Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazıcıdan sonuc cıkıyo ya yazılı kısmı altta oluyo onu alırken ellerim titriyodu benimde ikinci beta ölçümünde seni çok iyi anlıyorum

Ama Tuba bende 4+3 görünüyorum ama senden dört gün sonra yumurtlamisim yani aynı olması mümkün değil geç yumurtlama diyelim öyle değil mi ? Evet adetin ilk tarihini esas alıyorlar ama ..

Aminnnnn. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı hemde ikizdi bu yüzden korkuyorum bunda.

Rabbim aldı imtihan etti ve yerine yeni iki tane verdi belkide kim bilir ? Çok umutluyum çok rahatım .. Senin farklı bir sıkıntın yok demi aslında düşükle sonuçlandığı için doktora daha erken görünmen gerekiyor senin .. Belki ilaç verecek ?

sen keseyi gördünmü canım.betan kaç vs anlat biraz
Ben ne hgc baktırdım ne doktora gittim. Zaten adete 2 gün varken öğrendim. Bu salı kısmetse gideceğim ilk defa. Ama ilk gebeliğimde 4+1 de betam 2.550 çıkmıştı ikiz olduğu için. 8. Hafta içerisinde kalpleri durduğu için aldılar yavrularımı benden

Ama Tuba bende 4+3 görünüyorum ama senden dört gün sonra yumurtlamisim yani aynı olması mümkün değil geç yumurtlama diyelim öyle değil mi ? Evet adetin ilk tarihini esas alıyorlar ama ..
canım şöyle oluyomus bebeğin gelişiminde yumurtlama baz alınıyormus.ama doğum için sat baz alınıyomus yani doğum hesabı yapıyo doktorlar hep ama benimki senden 3 4 gün büyük ya abi ya abla

Rabbim yine iki yavru verecek sana inşallah

çok gecmiş olsun canım.bebişin sana tüm acılarını unutturacak inşallah.ya benim 4+3 de 2450 çıktı.ikiz oldugunu ne zaman öğrendin

Aradım doktoru salı günü gel dedi canım. Benim hep gözlerim doluyor ya aşırı duygusallık bağladım ben. 12 temmuz adet olmuştum ( 5 gün erken geldi ), 21 temmuzda yani adetin 9. Gün yumurtam 15.5 mm olmuştu. Biliyorsun adete 2 gün kala baya koyu çıktı testim. Sağ ve sol kasıkta batmalar var. Acaba diyorum bende yine ikiz mi

Eklentiler

• IMG_0302.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 30
Rabbim yine iki yavru verecek sana inşallah
Aminnnnn sağlıklı olsun kucağıma alayım tekte olsa razıyım ama sanki tekrar ikiz olursa onlar geri gelecekmiş gibi. Kürtajdan ağlayarak uyanmışım, öyle ağlamışım ki tüm hemşireler odama toplandı sana çok üzüldük içimi parçaladın diye ben ağladığımı bile hatırlamıyorum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…