne bir ikiye katlandıgina göre
1000 2. Gün
2000 4. Gün
4000 6. Gün
8000.8. Gün
kızlar ovülaston testinde çift çizigyi görüncemi çalışmalara başlamak lazım .onu tam olarak anlayamıyorum ya
Hepsiburadadan alinca bu fiyatlar dimi bizim burada bir eczanede sormustum 1 haftalik icinde 7 tane varmis kadin 65 dedi biraktim ciktimMesela bunu alabilirsin LABOQUICK 18 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + KARGO 20.90
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 4 GEBELİK + KARGO 24.90
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 10 GEBELİK TESTİ 29.90
Eczanede beş tanesi 25 tl
nasıl anladın çatladığını bu kadar net :)Evet canım en çok doğurgan olduğun zaman birde ertesi günü eğer siliklesirse testin o günü De değerlendir dinliyorsun birde ertesi günü .. Akintini dikkate al ama o uzayan akıntı geldiği zaman ki genelde üç gün öncesinden gelebiliyor o gün De beraber ol mutlaka ..
Benim test saat 15 De pozitif oldu ve yumurtam ertesi gün saat 21 De catladi catlamadan İki saat öncesinde De beraber oldum tekrar
nasıl anladın çatladığını bu kadar net :)
bi anlamda iyi ama anlıyosun ne zaman hangi dönemde oldugunu ben bugune kadar hiç farketmedm böyle bşey bendemi sıkıntı var acabaMaalesef şiddetli bir ağrı giriyor kasigima makata kadar vuruyor ilk yarım saat çok yoğun geçiyor sonra hafif bir sızısı kalıyor oda altı saat sürmeden geçiyor ve benim yumurtlama seruvenim tamamlanmış oluyor. Tabi kimse için böyle belirgin olmasını dilemem ama maalesef bende öyle ..
bi anlamda iyi ama anlıyosun ne zaman hangi dönemde oldugunu ben bugune kadar hiç farketmedm böyle bşey bendemi sıkıntı var acabanormalde adet günlerim çok ağrılı geçer illaki hastaneye uğrarım
YA bende çok ağrılı oluyor ama iğne yaptırınca geciyor sonra sızı gibi bir agru kalyor kaç kere ultrasnda bakıldı hiçbşey yok dedi doktorYok yok sen normalsin anormal olan benim .. Çoğu kişi hissetmez nadirdir .. adetin duzenliyse dünki yazılarımı baz alarak da deneyebilirsin. Gerçi ağrılı adette iyi değilmiş ben sokaklarda bayilirdim şiddetinden hastanelere taşırlardı beni ilk olduğum zamanlardan beri öyle meğer tupum yapisikmis .. O tupum alındığından beri daha rahatım . Ve kesinlikle civanpercemi karışımlı Çay satiyorlar aktardan alabilirsin yok yok Walla derdime derman oldu ..
Ultrason ile anlaşılmaz rahim filmi cektirmen lazım hsg yani. Bende öyleyim canım diyorum ya ağrısından bayiliyordum ben dayanamadigim için .. Çok bilirim öyle sokaklarda rezil oldugumu ..YA bende çok ağrılı oluyor ama iğne yaptırınca geciyor sonra sızı gibi bir agru kalyor kaç kere ultrasnda bakıldı hiçbşey yok dedi doktor
korkuttun beni şimdi :) bu ay tam 1 yıllık evli olcm ama daha önce hiç ciddi anlamda takip edip cocuk denemesinde bulunmadım.ona ragmen her ay şüphelendm kendmden .şimdi ciddi anlamda gerçek denemem eylül ayında olcak bakalm tutmassa doktora gidecmUltrason ile anlaşılmaz rahim filmi cektirmen lazım hsg yani. Bende öyleyim canım diyorum ya ağrısından bayiliyordum ben dayanamadigim için .. Çok bilirim öyle sokaklarda rezil oldugumu ..
Selam kızlar. Bende gögüslerdeki durumu tam açıklayamadığım için arada sızlıyor diyorum. Bir haftadir var. Aynı anda ikisinde degilde birinde oluyor.Canım bu sabah kalktım adet öncesi gibi sancim var hafif ama buna pek bir önem vermiyorum .. İkinci olarak da birazcık goguslerimde sızı var o birazcık heyecanlandırdı ama olması gereken kıvamda değil henüz.. Sende var mı bir şey ?
canım ağustos ayında deneme yapma şansım olmayacak o yüzden direk eylülü yazdımK kahvekokulu dün de dikkatimi çekti yanlış mı yazdın canım sen bat gününü. Çok uzun değil mi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?