Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun en azından artık umudum ihtimalin daha fazla, insallah ilk aydan hamile kalırsın, bizler hsg falan da cektirmedik kapalı bir kutu resmen..
Canım ihmal etmeyin lütfen bilemiyoruz ki doğuştan bile kapalı olabiliyormuş. Ben cok korkuyordum anestezi ile çektirdim. korktuğum gibi olmadı. hafif bir bayıltma yöntemiyle 1 saatte kendime gelip ayaklandım. Hafif ağrım vardı o kadar

Geçmiş olsun canım sen viks yapmıştın kokuyu alamamıştın dimi. Açılmasın çok sevindim artık şansın daha fazla İnşallah olur önümüzdeki ay bebişin ilaç falan verdi mi yada vitamin
Canım rahim filmi çekildikten sonra enfeksiyon olusabiliyormus onun için anbitiyotik verdi. Vitamini doktorum vermedi Ben kullanıyorum bir vitamin içinde herşey var . Doktor kendi haline bıraktı yumurta geliştirici vs de vermicekmiş 3 ay . bakalım kalabilrmiyim kalamaz mıyım bilmiyorum . Tüpüm tekrar tıkanabilirmiş 4 ay sonra

Haklısın daha ilk kez jinekolojik muayene olucam bakalım Dr nasıl yönlendirecek, inşallah gerek kalmaz

Anladım canım inşallah bu ay olur bebişin sen bunları düşünme pozitif ol hep stres yapma tüpün hep açık olacak inşallah

Yok canim en fazla pko çıkar baska ne dicek vajinal ultrasonla bakıp.. bana hem pko hem enfeksiyon var dicek eminim mesela daha fazla bisey demezse şükredicem
İşte benim yumurtam filan da düşük çıktı prolaktin yüksek ti iyice korkuyorum bebeğim olmaz diye

İşte benim yumurtam filan da düşük çıktı prolaktin yüksek ti iyice korkuyorum bebeğim olmaz diye
İlac kullandın mi prolaktin için? Valla sorun varsa tedavi icin daha da aceleci daha da istekli olmalısn, prolaktin icin ilac kullanıp hemen hamile kalıyor insanlar, Allah çözümsüz dert vermesin üzülme hepsinin çözümü var artık cok şükür

Evet kullanıyorum ilaç dos.. diye başlayan bi şey yumurta kalitesi için de verdi ilaç tabiki çok çok istiyorum ama korku sarıyo farklı bi şey İnşALLAH RABBİM şifasını verir herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…