Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim çook zor rabbim kimseye yaşatmasın onlar sana öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah.bu senin imtihanındı şimdi karnındakine sevinmeye bak onu da üzme stres iyi olmaz

Kızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçekten Yüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
ooooooooooooo süperrrrrallahım şükürler olsun korkuyodun bak ne güzel oldutüylerim diken diken oldu ya

Bazen 2. Kese geç görünür yada tek kese içinde 2 bebek olur. Kalp atımı zamanı tam çıkar ortaya :) hadi inşallah ikizdir birde ikiz teyzesi olalım :)
dur kızz allahın takdiri ama doğuda görev yapıyoruz bende calısıyorum yavrularımı kime emanet edeyim .sence ama şahsi fikrin beta degerim nasıl 4+3 de 2450 yumurtlamam 21 gün önceydi

Seni çok iyi anlıyorum canım benim hemde çok iyi .. Her ne kadar benimki sağlıklı bir gebelik bile olmasa 8. Haftaya kadar benimleydi .. Ve daha ilk gebeligim göz yaslarim hic dinmemisti ki o gün Çok zor uyandım zaten narkos dan hepsi başımı bekliyordu ah ah kurban olduğum her şeyin hayırlısını ve sağlıklı bir gebelik sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. . Gerisi boş .. Bana dediler ki en azından hamile kalabiliyorsun ne olacak çok gülünç insanların empati yetisi bu kadar işte .. Ölümden donmusum tupum alınmış öbürü yapışık yavrum yok .. İlk heyecanim ilk mutluluğum .. Ama söylenilen sadece bu sözler ..

Kızlar selam, en son adetim 15 temmuz, dün adet olmam lazımdı olmadım belirtide yok olacağıma dair. Perşembe test yaptım negatif çıktı. 22 temmuzda dr gitmiştim genel kontrol için doktorum akıntımdan dolayı fitil ve folik asit verdi. Umutlanmakta istemiyorum

Artık mutlu olmana zamanı inşallah :) yüzümüz gülecek hep birlikte

Biraz daha sabret canım inşallah bebiş haberi verirsin bize. Ağrın sızın var mı? Göğüs ağrısı, akıntın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…