- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.601
canım benim çook zor rabbim kimseye yaşatmasın onlar sana öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah.bu senin imtihanındı şimdi karnındakine sevinmeye bak onu da üzme stres iyi olmazAminnnnn sağlıklı olsun kucağıma alayım tekte olsa razıyım ama sanki tekrar ikiz olursa onlar geri gelecekmiş gibi. Kürtajdan ağlayarak uyanmışım, öyle ağlamışım ki tüm hemşireler odama toplandı sana çok üzüldük içimi parçaladın diyeben ağladığımı bile hatırlamıyorum düşün
Ohhhh çok şükürrrrr AllahımmmKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
ooooooooooooo süperrrrrKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
Haklısın kız kardeşim öyle yapıyorum ama arada muslukla açılıyor iştecanım benim çook zor rabbim kimseye yaşatmasın onlar sana öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah.bu senin imtihanındı şimdi karnındakine sevinmeye bak onu da üzme stres iyi olmaz
dur kızz allahın takdiri ama doğuda görev yapıyoruz bende calısıyorum yavrularımı kime emanet edeyim .sence ama şahsi fikrin beta degerim nasıl 4+3 de 2450 yumurtlamam 21 gün önceydiBazen 2. Kese geç görünür yada tek kese içinde 2 bebek olur. Kalp atımı zamanı tam çıkar ortaya :) hadi inşallah ikizdir birde ikiz teyzesi olalım :)
Aminnnnn sağlıklı olsun kucağıma alayım tekte olsa razıyım ama sanki tekrar ikiz olursa onlar geri gelecekmiş gibi. Kürtajdan ağlayarak uyanmışım, öyle ağlamışım ki tüm hemşireler odama toplandı sana çok üzüldük içimi parçaladın diyeben ağladığımı bile hatırlamıyorum düşün
Hemen parazit yapacağım yumurtlaman 19. Gunundesin .. Silik günden sonra sayiyorsundur kızz allahın takdiri ama doğuda görev yapıyoruz bende calısıyorum yavrularımı kime emanet edeyim .sence ama şahsi fikrin beta degerim nasıl 4+3 de 2450 yumurtlamam 21 gün önceydi
Artık mutlu olmana zamanı inşallah :) yüzümüz gülecek hep birlikteSeni çok iyi anlıyorum canım benim hemde çok iyi .. Her ne kadar benimki sağlıklı bir gebelik bile olmasa 8. Haftaya kadar benimleydi .. Ve daha ilk gebeligim göz yaslarim hic dinmemisti ki o günÇok zor uyandım zaten narkos dan hepsi başımı bekliyordu ah ah kurban olduğum her şeyin hayırlısını ve sağlıklı bir gebelik sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. . Gerisi boş .. Bana dediler ki en azından hamile kalabiliyorsun ne olacak çok gülünç insanların empati yetisi bu kadar işte .. Ölümden donmusum tupum alınmış öbürü yapışık yavrum yok .. İlk heyecanim ilk mutluluğum .. Ama söylenilen sadece bu sözler ..
Canımmm üzdüm mü seni kusura bakmaallahım bi üzülüyorum duygusallasıyorumEgem2709 dan dolayı. bi sevinip halay sekesim geliyo CherryBlossom90 da dolayı . kızlar naptınız bana
eee sen ne diyosun ikiz olabilirmi ki kafada deli sorular.ama cok sevinirim ya hem güler hem aglarımHemen parazit yapacağım yumurtlaman 19. Gunundesin .. Silik günden sonra sayiyorsun
Maşallah canımKızlar
bchg 196
Canımmm üzdüm mü seni kusura bakmahormonlar işte bir güleriz bir ağlarız ama Allah'ın izni ile bu bebişleri doğururuz
Biraz daha sabret canım inşallah bebiş haberi verirsin bize. Ağrın sızın var mı? Göğüs ağrısı, akıntın.Kızlar selam, en son adetim 15 temmuz, dün adet olmam lazımdı olmadım belirtide yok olacağıma dair. Perşembe test yaptım negatif çıktı. 22 temmuzda dr gitmiştim genel kontrol için doktorum akıntımdan dolayı fitil ve folik asit verdi. Umutlanmakta istemiyorum
yok kızzz acımızıda sevincimizde paylaşcaz tabiki bebişine iyi bakCanımmm üzdüm mü seni kusura bakmahormonlar işte bir güleriz bir ağlarız ama Allah'ın izni ile bu bebişleri doğururuz
sen akşam bi kutlama yap al koçişide bi pasta kesin yemege çıkınHeytt beemehter marşı gibisiniz mübarek hemen hücuma geçeceğim neye hücum edeceksem şaşırdım sanırım
Kız yükselir baksana dördüncü günü iki kattan fazla yani senin ki de oyle olacak .. No problem her şey yolunda .. Bugün bat ve nihayet bu bat daMaşallah canıminşallah yarın benimkide yükselir
Hahahahha seneye inşallah ilkbaharımız kucağımızda olacak mis gibi güzel bir yaz bizi bekliyorrrrrHeytt beemehter marşı gibisiniz mübarek hemen hücuma geçeceğim neye hücum edeceksem şaşırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?