Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ilk kez duydum adet bitince denicem. İlahi ManyakPrenses neler biliyosun yaa..
Valla ödemeler bizi de zorluyor canim baska bi dr tavsiye ettiler onun muayene ücreti bu gittigim doktorunkinin 2.5 katıydı. Buna gittim sözde özel ama gelişmiş güzel bi hastane değildi yani artık bu seferki böyle olsun bakalim ins bi dahaki dr randevum bebeği görmek icin olur

Ne yöntemler varmış ya

Hahaha hepsini burdan öğreniyorum Bence doktoru sevmek içine sinmesi en önemlisi yaa.. Bende gidicem ama bi seferlik burda bi dr var o sadece hamilelere bakıyomuş. Hamile olmayı bekliyorum ona gitmek içinCanım inşallah bidahaki muayenemizde keseyi görmeye giderizz

Gercekten dr çok önemli.. insallah canim benim senin de haberlerini bekliyorum

Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05

Canım bende çarşambaya randevu aldım eşimde test vericek 220tl miş bende muayene olucam 150 korktuğum kadar tutmıcak sanırım
Ben esime devletten randevu aldırdım bunun icin para vermene gerek yok dedim. Devlet hastanesi çok yakında, doktordan rica et belki örneği evde verip hemen yetistirmene izin verir dedim. Hijyen ve konsantrasyon açısından daha iyi olur, böyle yapan birini okudum internette insallah izin verir dr.
Benim muayene ücreti 110du, kan tahlili ister diye bekliyodum ama istemedi çok şükür onlar da ayri ücret malesef

Bende normalde kendi doktorumda devlette çokta seviyorum fakat pandemi olduğu için çoğu poliklinik kapalıymış bizde mecbur kaldık canım ya amaan napalım verecez artık ne kadarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…