Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Anladim guzelim.hyrlisi bakalim ya. Anladigim kadaryla sen istiyorsun bebis . Bu arada kac yasindasin?

Yarini iple cekiyorum o zmn kisss :)

Cnm bu gibi durumlarda " hyrlisi " demek en guzeli.umarim hyrli zamnda gelir bebisin.9 aydir evliydin sanirim.aslinda bebis icin cok ideal bir zmn

11 eylül 2011de evlendik temmuz un 11 gelirse 10 ayımızı doldurup 11 aydan gün alıoz cnm aslında bi yandan bende istiyorum ama hayat şartları geçim sıkıntısı bide kirada oturuoz bebek olmadan ev falan almak istiyoruz önce durum böle olunca bebek konusu askıya alınıo

Sogan suyunuda, bal corekotu tarcinida denedim. Sogan suyu hakikaten cok kotu yahu :s

yaa hemde nasıl bide yavaş yavaş içmen gerekiyo ben burnumu ilk önce peçeteyle sıkıca kapatıyodum burundan nefes almayayım diye öyle olunca daha çok mide bulanıyo

yaa hemde nasıl bide yavaş yavaş içmen gerekiyo ben burnumu ilk önce peçeteyle sıkıca kapatıyodum burundan nefes almayayım diye öyle olunca daha çok mide bulanıyo

Hehehe bnde kizz , yanimdada surulen peynir oluyordu.suyu icince hmn agzimi hizlica acip peyniri alip , agzimi sikica kapiyordum haaa ise yaramadi o ayri , gerci adet duzensizligimde yoktu ama bebisde gelmedi.her sabah ac karnina icince mide yanmasida cabasi

Hicccc bole dusunmeyin guzelim.ha bu arada bizde sizin gibi dusunduk oayri .. Ama bak agustosta 5. Yili devirip 6 ya gecices ama hala bebisimiz yok. Biz yeni karar verdik bebek yapmaya ama diyorum ilk evlendigimde cocugum olsaydi 6 yasinda olucakti. Nasipten oteye gecilmiyor ne yazik ki

sen kaç yaşındasın cnm szinde baya olmuş bari ev alabildinizmi cnm gerçekten hayat şartları çok etkilio insanı bide zaman zaman eşime çocuk istiyorum dediğim oldu ama eşim erken olduğunu düşünüyo işte bide ailevi sorunlarımızda oldu şuandada ben istiyorum die baskı yapmak istemiyorum zamana bıraktım açıkçası

canım aslında ben onu içtikten sonra bi 20 dk bişey yenmez içilmez diye biliyodum ben kahvaltıyı hazırlamaya başlamadn önce ilk önce onu yapıp içiyodum daha sonra kahvaltı aynen akşam yemeği için de öyle

benim de adet düzensizliğim yoktu ama dediğin gibi bebekte gelmedi malesef

haaa incir kürü yaparken de şeker komasına giriyodum nerdeyse oda beter bişeydi yaa

Blinaycim biz ilk evlendigimizde bn calismiyordum.ev kiraydi,paramiz yetmiyordu.bn iki sene is bulamadim,universtede bitmemisti daha.sonra bn ise girdim, bn ise girdikten 3 sene sonra ev aldik yani evi alali 4 ay oldu.ailevi sorunlarimizda oldu esimin ailesyle pek anlasamiyordum.ama hersey geciyor gidiyor,maddi durumu bizden cok daa kotu arkadaslarimiz vardi.evlenir evlenmez cocuk yaptilar. Noldu dogan cocuk kismetyle geldi buyudu gitti :)

şuan bizde öyleyiz ama cnm geçinemiyoruz ben çalışmıyorum evdeyim.. aslında çalışmak istiyorumda uymuyo bitürlü çoğunada eşim olumlu bakmıyoo evdeyim yani kredi kartı kira faturalar derken anca geçiniyoruz cnm bizde sizin gibi ev almayı düşünüoruz önce ama bilmiyorum işte :)

Aaaaa kizarim hasretim sana icmdeki cazgir kadini cikarttirma aksam aksam bna , gelir bi guzel doverim seni
Guzel seyler dusunuyoruz canikom mesela bunun gibi tamam mi :)

ayyyyy bacım ya zaten ben bütün hayaliyle yaşıyorum inşş allahım hayaller gerçek olur artık

geçen gün karşım da oturan bi arkadaşım var işi vardı 8 aylık oğlu var (kazala hamile kaldı) onu bana bıraktı bakmam için o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatılcak gibi değil onun mamasını yerdirdim ayağım da sallayarak uyuttum bambaşka bişeydi ya herşeye bedel o kadar istediğim hasretini çektiğim bişeydi keşke benim olsa diye geçirdim aklımdan annesi alıp gittikten sonra yine kaldım el elde baş başta yalnızlıkla

Hepimiz icin hyrlisi olsun guzelim zor gunler biliyorum ama geciyor gidiyor. Sizinde gecsin bi an once umarim.

Dusun bide o bebisin senin oldugunu , nasil bir duygudur kim bilir degil mi ? Olcak bizimde hepimizin bebisi olucak allahin izniyle sadece zamani var daha , umarim hyrlisiyla en kisa zamanda olur hepimizinde :)

kızlar bizde sizin gibiyiz ev kira yok fatura yok mutfak masrafı valla ay sonu bile bazen zor geliyoama çok şükür halimize neleri var rabbim bu günlerimizi aratmasın gerçi bizim ev alma gibi bi derdimiz yok babamlar zamanı gelince alacaklar sağolsunlar şimdi eşimin işinden dolayı mecburen tayinciyiz yani kurulu bi düzen yok kiralarda sürünüyoruz
yarın da prf muayene ücreti 200 tl bayılacağız gerçi onu da annem gönderecek annecim benim

6 . ayımız ama sanki bnm için yıllar gb...inş olur bu ay...dua edelim birbirimize...herkes bndn haber bekliyor...üzerimde bi baskı var...bir de bn bişeyi isteyince hmn olsun istyrm...sabırsızım galiba...mevla cok bekletip tedaviye muhtac etmesin...

Kuzular bn banyoya giriyorum, sonrada yatmayi dusunuyorum.yarin girusuruz ,opuyorum hepinizi. Bu gece ettiginiz her dua kabul olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…