- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.681
korkuttun beni şimdi :) bu ay tam 1 yıllık evli olcm ama daha önce hiç ciddi anlamda takip edip cocuk denemesinde bulunmadım.ona ragmen her ay şüphelendm kendmden .şimdi ciddi anlamda gerçek denemem eylül ayında olcak bakalm tutmassa doktora gidecm
Bende öyle kuzum bu ay oldu oldu olmazsa ertelenecek çalışmalarcanım ağustos ayında deneme yapma şansım olmayacak o yüzden direk eylülü yazdım
O zaman hamilesindir deyip olayı olumlu bir şekilde baglayalimBelirtisi olan var mı kızlar benim son 5 gün. Geçen ay adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çekiyodum ilginç bi şekilde bu ay çekmiyorum. Geçen ay çok umutluydum bu ay umudum yok
Kuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta varBelirtisi olan var mı kızlar benim son 5 gün. Geçen ay adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çekiyodum ilginç bi şekilde bu ay çekmiyorum. Geçen ay çok umutluydum bu ay umudum yok
Son 2. Bilmiyorum ne olacak. Hiç bir ağrım yok benim ya da göğsümde sızı sadece karnıma arada ağrılar giriyor hayırlısı valla ya keşke olsa ne sevinirim ah bebeğim ah gelsene bana ne çok istiyorum seni oysa ki
Kuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta var
K kahvekokuluBeni de ekler misiniz bat 17 agustos
İnşallah gelir inşallah bebişlerimiz bize gelir inşallah Rabbim bu ay karnımızı boş koymaz .. Belirtiler aldatıcı boşver onları müjde ver bize iki gün sonra
Ay keşke o anı yaşayıp hatırasını saklayabilsekWalla teste para vereceğine git hastaneye acilde bile bakıyorlar bhcg 10. Gün gitsen çıkar sonra pozitif olursa gebelik testi yaparsın bat günü ve anı olarak da saklayabilirsin hehe
Evet canım silik ovulasyon testi artı 10 varsa mutlaka çıkar 11. Gün daha da ney olurAy keşke o anı yaşayıp hatırasını saklayabilsekOlmuştur sanırım o kadar biraz daha bekleyip gideyim. Silik çıktığı günden itibaren mi sayıyorsun
Yok MalesefHamile misinizz merake ttim
Benim de bugun hic batma sanci falan yok 10 agustos yumurtlama gunune gore hesaplayinca duzensiz oldugu icin takvimim 35 gun uzerinden hesapliyor 14 yaziyor ama bencede 10 agustos sadece asiri siskinlik var gaz sancisi cekiyorumBelirtisi olan var mı kızlar benim son 5 gün. Geçen ay adetime 8-9 gün varken adet ağrısı çekiyodum ilginç bi şekilde bu ay çekmiyorum. Geçen ay çok umutluydum bu ay umudum yok
Kızlar bügün beni öğleden sonra ateş basmaya başladı sol kasığııımmm ağrıyor acaba neden bilemedim daha 9 gün var bu kadar belli olmaz ama kullandığım duğhaston da da olabilir mi bilemedim. Akıntım da var beyaz .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?