- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.141
Canım ihmal etmeyin lütfen bilemiyoruz ki doğuştan bile kapalı olabiliyormuş. Ben cok korkuyordum anestezi ile çektirdim. korktuğum gibi olmadı. hafif bir bayıltma yöntemiyle 1 saatte kendime gelip ayaklandım. Hafif ağrım vardı o kadarGeçmiş olsun en azından artık umudum ihtimalin daha fazla, insallah ilk aydan hamile kalırsın, bizler hsg falan da cektirmedik kapalı bir kutu resmen..
Canım rahim filmi çekildikten sonra enfeksiyon olusabiliyormus onun için anbitiyotik verdi. Vitamini doktorum vermedi Ben kullanıyorum bir vitamin içinde herşey var . Doktor kendi haline bıraktı yumurta geliştirici vs de vermicekmiş 3 ay . bakalım kalabilrmiyim kalamaz mıyım bilmiyorum . Tüpüm tekrar tıkanabilirmiş 4 ay sonraGeçmiş olsun canım sen viks yapmıştın kokuyu alamamıştın dimi. Açılmasın çok sevindim artık şansın daha fazlaİnşallah olur önümüzdeki ay bebişin ilaç falan verdi mi yada vitamin
Alttan muane eder mi acaba VALLA öyle korkuyorum kiAdedin Üçüncü günü cagirdiysa hormonlarını bakicaktir muhtemelen canım
Yumurtaların durumuna bakmak için muayene edebilir belki canım kormana gerek yok kendini kasarsan daha zor olurAlttan muane eder mi acaba VALLA öyle korkuyorum ki
Ben de yarın sabah adetimin 3. Günü gidicrm randevumu aldım, ben de acısından vs cok korkuyorum, özel bölge olunca illaki utanma cekinme de oluyo ama baska care yok başlamak lazım artikAlttan muane eder mi acaba VALLA öyle korkuyorum ki
Haklısın daha ilk kez jinekolojik muayene olucam bakalım Dr nasıl yönlendirecek, inşallah gerek kalmazCanım ihmal etmeyin lütfen bilemiyoruz ki doğuştan bile kapalı olabiliyormuş. Ben cok korkuyordum anestezi ile çektirdim. korktuğum gibi olmadı. hafif bir bayıltma yöntemiyle 1 saatte kendime gelip ayaklandım. Hafif ağrım vardı o kadar
Hem stres hem kötü bi şey çıkacak korkusu o kadar kötü ki RABBİM kimseye yaşatmasın böyle şeyleriYumurtaların durumuna bakmak için muayene edebilir belki canım kormana gerek yok kendini kasarsan daha zor olur
Acımaz canım kendini rahat bırak dediğin gibi biyerden başlamak lazımBen de yarın sabah adetimin 3. Günü gidicrm randevumu aldım, ben de acısından vs cok korkuyorum, özel bölge olunca illaki utanma cekinme de oluyo ama baska care yok başlamak lazım artik
Var gibi duruyor hadi hayırlı olsun inşallahBat pzt, dün sabah yaptım ve yapar yapmaz çıktı. Eki Görüntüle 2738956
Benimki daha çok kötü bir şey çıkarsa korkusu işte amanBen de yarın sabah adetimin 3. Günü gidicrm randevumu aldım, ben de acısından vs cok korkuyorum, özel bölge olunca illaki utanma cekinme de oluyo ama baska care yok başlamak lazım artik
Anladım canım inşallah bu ay olur bebişinCanım rahim filmi çekildikten sonra enfeksiyon olusabiliyormus onun için anbitiyotik verdi. Vitamini doktorum vermedi Ben kullanıyorum bir vitamin içinde herşey var . Doktor kendi haline bıraktı yumurta geliştirici vs de vermicekmiş 3 ay . bakalım kalabilrmiyim kalamaz mıyım bilmiyorum . Tüpüm tekrar tıkanabilirmiş 4 ay sonra
Hiç acımıyor canım gerçekten. Sıkma sadece kendini rahat bırak sadece tuhaf hissediyosun birazBen de yarın sabah adetimin 3. Günü gidicrm randevumu aldım, ben de acısından vs cok korkuyorum, özel bölge olunca illaki utanma cekinme de oluyo ama baska care yok başlamak lazım artik
Canım Allah bilir olur belki stres yapmaBu ay da çok değerlendiremedik biz ya. Plan yapınca olmuyor hep bir şey çıkıyor yani. Canım sıkıldı valla ya
Evet öyle diyolar da iste ilk olunca.. insallah kendimi kasmadan yaptırır çıkarım canm sağolasınHiç acımıyor canım gerçekten. Sıkma sadece kendini rahat bırak sadece tuhaf hissediyosun biraz
Yok canim en fazla pko çıkar baska ne dicek vajinal ultrasonla bakıp.. bana hem pko hem enfeksiyon var dicek eminim mesela daha fazla bisey demezse şükredicemBenimki daha çok kötü bir şey çıkarsa korkusu işte aman
İşte benim yumurtam filan da düşük çıktı prolaktin yüksek ti iyice korkuyorum bebeğim olmaz diyeYok canim en fazla pko çıkar baska ne dicek vajinal ultrasonla bakıp.. bana hem pko hem enfeksiyon var dicek eminim mesela daha fazla bisey demezse şükredicem
İlac kullandın mi prolaktin için? Valla sorun varsa tedavi icin daha da aceleci daha da istekli olmalısn, prolaktin icin ilac kullanıp hemen hamile kalıyor insanlar, Allah çözümsüz dert vermesin üzülme hepsinin çözümü var artık cok şükürİşte benim yumurtam filan da düşük çıktı prolaktin yüksek ti iyice korkuyorum bebeğim olmaz diye
İnşallah canım ya. En iyisi plan yapmamak diye düşünüyorum artık inşallah becerebilirsemCanım Allah bilir olur belki stres yapma
Evet kullanıyorum ilaç dos.. diye başlayan bi şey yumurta kalitesi için de verdi ilaç tabiki çok çok istiyorum ama korku sarıyo farklı bi şey İnşALLAH RABBİM şifasını verir herkeseİlac kullandın mi prolaktin için? Valla sorun varsa tedavi icin daha da aceleci daha da istekli olmalısn, prolaktin icin ilac kullanıp hemen hamile kalıyor insanlar, Allah çözümsüz dert vermesin üzülme hepsinin çözümü var artık cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?