Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önceleri oluyor muyduuu peki ?

Canım şöyle bir gün oluyordu bu 3 gündem beri var birde benim başlamadan kahverengi akıntım oluyordu biraz ya da wc de silince kahverengi geliyordu maşallah henüz olmadım ki kendi kendime nazar değdirmeyeyim bakalım inşallah cumartesi olmam da hemen test yaparım ve o 1 senedir beklediğim haberi veririm buradan inşallah

Hadi inşallah Sen yolu aç arkandan da biz gelelim

Kuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta var
Yapmicam dersem yalan olur yaparım canımcım ama 2 gün kala yaparım bide adet günü yaparım zaten adrt gecikmesini beklemem gibi çok sabırsızım sen napıcaksın

Sakindim ama yaklaştıkça heyecan yaptım Normalde adet geçsin öyle kan testi yaptırırdım diyordum ama şimdi sabırsızlanıyorum. Test almıyorum zaten evde olsa dayanamayıp yaparım erkenden

Kızlar inşallah hepimiz bu ay hamile oluruz karnımız belirginleşince buluşuruz ne güzel olur düşünsenize ya :)))) ay allahım bize de o günleri göstersin inşallah valla doğurganlık artsın diye incir badem yiyorum aklıma ne gelirse yapmaya calisiyorum ya

Taze hamis senii nasilsin bakalim hayatim hamislik nasil kusma bulanti falan var mi
Iyiyim canim benim, girebildigim kadar girmeye calisiyorum foruma :) konusamadik senle ya, valla bulanti, kusma yok bazen bas donmesi oliyor. Tuzlu seyler yiyemiyorum, normalde de tuzdan nefret eden biriyim zaten, hep tatli yiyesim var ve hala arada kasiklarima batmalar oluyor regl sancisi gibi, acik renkli akinti var ve cabuk acikiyorum 5 ogune boldugum icin.. Cok kilo almak istemiyorum
Senin nasil gidiyor, ne yapiyorsun canim ?

Yine de merakıma yenik düşüp soruyorum Sen bilirsin canım ovulasyon testini burada kullanınca yine öyle koyu çizgi mi çıkıyor. Silikte olsa görmek yeterli mi?

Hayır canım idrarı damlatir damlatmaz c kadar koyu çıkmalı kimileri Bata üç gün kala başlıyor ve üç gün önce çıkabiliyor yada çok koyu oluyor ve ertesi günü benim dediğim gibi tekrar yapıp pozitif gören çok bende dahil oyleydim

Sakindim ama yaklaştıkça heyecan yaptım Normalde adet geçsin öyle kan testi yaptırırdım diyordum ama şimdi sabırsızlanıyorum. Test almıyorum zaten evde olsa dayanamayıp yaparım erkenden
Benim evde var geçen aydan bitane kaldı bide ovulasyonla birlikte gelmişti 5 tane onaları kullanırım ziyan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…