Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok olmuyor hatta ben sadece kan vercem diye düşünürken bir muayene edeyim dedi ben şok adetliyim ama dedim daha iyi dedi

Gittim geldim doktor iyi dedi sonuçların bi sorun yok değerlerinde dedi ama yine ilaç verdi bana klomen diye anlamadım onu niye verdi
Canım klomen yumurta gelistirici bı ilaç. Yumurtalarini büyütmek icin. Tekrar kontrol gerektiriyor yalniz bikac gün sonra tekrar çağırdı dimi

Ben özele gittim çünkü bekarkende Adet düzensizliği vardı baktım yine aynı özele gittim sonra böyle gelişti bebek istiyoruz filan deyince
Ben de özele gittim klomen verir diye emin gibiydim hatta ama vermedi sinir oldum. Enfeksiyon var bende de antibiyotik fitil vs verdi insallah enfeksiyon gecince hamile kalabilirim, fazla enfeksiyon da sperm geçişini yavaslatabiliyormus kızlar dikkat edin, illa aşırı bı akıntı koku kaşıntı vs gerekmiyor bende sadece süt kesiği seklinde akıntı vardi ama dr cok fazla enfeksiyon var dedi.

İnşALLAH güzel olur hepimiz için hayırlısını nasip etsin RABBİM

İnsallah iyidir canım internetten olması gereken degerlere bakıp biraz merakını giderebilirsin aslında tabi doktora sorana kadar
Baktım canım ama inan hiçbirşey anlamadım baska topikte ki bayanlara sordum bakalım inşallah iyidir çok sağol

Hayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlar
ınsallah kuzumm. bu arada yakı aldım eczaneden bugun. 3-4 gün sonra yumurtlıcam ama yakıyı yapıstırcam bgunden. baya hamile kalan var yakı ile çok araştırdım yumurtayı büyütmede etkisi oluyormus belime yapıstırıcam

Geçen ay bende denedim canım ama benim aldığım yakı çok yakmadı çok etki etmediğini düşünüyorum o yüzden. Bu ay gene alıcam bende eczaneden başka bi marka

Yani daha önceden gittiğimde de ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi bugün için de klomen verdi adetin 4.günü başla bitince gel dedi
Tedavin başlamış o zaman hayırlısı olsun inşallah ilaçla yumurtalarını büyütüp çatlama iğnesi vericek inşallah sağlıklı yumurtaların olur aynı saatlerde içmeye çalış ilacı daha etkili olur

Bu ay adetim gelirse eğer inşallah gelmez bende denicem yakıyi canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…