- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.701
Daha önceleri oluyor muyduuu peki ?Ya benimde beyaz akıntım var çamaşırım hep kirleniyor günlük ped kullanıyorum Rabbim nolur
Daha önceleri oluyor muyduuu peki ?
Hadi inşallahCanım şöyle bir gün oluyordu bu 3 gündem beri var birde benim başlamadan kahverengi akıntım oluyordu biraz ya da wc de silince kahverengi geliyordu maşallah henüz olmadım ki kendi kendime nazar değdirmeyeyim bakalım inşallah cumartesi olmam da hemen test yaparım ve o 1 senedir beklediğim haberi veririm buradan inşallah
Hadi inşallahSen yolu aç arkandan da biz gelelim
Canım şöyle bir gün oluyordu bu 3 gündem beri var birde benim başlamadan kahverengi akıntım oluyordu biraz ya da wc de silince kahverengi geliyordu maşallah henüz olmadım ki kendi kendime nazar değdirmeyeyim bakalım inşallah cumartesi olmam da hemen test yaparım ve o 1 senedir beklediğim haberi veririm buradan inşallah
O zaman hamilesindir deyip olayı olumlu bir şekilde baglayalim
Yapmicam dersem yalan olurKuzum seninle aynı günlerimizde bat öncesi test yapacak mısın? Beklemek en garantisi ama sabırsızlıkta var
Aynen benimde öyle ya hep çamaşırımda akıntı bide iştahsızlık da var bende idrara sık cıkıyorumYa benimde beyaz akıntım var çamaşırım hep kirleniyor günlük ped kullanıyorum Rabbim nolur
Aynen benimde öyle ya hep çamaşırımda akıntı bide iştahsızlık da var bende idrara sık cıkıyorum
İdrarda koyuluk var mı? Üşütme mi belirti mi bilemedim bendeAynen benimde öyle ya hep çamaşırımda akıntı bide iştahsızlık da var bende idrara sık cıkıyorum
Sakindim ama yaklaştıkça heyecan yaptımNormalde adet geçsin öyle kan testi yaptırırdım diyordum ama şimdi sabırsızlanıyorum. Test almıyorum zaten evde olsa dayanamayıp yaparım erkenden
Iyiyim canim benim, girebildigim kadar girmeye calisiyorum foruma :) konusamadik senle ya, valla bulanti, kusma yok bazen bas donmesi oliyor. Tuzlu seyler yiyemiyorum, normalde de tuzdan nefret eden biriyim zaten, hep tatli yiyesim var ve hala arada kasiklarima batmalar oluyor regl sancisi gibi, acik renkli akinti var ve cabuk acikiyorum 5 ogune boldugum icin.. Cok kilo almak istemiyorumTaze hamis senii nasilsin bakalim hayatim hamislik nasil kusma bulanti falan var mi
Yine de merakıma yenik düşüp soruyorumHepimiz böyle değil mıyız ? Daha kocaman 8 gün var ve ben moda girdim.
Yine de merakıma yenik düşüp soruyorumSen bilirsin canım ovulasyon testini burada kullanınca yine öyle koyu çizgi mi çıkıyor. Silikte olsa görmek yeterli mi?
Benim evde var geçen aydan bitane kaldı bide ovulasyonla birlikte gelmişti 5 tane onaları kullanırım ziyan olmasınSakindim ama yaklaştıkça heyecan yaptımNormalde adet geçsin öyle kan testi yaptırırdım diyordum ama şimdi sabırsızlanıyorum. Test almıyorum zaten evde olsa dayanamayıp yaparım erkenden
Canım bu ovu testin yumurtlama için mi yoksa gebelik için baktığın mı anlamadım? Ben dün akşam ovu testi gaptım silik çıktı bata 5 gün var henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?