Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

selam kızlar ..bende de bu ay garip haller var yaa aslında pkoluyum ama son ijki aydır soğan kürü uyguladım.ondanmıdır ne bende bi umutlandım bu ay..inşallah doğrudur tabi
bat 7 tenmuz bakalım bi uyku bi halsizlik..midem garip sancılar kasıklarımda ...inşallah ya hayırlısıyla :)))

canım sende baya zorlu bi geçirmişsin ama çok şükür almışsın evladın kucağına hayırlısyla ne güzel rabbim bizlere de nasip etsin annelik duygusunu

ben bazen diyorum ki allahım keşke hamile olsam da bütün gün yatsam midem bulansa başım dönse ama bebeğim benimle olda ben herşeye onun için katlanırım

Cnm neden ozurlu olabilecegini dusunuyorsun onu anlayamadim bn?

ya tam anlamıyla yazamıyorum buraya ama şöyle anlatmaya çalışıyım bebek olması için doğru ilşki gerekio dimi yumurtanın spermle döllenmesi gerekio ama bende şunu diorum bizim ilşkimizde böle değil çocuk istemediğimiz için geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz yani oyüzden yumurta nasıl döllenebilir ki?

30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
7 temmuznrybint
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

o bal tarçın çörek otu karışımını yediysen helal olsun sana. ben yaptımda attım hemen. iiçine birde polen atmıştım ama yiyemedim

Cnm listeye ekledim senide umarim hyrlisi olur bebisini alirsin kucagina

canım derlerde allah nasip ettiyse bir damlasından bile olurmuş ben neler duydum spralle hamile kalan doğum kont hapıyla kalan prezarvatifle kalan yani herşey kısmet nasip ötesi yok :44:

Eer biraz sperm hissetmeden iceriye girdiyse yumurta dollenir cnm.ozurlu olmasi gibi bir sikinti olmaz boyle bir durumda,tabi korunma icin yaptiginiz icin sperimin iceri girmeme olasiligini dusunursek bebeginizde olmayabilir

canım derlerde allah nasip ettiyse bir damlasından bile olurmuş ben neler duydum spralle hamile kalan doğum kont hapıyla kalan prezarvatifle kalan yani herşey kısmet nasip ötesi yok :44:

bebek düşüncesi beni heyecanlandırıyo ama bi yandanda korkuyorumm bide kendimi hazır hissetmiyorum hem eşimde istemiyo.. bugün iyice hamilelik düşüncesini düşünmeye başladım bide yarın falan regl olursam üzülürüm

Kiz hasretim bu arada senin tarih gecmis , test yaptin mi sen demn listeyi yaparken fark ettim.

o bal tarçın çörek otu karışımını yediysen helal olsun sana. ben yaptımda attım hemen. iiçine birde polen atmıştım ama yiyemedim

mersi şekerim valla çocuk için yapmayacağım yok hemde sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyodum maskat çare aramak değil mi tatlım ahhh keşke faydasını görseydim ben poleni arı sütü balla karışık bi şekil de yedim küçük tüpler için de tek kullanımlık

o aralar midem çöp tenekesi gibi olmuştu

hele o soğan suyu yokmuydu sabah aç karnınna sana sadece diyebiliir mi hayatım da en berabet en iğrenç içtiğim şeydi midem bulanarak içtiğimi bilirim 15 gün boyunca

Cnm bu gibi durumlarda " hyrlisi " demek en guzeli.umarim hyrli zamnda gelir bebisin.9 aydir evliydin sanirim.aslinda bebis icin cok ideal bir zmn

ayyyyyyy bacımmmm maşallah başrollerdeyim ne güzelll keşke isimlerimiz karşısındakiler gerçekte de olsa

Eer biraz sperm hissetmeden iceriye girdiyse yumurta dollenir cnm.ozurlu olmasi gibi bir sikinti olmaz boyle bir durumda,tabi korunma icin yaptiginiz icin sperimin iceri girmeme olasiligini dusunursek bebeginizde olmayabilir

özürlü olamama sözün beni biraz rahatlattı cnm saol. öyleyse hamile değilim çnkü ihtimali düşünemiyorum çnkü o işlem gerçekleşmeden bırakıyoruz ilşkiyi temas halinde değilken kendisi devam edio.. yani spermlerin hissetmeden içeriye kaçma olasılığı yok

Sogan suyunuda, bal corekotu tarcinida denedim. Sogan suyu hakikaten cok kotu yahu :s

özürlü olamama sözün beni biraz rahatlattı cnm saol. öyleyse hamile değilim çnkü ihtimali düşünemiyorum çnkü o işlem gerçekleşmeden bırakıyoruz ilşkiyi temas halinde değilken kendisi devam edio.. yani spermlerin hissetmeden içeriye kaçma olasılığı yok

Sogan suyunuda, bal corekotu tarcinida denedim. Sogan suyu hakikaten cok kotu yahu :s

yok bitanem niye üzülesin ki zaten korunuyosun hem eşinde istemiyomuş daha ne olsun hayırlı demekten başka gülüm
Kiz hasretim bu arada senin tarih gecmis , test yaptin mi sen demn listeyi yaparken fark ettim.

yok bacımm ya yapmadım test falan almaya teşebbüs bile etmedim yarın nasıl olsa dr ak mı kara mı belli olacak :18::18: hiç te umutlanmıyorum zaten ne olursa bahtıma allah nasıl uygun gördüyse :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…