- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #4.721
Bata iki gün kala pozitif çıktı gebeliktiCanım bu ovu testin yumurtlama için mi yoksa gebelik için baktığın mı anlamadım? Ben dün akşam ovu testi gaptım silik çıktı bata 5 gün var henüz
İnşallah kırmızıları görmeyizde çift çizgilerin fotosunu çekip koyarız :)Bata iki gün kala pozitif çıktı gebelikti
Aynen bende de var ondan soruyorumBenim evde var geçen aydan bitane kaldı bide ovulasyonla birlikte gelmişti 5 tane onaları kullanırım ziyan olmasın
Evet ama ilaçla degil zaten eşim sürekli şehir dışında oldugu için çok fazla görüşemyrz o anlamda :)Korkma canım her derdin vardır bir devası.. Şuan doktora gitsen bile ilk ayin olduğunu söyleme yoksa seni dışarıya kovalar :) Ha bu arada bir yıldır korunuyor musunuz ?
Hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahCan lar size kötü bir haberim var ben dayanamamaktan değil de ne bileyim artık hayal kurmak istemediğim için test yaptım bat 5 ağustos bildiğiniz üzere ve benim her zamanki misafirim TEKLİ KIRMIZI ÇİZGİM yine ziyaret etti beni biraz (yalan söylüyorum baya) ağladım ama benim canım kocam yine beni o güzel kalbiyle teselli etti ve sakinim artık sanırım aşılama deneyeceğim çünkü belli oldu laparoskopi olmama rağmen yine elde var sıfır daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Hepinizi çok seviyorum ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum
Can lar size kötü bir haberim var ben dayanamamaktan değil de ne bileyim artık hayal kurmak istemediğim için test yaptım bat 5 ağustos bildiğiniz üzere ve benim her zamanki misafirim TEKLİ KIRMIZI ÇİZGİM yine ziyaret etti beni biraz (yalan söylüyorum baya) ağladım ama benim canım kocam yine beni o güzel kalbiyle teselli etti ve sakinim artık sanırım aşılama deneyeceğim çünkü belli oldu laparoskopi olmama rağmen yine elde var sıfır daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Hepinizi çok seviyorum ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum
CherryBlossom90 canımsın hep hayır hayır dedik hayırlısı olacağına tabi ki inanıyorum bakalım dediğim gibi hepiniz dualarımdasınız bir olayım yeni batı öyle vereceğim K kahvekokulu canım
Tamamdır şekerim beklemedeyimCherryBlossom90 canımsın hep hayır hayır dedik hayırlısı olacağına tabi ki inanıyorum bakalım dediğim gibi hepiniz dualarımdasınız bir olayım yeni batı öyle vereceğim K kahvekokulu canım
Leke de gelmedi zaten ve gebelik testleri zaten saçma geç yerlestiyse bebeğin sana gösteremez bhcg değerini 10. Gün yerlestiyse gösteremez işte .. Modumu fena düşürdünyine dünya sanki başıma yıkıldı ..
Hayır ya o zaman üzülürüm işte ben eminim senden sonra ben güzel haberi patlatacağım canım benim sakın hem aynen belki de miniğim içimde ilk başta üzüyor sonra sevindirecek beniAllah bu neler neler yaşatır bize belli mi olur
Bulanti olmamasina sevindimIyiyim canim benim, girebildigim kadar girmeye calisiyorum foruma :) konusamadik senle ya, valla bulanti, kusma yok bazen bas donmesi oliyor. Tuzlu seyler yiyemiyorum, normalde de tuzdan nefret eden biriyim zaten, hep tatli yiyesim var ve hala arada kasiklarima batmalar oluyor regl sancisi gibi, acik renkli akinti var ve cabuk acikiyorum 5 ogune boldugum icin.. Cok kilo almak istemiyorum
Senin nasil gidiyor, ne yapiyorsun canim ?
Insallah Allah herkesin gonlune gore veriri yavrum, saglikla gelsinler de baska birsey istemem ama erkek galiba benim minnos, yavastan karnim cikmaya basladi ve tatli istiyorum hepBulanti olmamasina sevindimkasik agrilarida gecer acikma olayi erken basliyo oglumdan biliyorum
bende napayim calismalara devam bakalim nolucak kismet artik canim
Canım hamilelik belirtsinde beyaz akıntım varmıydı? Benim adetime 4 gün kaldı yoğun beyaz akıntım geliyorInsallah Allah herkesin gonlune gore veriri yavrum, saglikla gelsinler de baska birsey istemem ama erkek galiba benim minnos, yavastan karnim cikmaya basladi ve tatli istiyorum hep
tamam tatlm bnde neti incelicem insAllahCanim eczane fiyatıyla neti karşılaştır. Ben de az önce aldım netten.
Can lar size kötü bir haberim var ben dayanamamaktan değil de ne bileyim artık hayal kurmak istemediğim için test yaptım bat 5 ağustos bildiğiniz üzere ve benim her zamanki misafirim TEKLİ KIRMIZI ÇİZGİM yine ziyaret etti beni biraz (yalan söylüyorum baya) ağladım ama benim canım kocam yine beni o güzel kalbiyle teselli etti ve sakinim artık sanırım aşılama deneyeceğim çünkü belli oldu laparoskopi olmama rağmen yine elde var sıfır daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Hepinizi çok seviyorum ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum
Bakalm cnm hayirlisui.Sizde nedir belirti var mihic belli olmaz canim ins vardir hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?