Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Dusun bide o bebisin senin oldugunu , nasil bir duygudur kim bilir degil mi ? Olcak bizimde hepimizin bebisi olucak allahin izniyle sadece zamani var daha , umarim hyrlisiyla en kisa zamanda olur hepimizinde :)

valla canım düşüncesi bile vücudum da adrenalin patlamasına yetiyo içim bi hoş oluyo benim durumun biraz daha farklı canım ben ailemden çok uzaktayım ne gidecek kimsem var ne de tanıdık birileri çok zor böyle gurbette yaşamak olmasını biraz da ondan istiyorum yalnızlığımdan kurtulurum onunla avuturum kendimi

doğrumu anladım cnm 6ncı ayımız yazmışsın yani 6 aylık mı evlisin. neden kendinde bukadar baskı hissesiosun daha çok yenisin

kızlar buarada sayfa acayip bağımlılık yaptı bnde faceyi falan kapadım burdayım 1 saati geçti

ahhh canım o baskılar yok mu sanki insala vazife daha yok mu düşünmüyomusun demeleri gıcık şeyler sen kimseye bakma canım onlara göre yaşarsak sinir kipi olur çıkarız valla rabbim hepimize aratmadan eksikliğini göstermeden versin yarabbim
Kuzular bn banyoya giriyorum, sonrada yatmayi dusunuyorum.yarin girusuruz ,opuyorum hepinizi. Bu gece ettiginiz her dua kabul olur ins

iyi geceler bacım sana şimdiden saatler olsun allahım hepimizn duasını kabul etsim mevlam tez vakitte yerine getirtsin inşş

öpüldün

kızlar buarada sayfa acayip bağımlılık yaptı bnde faceyi falan kapadım burdayım 1 saati geçti

evet canım sıcacık sobetler birbirinin derdinden anlayan arkadaşlar daha ne olsun dert sorun aynı olunca zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz bile

evet canım sıcacık sobetler birbirinin derdinden anlayan arkadaşlar daha ne olsun dert sorun aynı olunca zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz bile

aynen cnm bide sayfanın kadınlara özel olması süper bişi :) çekinmeden sorularımızı sorup yardımlaşabilioruz bu çok güzel artk hergün girerim kızlar bebişim yok ama :) yazarım sizlere heyecanla bekliorum buarada bakalım regl olucakmıyım

bence de canım aradığımı merak ettiğimiz ne varsa bu form da bulabiliriz deneyimli tecrubeli arkadaşlardan

olsun canım bebiş şimdilik yok bu işler de öyle sıra falan takmaz belli de olmaz neyin ne zaman olacağına yalnız rabbimiz kara verir tatlım regl olursa da kısmet değilmiş deyip diğer aylara bakarsın

aynen cnm ya ben yine acıktım sürekli bişiler yiorumm özellikle bugünn doymuyorum:21

buarada kocamın gelmesine 20 dk kaldıı son 20 dkkm çıkcamm ben cnmm yarın görüşürüz artk yarın 4 günüm 5 ide geçerse test yapıcam

buarada kocamın gelmesine 20 dk kaldıı son 20 dkkm çıkcamm ben cnmm yarın görüşürüz artk yarın 4 günüm 5 ide geçerse test yapıcam

tamam tatlım görüşürüz inşş geçer de testin de pozitif olurrrr biz de bebiş haberini kutlarız ne güzel

ya bende de aynısı oluyo yiyiorum 10 dk sonra yine miden kazınıyo

tuhaffffff çoooook tuhaffff

ya aklımdayken şeyide sorucam burda kızlar yazmış ya bnm bat 5 temmuz falan filan die o nedemek buarada ben evlendim evleneli sadece 1 kez kntrle gittim bidahada hiç gitmedim anlamıorum pek

İnş cnm herşeyin hayırlısı versin rabbim allah herkesin gönlüne göre versin sıra sıra hamile kalırız :):) iyi geceler cnm görüşürüz
AMİİİİİİİİİİİİN canımmmm iyi geceler
ya aklımdayken şeyide sorucam burda kızlar yazmış ya bnm bat 5 temmuz falan filan die o nedemek buarada ben evlendim evleneli sadece 1 kez kntrle gittim bidahada hiç gitmedim anlamıorum pek

beklenmeyen adet tarihi canikomm

kimsecikler kalmamış

bende kaçar allahım bütün dualarımızı neye niyet ettiysek kabul olsun inşş rabbim gönlümüzdekini kucağımızda görmek nasip etsin

Ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum. Isteyen herkesin bebegi olur insallah.

inşallah tez zamanda pozitif haberini paylaşırsın bizlerle bizde çook sewinirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…