- 24 Haziran 2020
- 1.153
- 2.037
- 63
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.181
Ben haziranda bıraktım korunmayi. Bu aslinda 7. Ay. Ama arada 3 ay izin, hastalik, covid derken öyle boş geçti.Hayırlısı olsun canım inşallah bebiştir. Senin kaçıncı ay oldu benim 5 bitti
YaaaDoğru diyosun canım öyle yapıcam artık bu ara biraz ödemeler sıkıştırıyor ama Allahtan birikmişim var kenarda sıkışırsam ordan alırım azcık napayımÇok fazla tutacağını düşünmüyorum zaten. Dediğin gibi özel hastane daha iyi şuan ki durumda ben bugün randevu alayım bari çarşambaya Tüplerin açık mı kapalımı olduğunu çok basit bir yöntemle öğrenebilirsin canım aslında ben denedim.Bildiğimiz viks varya tampona ondan sürdüm çok az sonra içeri attım(tampon yoksa pamuğa sürüp koyabilirsin çok ileri ittirmene gerek yok ama ucuna ip bağlaman gerek kolay çıkarmak için) 15 dk sonra ağzımda viks kokusu oldu. yarım saate daha çok hissettim. Sonra çıkardım zaten. Denemek istersin diye yazayım dedim
Sağol canım ben de öyle düşünüyorum hacamat da cok etkili, 3-4 aydır her adet bitimi yaptırıyorum yine devam edicem insallahNe güzel haber, senin adına çok sevindim. Dediğin gibi belki de Kürlerin etkisi
Ne yöntemler varmış yaDoğru diyosun canım öyle yapıcam artık bu ara biraz ödemeler sıkıştırıyor ama Allahtan birikmişim var kenarda sıkışırsam ordan alırım azcık napayımÇok fazla tutacağını düşünmüyorum zaten. Dediğin gibi özel hastane daha iyi şuan ki durumda ben bugün randevu alayım bari çarşambaya Tüplerin açık mı kapalımı olduğunu çok basit bir yöntemle öğrenebilirsin canım aslında ben denedim.Bildiğimiz viks varya tampona ondan sürdüm çok az sonra içeri attım(tampon yoksa pamuğa sürüp koyabilirsin çok ileri ittirmene gerek yok ama ucuna ip bağlaman gerek kolay çıkarmak için) 15 dk sonra ağzımda viks kokusu oldu. yarım saate daha çok hissettim. Sonra çıkardım zaten. Denemek istersin diye yazayım dedim
HahahaYaaailk kez duydum adet bitince denicem. İlahi ManyakPrenses neler biliyosun yaa..
Valla ödemeler bizi de zorluyor canim baska bi dr tavsiye ettiler onun muayene ücreti bu gittigim doktorunkinin 2.5 katıydı. Buna gittim sözde özel ama gelişmiş güzel bi hastane değildi yani artık bu seferki böyle olsun bakalim ins bi dahaki dr randevum bebeği görmek icin olur
Hee sorma kadınlar kulübü büyük nimetNe yöntemler varmış ya
Gercekten dr çok önemli.. insallah canim benim senin de haberlerini bekliyorumHahahahepsini burdan öğreniyorum Bence doktoru sevmek içine sinmesi en önemlisi yaa.. Bende gidicem ama bi seferlik burda bi dr var o sadece hamilelere bakıyomuş. Hamile olmayı bekliyorum ona gitmek için Canım inşallah bidahaki muayenemizde keseyi görmeye giderizz
Tamam canım haber vericemmGercekten dr çok önemli.. insallah canim benim senin de haberlerini bekliyorum
15 bin canımKaç tl fiyat aldınız siz ?
Bilemiyorum referans degerleri arasında mı canim internetten bakabilirsin. Muayene etmedi miBen bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05
Baktım arasında gözüküyor galiba anlamadım sormak istedim bilen varsa diye birazdan gidicem tekrar etti ultrasonda bi şey çıkmadı işte bunları istediBilemiyorum referans degerleri arasında mı canim internetten bakabilirsin. Muayene etmedi mi
Bende bilmiyorum maalesef doktorun yorum yapacaktır zaten.Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05
Canım bende çarşambaya randevu aldım eşimde test vericek 220tl miş bende muayene olucam 150 korktuğum kadar tutmıcak sanırımBilemiyorum referans degerleri arasında mı canim internetten bakabilirsin. Muayene etmedi mi
Ben esime devletten randevu aldırdımCanım bende çarşambaya randevu aldım eşimde test vericek 220tl miş bende muayene olucam 150 korktuğum kadar tutmıcak sanırım
Evet ben de baktim referans degerler arasinda görünüyo degerlerin. Ultrasonu karından mı baktiBaktım arasında gözüküyor galiba anlamadım sormak istedim bilen varsa diye birazdan gidicem tekrar etti ultrasonda bi şey çıkmadı işte bunları istedi
Evet karnımdan baktı ilk gittiğimde alttan bakmıştıEvet ben de baktim referans degerler arasinda görünüyo degerlerin. Ultrasonu karından mı bakti
İnsallah sorun yoktur haberdar et bizi deEvet karnımdan baktı ilk gittiğimde alttan bakmıştı
Bende normalde kendi doktorumda devlette çokta seviyorum fakat pandemi olduğu için çoğu poliklinik kapalıymış bizde mecbur kaldık canım ya amaan napalım verecez artık ne kadarsaBen esime devletten randevu aldırdımbunun icin para vermene gerek yok dedim. Devlet hastanesi çok yakında, doktordan rica et belki örneği evde verip hemen yetistirmene izin verir dedim. Hijyen ve konsantrasyon açısından daha iyi olur, böyle yapan birini okudum internette insallah izin verir dr.
Benim muayene ücreti 110du, kan tahlili ister diye bekliyodum ama istemedi çok şükür onlar da ayri ücret malesef
Tabi canım napalim zafere giden yolda harcama olcak illakiBende normalde kendi doktorumda devlette çokta seviyorum fakat pandemi olduğu için çoğu poliklinik kapalıymış bizde mecbur kaldık canım ya amaan napalım verecez artık ne kadarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?