- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.161
Amin canım düşmüştür prolaktin o zaman canını sıkma, prolaktin düşünce yumurta kalitesi de artar zaten takviye de vermis, olumlu düşün biraz stresini azaltmaya çalışEvet kullanıyorum ilaç dos.. diye başlayan bi şey yumurta kalitesi için de verdi ilaç tabiki çok çok istiyorum ama korku sarıyo farklı bi şey İnşALLAH RABBİM şifasını verir herkese
Kimseyle konuşamıyorum burda biraz içim rahatlıyor teşekkür ederim İnşALLAH dediğiniz gibi olur umutla yarını bekliyorumAmin canım düşmüştür prolaktin o zaman canını sıkma, prolaktin düşünce yumurta kalitesi de artar zaten takviye de vermis, olumlu düşün biraz stresini azaltmaya çalış
Bizler de öyle canım cevremizdekilerle sürekli bunları konusamiyoruz, bizi bizden baska kim anlar ki.. yarın ben de doktordan sonra buraya koşucam hemen, haberlesirizKimseyle konuşamıyorum burda biraz içim rahatlıyor teşekkür ederim İnşALLAH dediğiniz gibi olur umutla yarını bekliyorum
İnşALLAH hayırlı haberle dönerizBizler de öyle canım cevremizdekilerle sürekli bunları konusamiyoruz, bizi bizden baska kim anlar ki.. yarın ben de doktordan sonra buraya koşucam hemen, haberlesiriz
haklısın canım alıştımya negatiflere maalesef sürekli negatif düşünüyorum inşallah hepimiz kalırız inşallahAnladım canım inşallah bu ay olur bebişinsen bunları düşünme pozitif ol hep stres yapma tüpün hep açık olacak inşallah
İnşallah canım daha yolun basındaymıssın. Hiçbişeye gerek kalmadan gebe kalıverirsin inşallahHaklısın daha ilk kez jinekolojik muayene olucam bakalım Dr nasıl yönlendirecek, inşallah gerek kalmaz
Bende ilk gittigimde stres olmuştum ama o kadar da korkulacak bişey yokmuşEvet öyle diyolar da iste ilk olunca.. insallah kendimi kasmadan yaptırır çıkarım canm sağolasın
Evet hep korkulcak bişey yok diyorlar iste insan bilmediğinden korkuyo ben de alışırım tabiBende ilk gittigimde stres olmuştum ama o kadar da korkulacak bişey yokmuşsonradan alışıyorsun zaten ben kaç kere gittim bu yıl
Amin canım inşallahhaklısın canım alıştımya negatiflere maalesef sürekli negatif düşünüyorum inşallah hepimiz kalırız inşallah
Canım eğer yarında olmazsan diğer gün tekrarla bende hala sökülemedim çok az kahverengi geliyor yineKızlar normal bat günüm 11 Aralıktı, artı 2 gün herzamanki gecikme en geç bugün yarın adet olmam gerek. akşam test yaptım tertemiz negativ
Kaç tl fiyat aldınız siz ?Çok haklısın seni iyi anlıyorum.ozele gitmen çok iyi olur hem özelde ilgi alaka daha iyi oluyor istediğin herşeyi rahatça sorabilir sin devlet bu konuda çok ilgisiz ben özelde tüp Bebek için fiyat aldım gayette uygun bir fiyat verdi doktorum fakat eşim pandemiden dolayı çok tedirgin o yüzden biraz daha bekleyelim diyoruz biz.senin adına çok sevindim tedavin şimdiden hayırlı olsun istediğin herşeyi sorabilirsin eltim tedaviyle ikinci denemede hamile kaldı ve sol tüpü tamamen kapalı olduğu halde bu süreçte hep yanındaydım iyi kötü tecrübeliyim
30 değil canım 35 yaşa kadar 1 yıl 35 yaş üstü 6 ayYaşa göre değişiyor canım. 30 yaş üzeri için 6 ay 30 yaş altı için 1 yıl. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan bence 6. Ayda git derim ben
Canımm gel sarılalımmKızlar doktordan çıktım ilk vajinal muayenem korktuğum kadar canımı yakmadi ama doktor biraz hızlı davrandi rahatsız oldum. Neyse gelelim haberlere:
Ben aylardır bende yumurtalık tembelligi var dr pko dedi deyip duruyodum ama bu doktor yumurtalıklar cok iyi durumda pko tembellik vs yok dedi. Nasıl yok var demisti dr dedim hayir yok cok iyi durumda dedi. Buna cook sevindim.
