özürlü olamama sözün beni biraz rahatlattı cnm saol. öyleyse hamile değilim çnkü ihtimali düşünemiyorum çnkü o işlem gerçekleşmeden bırakıyoruz ilşkiyi temas halinde değilken kendisi devam edio.. yani spermlerin hissetmeden içeriye kaçma olasılığı yok
yok bitanem niye üzülesin ki zaten korunuyosun hem eşinde istemiyomuş daha ne olsun hayırlı demekten başka gülüm
yok bacımm ya yapmadım test falan almaya teşebbüs bile etmedimyarın nasıl olsa dr ak mı kara mı belli olacak :18::18: hiç te umutlanmıyorum zaten ne olursa bahtıma allah nasıl uygun gördüyse :44:
Cnm bu gibi durumlarda " hyrlisi " demek en guzeli.umarim hyrli zamnda gelir bebisin.9 aydir evliydin sanirim.aslinda bebis icin cok ideal bir zmn
Sogan suyunuda, bal corekotu tarcinida denedim. Sogan suyu hakikaten cok kotu yahu :s
yaa hemde nasıl bide yavaş yavaş içmen gerekiyoben burnumu ilk önce peçeteyle sıkıca kapatıyodum burundan nefes almayayım diye öyle olunca daha çok mide bulanıyo
Anladim guzelim.hyrlisi bakalim ya. Anladigim kadaryla sen istiyorsun bebis . Bu arada kac yasindasin?
11 eylül 2011de evlendik temmuz un 11 gelirse 10 ayımızı doldurup 11 aydan gün alıoz cnm aslında bi yandan bende istiyorum ama hayat şartları geçim sıkıntısı bide kirada oturuoz bebek olmadan ev falan almak istiyoruz önce durum böle olunca bebek konusu askıya alınıo
deryacım ben 21 yaşındayım ya olsun isterim bebekleri çok seviyorum
Yarini iple cekiyorum o zmn kisss :)
Hicccc bole dusunmeyin guzelim.ha bu arada bizde sizin gibi dusunduk oayri .. Ama bak agustosta 5. Yili devirip 6 ya gecices ama hala bebisimiz yok. Biz yeni karar verdik bebek yapmaya ama diyorum ilk evlendigimde cocugum olsaydi 6 yasinda olucakti. Nasipten oteye gecilmiyor ne yazik ki
valla bacımm ben hiç umutlu değilim çünkü ne zaman umutlansam hayaller suya düşüyo
Hehehe bnde kizz , yanimdada surulen peynir oluyordu.suyu icince hmn agzimi hizlica acip peyniri alip , agzimi sikica kapiyordumhaaa ise yaramadi o ayri , gerci adet duzensizligimde yoktu ama bebisde gelmedi.her sabah ac karnina icince mide yanmasida cabasi
sen kaç yaşındasın cnm szinde baya olmuş bari ev alabildinizmi cnm gerçekten hayat şartları çok etkilio insanı bide zaman zaman eşime çocuk istiyorum dediğim oldu ama eşim erken olduğunu düşünüyo işte bide ailevi sorunlarımızda oldu şuandada ben istiyorum die baskı yapmak istemiyorum zamana bıraktım açıkçası
Blinaycim biz ilk evlendigimizde bn calismiyordum.ev kiraydi,paramiz yetmiyordu.bn iki sene is bulamadim,universtede bitmemisti daha.sonra bn ise girdim, bn ise girdikten 3 sene sonra ev aldik yani evi alali 4 ay oldu.ailevi sorunlarimizda oldu esimin ailesyle pek anlasamiyordum.ama hersey geciyor gidiyor,maddi durumu bizden cok daa kotu arkadaslarimiz vardi.evlenir evlenmez cocuk yaptilar. Noldu dogan cocuk kismetyle geldi buyudu gitti :)
Aaaaa kizarim hasretim sanaicmdeki cazgir kadini cikarttirma aksam aksam bna , gelir bi guzel doverim seni
Guzel seyler dusunuyoruz canikom mesela bunun gibitamam mi :)
şuan bizde öyleyiz ama cnm geçinemiyoruz ben çalışmıyorum evdeyim.. aslında çalışmak istiyorumda uymuyo bitürlü çoğunada eşim olumlu bakmıyoo evdeyim yani kredi kartı kira faturalar derken anca geçiniyoruz cnm bizde sizin gibi ev almayı düşünüoruz önce ama bilmiyorum işte :)
ayyyyy bacım ya zaten ben bütünhayaliyle yaşıyorum inşş allahım hayaller gerçek olur artık
geçen gün karşım da oturan bi arkadaşım var işi vardı 8 aylık oğlu var (kazala hamile kaldı) onu bana bıraktı bakmam için o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatılcak gibi değil onun mamasını yerdirdim ayağım da sallayarak uyuttum bambaşka bişeydi ya herşeye bedel o kadar istediğim hasretini çektiğim bişeydi keşke benim olsa diye geçirdim aklımdanannesi alıp gittikten sonra yine kaldım el elde baş başta yalnızlıkla
Blinaycim biz ilk evlendigimizde bn calismiyordum.ev kiraydi,paramiz yetmiyordu.bn iki sene is bulamadim,universtede bitmemisti daha.sonra bn ise girdim, bn ise girdikten 3 sene sonra ev aldik yani evi alali 4 ay oldu.ailevi sorunlarimizda oldu esimin ailesyle pek anlasamiyordum.ama hersey geciyor gidiyor,maddi durumu bizden cok daa kotu arkadaslarimiz vardi.evlenir evlenmez cocuk yaptilar. Noldu dogan cocuk kismetyle geldi buyudu gitti :)
şuan bizde öyleyiz ama cnm geçinemiyoruz ben çalışmıyorum evdeyim.. aslında çalışmak istiyorumda uymuyo bitürlü çoğunada eşim olumlu bakmıyoo evdeyim yani kredi kartı kira faturalar derken anca geçiniyoruz cnm bizde sizin gibi ev almayı düşünüoruz önce ama bilmiyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?