Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can lar size kötü bir haberim var ben dayanamamaktan değil de ne bileyim artık hayal kurmak istemediğim için test yaptım bat 5 ağustos bildiğiniz üzere ve benim her zamanki misafirim TEKLİ KIRMIZI ÇİZGİM yine ziyaret etti beni biraz (yalan söylüyorum baya) ağladım ama benim canım kocam yine beni o güzel kalbiyle teselli etti ve sakinim artık sanırım aşılama deneyeceğim çünkü belli oldu laparoskopi olmama rağmen yine elde var sıfır daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Hepinizi çok seviyorum ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum

Hayırlısı olsun canım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Bende hala ısrarla beş agustosu bekleyeceğim !

Leke de gelmedi zaten ve gebelik testleri zaten saçma geç yerlestiyse bebeğin sana gösteremez bhcg değerini 10. Gün yerlestiyse gösteremez işte .. Modumu fena düşürdün yine dünya sanki başıma yıkıldı ..

Hayır ya o zaman üzülürüm işte ben eminim senden sonra ben güzel haberi patlatacağım canım benim sakın hem aynen belki de miniğim içimde ilk başta üzüyor sonra sevindirecek beni Allah bu neler neler yaşatır bize belli mi olur

Canım güzel haberlerle gel inşallah .. Allah'ım senden umut kesilmez sensin dualara icab eden .. Allah'ım sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip et bize .. Mucizemizi şuan şimdi içimizde taşıyor olalım ..

Benimkigeliyor canım benim epey yazdım ama gitmedi mesaj. Adetin gelene kadar kesin bir şey yok. En fazla kesin olacak olanda bu ay olmadığı olur. Sonraki zamanlarda umut hep var. Allah kalbindekini kucağına versin. Bundan sonra dökeceğin ilk göz yaşı mutluluktan olsun. Dualarımız seninle

Bulanti olmamasina sevindim kasik agrilarida gecer acikma olayi erken basliyo oglumdan biliyorum
bende napayim calismalara devam bakalim nolucak kismet artik canim

Bulanti olmamasina sevindim kasik agrilarida gecer acikma olayi erken basliyo oglumdan biliyorum
bende napayim calismalara devam bakalim nolucak kismet artik canim
Insallah Allah herkesin gonlune gore veriri yavrum, saglikla gelsinler de baska birsey istemem ama erkek galiba benim minnos, yavastan karnim cikmaya basladi ve tatli istiyorum hep

Insallah Allah herkesin gonlune gore veriri yavrum, saglikla gelsinler de baska birsey istemem ama erkek galiba benim minnos, yavastan karnim cikmaya basladi ve tatli istiyorum hep
Canım hamilelik belirtsinde beyaz akıntım varmıydı? Benim adetime 4 gün kaldı yoğun beyaz akıntım geliyor

Haziran ayında çalışmaya başladık. 30-31 günde regl oluyordum 3 temmuz değil 6 temmuzda regl oldum yani 34. Gün geldi. Temmuzda da korunmadık korunmadık. Ben gebelik testini ne zaman yapmalıyım? 6 temmuzdan 30 gün sayıp mı yoksa 34 gün sayıp mı? reglim düZenliydi. Korunmayı bıraktığımız ay ilk kez 3 gün gecikti diyebilirim.Eşim prezervatifle korunuyordu. 4 yıllık evliyiz. Bebeğe bu haziran karar verdik. Öğretmeniz tayin işleri vs için ertelemiştik.

Canim eczane fiyatıyla neti karşılaştır. Ben de az önce aldım netten.
tamam tatlm bnde neti incelicem insAllah

C canan_cc B Birmucize kronikuykucu

Bak ovulasyon testim ben böyle öğrenmiştim

ah hadi insAllah bize de nasip olur bidahaki ay tesekkur ederiz canim

canimm belkide hamilesindir olamazmi ama degilsende asilama dusun olmadi tekrar dusun yeterki umutsuzluga kapilma elbet bi care vardir de Allah vermek istedikten sonra aramak bize duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…