Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Korkma canım her derdin vardır bir devası.. Şuan doktora gitsen bile ilk ayin olduğunu söyleme yoksa seni dışarıya kovalar :) Ha bu arada bir yıldır korunuyor musunuz ?

Belirtisi olan var mı kızlar benim son 5 gün. Geçen ay adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çekiyodum ilginç bi şekilde bu ay çekmiyorum. Geçen ay çok umutluydum bu ay umudum yok

Belirtisi olan var mı kızlar benim son 5 gün. Geçen ay adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çekiyodum ilginç bi şekilde bu ay çekmiyorum. Geçen ay çok umutluydum bu ay umudum yok
Kuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta var

Son 2. Bilmiyorum ne olacak. Hiç bir ağrım yok benim ya da göğsümde sızı sadece karnıma arada ağrılar giriyor hayırlısı valla ya keşke olsa ne sevinirim ah bebeğim ah gelsene bana ne çok istiyorum seni oysa ki

İnşallah gelir inşallah bebişlerimiz bize gelir inşallah Rabbim bu ay karnımızı boş koymaz .. Belirtiler aldatıcı boşver onları müjde ver bize iki gün sonra

Kuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta var

Walla teste para vereceğine git hastaneye acilde bile bakıyorlar bhcg 10. Gün gitsen çıkar sonra pozitif olursa gebelik testi yaparsın bat günü ve anı olarak da saklayabilirsin hehe

Walla teste para vereceğine git hastaneye acilde bile bakıyorlar bhcg 10. Gün gitsen çıkar sonra pozitif olursa gebelik testi yaparsın bat günü ve anı olarak da saklayabilirsin hehe
Ay keşke o anı yaşayıp hatırasını saklayabilsek Olmuştur sanırım o kadar biraz daha bekleyip gideyim. Silik çıktığı günden itibaren mi sayıyorsun

Kızlar bügün beni öğleden sonra ateş basmaya başladı sol kasığııımmm ağrıyor acaba neden bilemedim daha 9 gün var bu kadar belli olmaz ama kullandığım duğhaston da da olabilir mi bilemedim. Akıntım da var beyaz .. :)

8 mayıstaki ilişkimden sonra 3 kere regl oldum. Kan testim negatif çıkmıştı 11 temmuzda. Acaba geç döllenme mi oldu....

Benim de bugun hic batma sanci falan yok 10 agustos yumurtlama gunune gore hesaplayinca duzensiz oldugu icin takvimim 35 gun uzerinden hesapliyor 14 yaziyor ama bencede 10 agustos sadece asiri siskinlik var gaz sancisi cekiyorum

Bende bilemiiimmm bende de 8 gün var ama böyle sağ sol diye bir ağrı diyemecegim daha çok ortalı adet olacakmisim gibi bir ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…