- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.201
Hehe aynen canımTabi canım napalim zafere giden yolda harcama olcak illaki
Gittim geldim doktor iyi dedi sonuçların bi sorun yok değerlerinde dedi ama yine ilaç verdi bana klomen diye anlamadım onu niye verdiİnsallah sorun yoktur haberdar et bizi de
Sadece klomen verip yolladimi başka bişey vermedimi tekrar cagirmadimi açıklama yapmadimi hiçGittim geldim doktor iyi dedi sonuçların bi sorun yok değerlerinde dedi ama yine ilaç verdi bana klomen diye anlamadım onu niye verdi
Yani daha önceden gittiğimde de ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi bugün için de klomen verdi adetin 4.günü başla bitince gel dediSadece klomen verip yolladimi başka bişey vermedimi tekrar cagirmadimi açıklama yapmadimi hiç
Yok olmuyor hatta ben sadece kan vercem diye düşünürken bir muayene edeyim dedi ben şokCanımm gel sarılalımmbi sorun olmamasına çok sevindimm. İnşallah eşinde de bi sıkıntı çıkmaz bebiş gelir zamanı gelince zaten Bizimde buradaki poliklinikler kapanmış özele gidicez büyük ihtimalle bakalım ne olacak Adetliyken bende hiç baktırmadım alttan bi sorun olmuyo dimi
Canım klomen yumurta gelistirici bı ilaç. Yumurtalarini büyütmek icin. Tekrar kontrol gerektiriyor yalniz bikac gün sonra tekrar çağırdı dimiGittim geldim doktor iyi dedi sonuçların bi sorun yok değerlerinde dedi ama yine ilaç verdi bana klomen diye anlamadım onu niye verdi
Hı hı bitince gel dedi doktorCanım klomen yumurta gelistirici bı ilaç. Yumurtalarini büyütmek icin. Tekrar kontrol gerektiriyor yalniz bikac gün sonra tekrar çağırdı dimi
Ben özele gittim çünkü bekarkende Adet düzensizliği vardı baktım yine aynı özele gittim sonra böyle gelişti bebek istiyoruz filan deyinceu25n sen devlete mi gittin özele mi? Bana vermedi klomen, vermesini istiyodum aslında, yumurtaliklarin normal görünüyor hsg cekelim dedi
Ben de özele gittim klomen verir diye emin gibiydim hatta ama vermedi sinir oldum. Enfeksiyon var bende de antibiyotik fitil vs verdi insallah enfeksiyon gecince hamile kalabilirim, fazla enfeksiyon da sperm geçişini yavaslatabiliyormus kızlar dikkat edin, illa aşırı bı akıntı koku kaşıntı vs gerekmiyor bende sadece süt kesiği seklinde akıntı vardi ama dr cok fazla enfeksiyon var dedi.Ben özele gittim çünkü bekarkende Adet düzensizliği vardı baktım yine aynı özele gittim sonra böyle gelişti bebek istiyoruz filan deyince
İnsallah iyidir canım internetten olması gereken degerlere bakıp biraz merakını giderebilirsin aslında tabi doktora sorana kadarKızlar bizde bugun sperm testini verdik sonucu çıktı ama ben anlayamadığım için doktora gitmeyi beklıcem artık..
İnşALLAH güzel olur hepimiz için hayırlısını nasip etsin RABBİMBen de özele gittim klomen verir diye emin gibiydim hatta ama vermedi sinir oldum. Enfeksiyon var bende de antibiyotik fitil vs verdi insallah enfeksiyon gecince hamile kalabilirim, fazla enfeksiyon da sperm geçişini yavaslatabiliyormus kızlar dikkat edin, illa aşırı bı akıntı koku kaşıntı vs gerekmiyor bende sadece süt kesiği seklinde akıntı vardi ama dr cok fazla enfeksiyon var dedi.
Baktım canım ama inan hiçbirşey anlamadım baska topikte ki bayanlara sordum bakalım inşallah iyidir çok sağolİnsallah iyidir canım internetten olması gereken degerlere bakıp biraz merakını giderebilirsin aslında tabi doktora sorana kadar
İyi bakalım hayırlısı artık biraz utancaz yapcak bişey yokYok olmuyor hatta ben sadece kan vercem diye düşünürken bir muayene edeyim dedi ben şokadetliyim ama dedim daha iyi dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlarKızlar bizde bugun sperm testini verdik sonucu çıktı ama ben anlayamadığım için doktora gitmeyi beklıcem artık..
ınsallah kuzumm. bu arada yakı aldım eczaneden bugun. 3-4 gün sonra yumurtlıcam ama yakıyı yapıstırcam bgunden. baya hamile kalan var yakı ile çok araştırdım yumurtayı büyütmede etkisi oluyormus belime yapıstırıcamHayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlar
Geçen ay bende denedim canım ama benim aldığım yakı çok yakmadı çok etki etmediğini düşünüyorum o yüzden. Bu ay gene alıcam bende eczaneden başka bi markaınsallah kuzumm. bu arada yakı aldım eczaneden bugun. 3-4 gün sonra yumurtlıcam ama yakıyı yapıstırcam bgunden. baya hamile kalan var yakı ile çok araştırdım yumurtayı büyütmede etkisi oluyormus belime yapıstırıcam
Tedavin başlamış o zaman hayırlısı olsun inşallah ilaçla yumurtalarını büyütüp çatlama iğnesi vericek inşallah sağlıklı yumurtaların olur aynı saatlerde içmeye çalış ilacı daha etkili olurYani daha önceden gittiğimde de ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi bugün için de klomen verdi adetin 4.günü başla bitince gel dedi
Bu ay adetim gelirse eğer inşallah gelmez bende denicem yakıyi canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsınınsallah kuzumm. bu arada yakı aldım eczaneden bugun. 3-4 gün sonra yumurtlıcam ama yakıyı yapıstırcam bgunden. baya hamile kalan var yakı ile çok araştırdım yumurtayı büyütmede etkisi oluyormus belime yapıstırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?