- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.581
Yaaaa
Gun asiri seklinde calisiyoruz bakalim esimin tedavisi sürüyor cok heveslenmek istemiyorum16. Gündesin Yavrum ne testiçalış sen
salı günü keseyi görürsün canım sağlıcakla dünyaya getirAramızda 2 gün var canım :) bende adete göre 4+2 deyim ama bu salı gideceğim doktora
Gun asiri seklinde calisiyoruz bakalim esimin tedavisi sürüyor cok heveslenmek istemiyorum
Canım sonucu öğrenince paylaş olur mu? Nedense seni kendime çok benzettim ben :) Anne olduğumuzu bir görsek Allah'ın izni ile.Bende dayanamadım verdimhcg ..
Merak ediyorum değerlerini hadi bakalım inşallah güzel bi değer gelirRabbim ol dedi inşallah ..
Insallah canim dua edin su 3 gun cok kritik benim icinRabbim ol dedi inşallah ..
Aminnnnn. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı hemde ikizdisalı günü keseyi görürsün canım sağlıcakla dünyaya getir
yazıcıdan sonuc cıkıyo ya yazılı kısmı altta oluyo onu alırken ellerim titriyodu benimde ikinci beta ölçümünde seni çok iyi anlıyorum
Aminnnnn. Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı hemde ikizdibu yüzden korkuyorum bunda.
Ben ne hgc baktırdım ne doktora gittim. Zaten adete 2 gün varken öğrendim. Bu salı kısmetse gideceğim ilk defa. Ama ilk gebeliğimde 4+1 de betam 2.550 çıkmıştı ikiz olduğu için. 8. Hafta içerisinde kalpleri durduğu için aldılar yavrularımı bendensen keseyi gördünmü canım.betan kaç vs anlat biraz
canım şöyle oluyomus bebeğin gelişiminde yumurtlama baz alınıyormus.ama doğum için sat baz alınıyomus yani doğum hesabı yapıyo doktorlar hep ama benimki senden 3 4 gün büyük ya abi ya ablaAma Tuba bende 4+3 görünüyorum ama senden dört gün sonra yumurtlamisim yani aynı olması mümkün değil geç yumurtlama diyelim öyle değil mi ? Evet adetin ilk tarihini esas alıyorlar ama ..
Ben ne hgc baktırdım ne doktora gittim. Zaten adete 2 gün varken öğrendim. Bu salı kısmetse gideceğim ilk defa. Ama ilk gebeliğimde 4+1 de betam 2.550 çıkmıştı ikiz olduğu için. 8. Hafta içerisinde kalpleri durduğu için aldılar yavrularımı benden
çok gecmiş olsun canım.bebişin sana tüm acılarını unutturacak inşallah.ya benim 4+3 de 2450 çıktı.ikiz oldugunu ne zaman öğrendinBen ne hgc baktırdım ne doktora gittim. Zaten adete 2 gün varken öğrendim. Bu salı kısmetse gideceğim ilk defa. Ama ilk gebeliğimde 4+1 de betam 2.550 çıkmıştı ikiz olduğu için. 8. Hafta içerisinde kalpleri durduğu için aldılar yavrularımı benden
Aradım doktoru salı günü gel dedi canım. Benim hep gözlerim doluyor ya aşırı duygusallık bağladım ben. 12 temmuz adet olmuştum ( 5 gün erken geldi ), 21 temmuzda yani adetin 9. Gün yumurtam 15.5 mm olmuştu. Biliyorsun adete 2 gün kala baya koyu çıktı testim. Sağ ve sol kasıkta batmalar var. Acaba diyorum bende yine ikiz miRabbim aldı imtihan etti ve yerine yeni iki tane verdi belkide kim bilir ? Çok umutluyum çok rahatım .. Senin farklı bir sıkıntın yok demi aslında düşükle sonuçlandığı için doktora daha erken görünmen gerekiyor senin .. Belki ilaç verecek ?
4+4 et öğrendim 2 kese gözükmüştü hemençok gecmiş olsun canım.bebişin sana tüm acılarını unutturacak inşallah.ya benim 4+3 de 2450 çıktı.ikiz oldugunu ne zaman öğrendin
aa dün bana keseyi gördük dedi ama tektir heralde yani demi4+4 et öğrendim 2 kese gözükmüştü hemen
Aminnnnn sağlıklı olsun kucağıma alayım tekte olsa razıyım ama sanki tekrar ikiz olursa onlar geri gelecekmiş gibi. Kürtajdan ağlayarak uyanmışım, öyle ağlamışım ki tüm hemşireler odama toplandı sana çok üzüldük içimi parçaladın diyeRabbim yine iki yavru verecek sana inşallah
Bazen 2. Kese geç görünür yada tek kese içinde 2 bebek olur. Kalp atımı zamanı tam çıkar ortaya :) hadi inşallah ikizdir birde ikiz teyzesi olalım :)aa dün bana keseyi gördük dedi ama tektir heralde yani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?