Çok yoğun enfeksiyon var cok fazla dedi, hap, fitil ve krem yazdı.
Yumurtaliklari iyi görünce rahim filmi istedi. Yumurta gelistirici klomen vs vermicek misiniz dedim. Hayir film cekmeden veremem tüpler tıkalı mi perde mi var bilmeden veremem adet bitince gel çekelim dedi ama gitmeyi düşünmüyorum.
Ben doktora 7-8 aydır deniyoruz dedim aslında 5 ay, hatta bir ay biraz sıkıntılı geçti iyi degerlendiremedik 4 bile sayılır.
Ben Şubat'ta yumurtaliklar tembel dendikten sonra sürekli kürler hacamatlar vs yaptığım icin belki de yumurtaliklari iyi gördü. Çarşamba eşim de test vericek eger onda bi sorun yoksa kürlerle destek takviyelerle hacamatla çalışmalara bi sure daha devam etmeyi düşünüyorum..
Uzun oldu ama koşarak size geldim kızlar
Canmm cok sagolCanımm gel sarılalımmbi sorun olmamasına çok sevindimm. İnşallah eşinde de bi sıkıntı çıkmaz bebiş gelir zamanı gelince zaten Bizimde buradaki poliklinikler kapanmış özele gidicez büyük ihtimalle bakalım ne olacak Adetliyken bende hiç baktırmadım alttan bi sorun olmuyo dimi
Doğru diyosun canım öyle yapıcam artık bu ara biraz ödemeler sıkıştırıyor ama Allahtan birikmişim var kenarda sıkışırsam ordan alırım azcık napayımCanmm cok sagolben adetli olduğumu söyledim doktora tamam sorun yok dedi ama benim adetim ilk 3 gün leke şeklinde az az geldiği icin sorun yaşamadım ama onlar alışık zaten. Subatta hormon bakıldığı icin tekrar bakmaya da gerek görmedi. Hem cok sevindim hem rahim filmi istemesine canım sıkıldı ama özel hastane tabi hem paranın peşinde hem de yumurtaliklarda sorun görmeyince sırada tüpler var haklı aslında. İnşallah eşimde bişey çıkmaz canm ya gecen ay kullandigim naturallen marka macundan yine sipariş ettim hem kendim icin hem esime erkek icin olani bakalım hayırlısı artik.
Şu dönemlerde özellikle kadın doğum icin özele gitmek daha iyi olur canim ya stres bi yandan hijyen bi yandan özel bi tık daha rahat
Bugün de olmazsam yarın tekrarliyacam dediğin gibi, hiç belirti fln da yok ne adet ne hamilelik, ilk defa böyle oluyorumCanım eğer yarında olmazsan diğer gün tekrarla bende hala sökülemedim çok az kahverengi geliyor yinekaç aydır böyle ama yarın olurum heralde
Hayırlısı olsun canım inşallah bebiştir. Senin kaçıncı ay oldu benim 5 bittiBugün de olmazsam yarın tekrarliyacam dediğin gibi, hiç belirti fln da yok ne adet ne hamilelik, ilk defa böyle oluyorum
Kızlar doktordan çıktım ilk vajinal muayenem korktuğum kadar canımı yakmadi ama doktor biraz hızlı davrandi rahatsız oldum. Neyse gelelim haberlere:
Ben aylardır bende yumurtalık tembelligi var dr pko dedi deyip duruyodum ama bu doktor yumurtalıklar cok iyi durumda pko tembellik vs yok dedi. Nasıl yok var demisti dr dedim hayir yok cok iyi durumda dedi. Buna cook sevindim.
Çok yoğun enfeksiyon var cok fazla dedi, hap, fitil ve krem yazdı.
Yumurtaliklari iyi görünce rahim filmi istedi. Yumurta gelistirici klomen vs vermicek misiniz dedim. Hayir film cekmeden veremem tüpler tıkalı mi perde mi var bilmeden veremem adet bitince gel çekelim dedi ama gitmeyi düşünmüyorum.
Ben doktora 7-8 aydır deniyoruz dedim aslında 5 ay, hatta bir ay biraz sıkıntılı geçti iyi degerlendiremedik 4 bile sayılır.
Ben Şubat'ta yumurtaliklar tembel dendikten sonra sürekli kürler hacamatlar vs yaptığım icin belki de yumurtaliklari iyi gördü. Çarşamba eşim de test vericek eger onda bi sorun yoksa kürlerle destek takviyelerle hacamatla çalışmalara bi sure daha devam etmeyi düşünüyorum..
Uzun oldu ama koşarak size geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?