yok canımm ne demek seve seve cevaplandırırmm...aetten 1 hafta öncesinde hafiften başladıı hatta bir ara kaşığıma bıçak saplıyorlar zannetmiştimm...adet gününde ise baya fazlalaştı..sonra uçup gitti 2 hafta sonraya yerini mide bulantısına bıraktıı..ve o mide bulantılarıı 9 ay boyunca beni terketmemiştii..
Cnm neden ozurlu olabilecegini dusunuyorsun onu anlayamadim bn?
selam kızlar ..bende de bu ay garip haller var yaa aslında pkoluyum ama son ijki aydır soğan kürü uyguladım.ondanmıdır ne bende bi umutlandım bu ay..inşallah doğrudur tabi
bat 7 tenmuz bakalım bi uyku bi halsizlik..midem garip sancılar kasıklarımda ...inşallah ya hayırlısıyla :)))
canım bende bal tarçın çörek otu karışımı yemiştim bi fayda görmedim belki kişiden kişiye değişir canım inşş sen fayda görürüsün arkadaşımayrıca soğan kürü, incir kürü,arı sütü bal polen karışımı yedim eşime de yedirdim keçi boynuzu kaynattım içirdim gerçi eşim de allah şükür sperm sorunu yok ama ek takviye olsun dedim
bebiş uğrana yapmadığım şey kalmadı allah sonumu hayır etsin
selam kızlar ..bende de bu ay garip haller var yaa aslında pkoluyum ama son ijki aydır soğan kürü uyguladım.ondanmıdır ne bende bi umutlandım bu ay..inşallah doğrudur tabi
bat 7 tenmuz bakalım bi uyku bi halsizlik..midem garip sancılar kasıklarımda ...inşallah ya hayırlısıyla :)))
ya tam anlamıyla yazamıyorum buraya ama şöyle anlatmaya çalışıyım bebek olması için doğru ilşki gerekio dimi yumurtanın spermle döllenmesi gerekio ama bende şunu diorum bizim ilşkimizde böle değil çocuk istemediğimiz için geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz yani oyüzden yumurta nasıl döllenebilir ki?
Cnm listeye ekledim senide umarim hyrlisi olur bebisini alirsin kucagina
ya tam anlamıyla yazamıyorum buraya ama şöyle anlatmaya çalışıyım bebek olması için doğru ilşki gerekio dimi yumurtanın spermle döllenmesi gerekio ama bende şunu diorum bizim ilşkimizde böle değil çocuk istemediğimiz için geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz yani oyüzden yumurta nasıl döllenebilir ki?
canım derlerde allah nasip ettiyse bir damlasından bile olurmuş ben neler duydum spralle hamile kalan doğum kont hapıyla kalan prezarvatifle kalan yani herşey kısmet nasip ötesi yok :44:
canım derlerde allah nasip ettiyse bir damlasından bile olurmuş ben neler duydum spralle hamile kalan doğum kont hapıyla kalan prezarvatifle kalan yani herşey kısmet nasip ötesi yok :44:
o bal tarçın çörek otu karışımını yediysen helal olsun sana. ben yaptımda attım hemen. iiçine birde polen atmıştım ama yiyemedim
bebek düşüncesi beni heyecanlandırıyo ama bi yandanda korkuyorumm bide kendimi hazır hissetmiyorum hem eşimde istemiyo.. bugün iyice hamilelik düşüncesini düşünmeye başladım bide yarın falan regl olursam üzülürüm
30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
7 temmuznrybint
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek
Eer biraz sperm hissetmeden iceriye girdiyse yumurta dollenir cnm.ozurlu olmasi gibi bir sikinti olmaz boyle bir durumda,tabi korunma icin yaptiginiz icin sperimin iceri girmeme olasiligini dusunursek bebeginizde olmayabilir
mersi şekerimvalla çocuk için yapmayacağım yok hemde sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyodum maskat çare aramak değil mi tatlım ahhh keşke faydasını görseydim ben poleni arı sütü balla karışık bi şekil de yedim küçük tüpler için de tek kullanımlık
o aralar midem çöp tenekesi gibi olmuştu
hele o soğan suyu yokmuydu sabah aç karnınna sana sadece diyebiliir mi hayatım da en berabet en iğrenç içtiğim şeydi midem bulanarak içtiğimi bilirim 15 gün boyunca
Eer biraz sperm hissetmeden iceriye girdiyse yumurta dollenir cnm.ozurlu olmasi gibi bir sikinti olmaz boyle bir durumda,tabi korunma icin yaptiginiz icin sperimin iceri girmeme olasiligini dusunursek bebeginizde olmayabilir
mersi şekerimvalla çocuk için yapmayacağım yok hemde sabah akşam bi tatlı kaşığı yiyodum maskat çare aramak değil mi tatlım ahhh keşke faydasını görseydim ben poleni arı sütü balla karışık bi şekil de yedim küçük tüpler için de tek kullanımlık
hele o soğan suyu yokmuydu sabah aç karnınna sana sadece diyebiliir mi hayatım da en berabet en iğrenç içtiğim şeydi midem bulanarak içtiğimi bilirim 15 gün boyunca
yok bitanem niye üzülesin ki zaten korunuyosun hem eşinde istemiyomuş daha ne olsun hayırlı demekten başka gülümbebek düşüncesi beni heyecanlandırıyo ama bi yandanda korkuyorumm bide kendimi hazır hissetmiyorum hem eşimde istemiyo.. bugün iyice hamilelik düşüncesini düşünmeye başladım bide yarın falan regl olursam üzülürüm
Kiz hasretim bu arada senin tarih gecmis , test yaptin mi sen demn listeyi yaparken fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?