Hepimiz icin hyrlisi olsun guzelim zor gunler biliyorum ama geciyor gidiyor. Sizinde gecsin bi an once umarim.
Dusun bide o bebisin senin oldugunu , nasil bir duygudur kim bilir degil mi ? Olcak bizimde hepimizin bebisi olucak allahin izniyle sadece zamani var daha , umarim hyrlisiyla en kisa zamanda olur hepimizinde :)
6 . ayımız ama sanki bnm için yıllar gb...inş olur bu ay...dua edelim birbirimize...herkes bndn haber bekliyor...üzerimde bi baskı var...bir de bn bişeyi isteyince hmn olsun istyrm...sabırsızım galiba...mevla cok bekletip tedaviye muhtac etmesin...
kızlar bizde sizin gibiyiz ev kira yok fatura yok mutfak masrafı valla ay sonu bile bazen zor geliyoama çok şükür halimize neleri var rabbim bu günlerimizi aratmasın gerçi bizim ev alma gibi bi derdimiz yok babamlar zamanı gelince alacaklar sağolsunlar şimdi eşimin işinden dolayı mecburen tayinciyiz yani kurulu bi düzen yok kiralarda sürünüyoruz
yarın da prf muayene ücreti 200 tl bayılacağızgerçi onu da annem gönderecek annecim benim
ahhh canım o baskılar yok mu sanki insala vazife daha yok mu düşünmüyomusun demeleri gıcık şeyler6 . ayımız ama sanki bnm için yıllar gb...inş olur bu ay...dua edelim birbirimize...herkes bndn haber bekliyor...üzerimde bi baskı var...bir de bn bişeyi isteyince hmn olsun istyrm...sabırsızım galiba...mevla cok bekletip tedaviye muhtac etmesin...
Kuzular bn banyoya giriyorum, sonrada yatmayi dusunuyorum.yarin girusuruz ,opuyorum hepinizi. Bu gece ettiginiz her dua kabul olur ins
ahhh canım o baskılar yok mu sanki insala vazife daha yok mu düşünmüyomusun demeleri gıcık şeylersen kimseye bakma canım onlara göre yaşarsak sinir kipi olur çıkarız valla rabbim hepimize aratmadan eksikliğini göstermeden versin yarabbim
aminn cnm bncede kimsenin dediğini takma istediğiniz zaman kendiniz karar verip yaparsınız cnm
kızlar buarada sayfa acayip bağımlılık yaptı bnde faceyi falan kapadım burdayım 1 saati geçti
evet canım sıcacık sobetler birbirinin derdinden anlayan arkadaşlar daha ne olsundert sorun aynı olunca zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz bile
aynen cnm bide sayfanın kadınlara özel olması süper bişi :) çekinmeden sorularımızı sorup yardımlaşabilioruz bu çok güzel artk hergün girerim kızlar bebişim yok ama :) yazarım sizlere heyecanla bekliorum buarada bakalım regl olucakmıyım
bence de canım aradığımı merak ettiğimiz ne varsa bu form da bulabiliriz deneyimli tecrubeli arkadaşlardan
olsun canım bebiş şimdilik yok bu işler de öyle sıra falan takmaz belli de olmaz neyin ne zaman olacağına yalnız rabbimiz kara verir tatlımregl olursa da kısmet değilmiş deyip diğer aylara bakarsın
aynen cnm ya ben yine acıktım sürekli bişiler yiorumm özellikle bugünn doymuyorum:21
buarada kocamın gelmesine 20 dk kaldıı son 20 dkkm çıkcamm ben cnmm yarın görüşürüz artk yarın 4 günüm 5 ide geçerse test yapıcam
tamam tatlım görüşürüzinşş geçer de testin de pozitif olurrrr biz de bebiş haberini kutlarız ne güzel
ya bende de aynısı oluyo yiyiorum 10 dk sonra yine miden kazınıyo
tuhaffffff çoooook tuhaffff
AMİİİİİİİİİİİİN canımmmm iyi gecelerİnş cnm herşeyin hayırlısı versin rabbim allah herkesin gönlüne göre versin sıra sıra hamile kalırız :):)iyi geceler cnm görüşürüz
ya aklımdayken şeyide sorucam burda kızlar yazmış ya bnm bat 5 temmuz falan filan die o nedemek buarada ben evlendim evleneli sadece 1 kez kntrle gittim bidahada hiç gitmedim anlamıorum pek
benim de canım öyle bi ay diğerini tutmuyo mesela geçen ay 5 gün sekti tamam dedim ya bu ay kesin tutturdukama fosss çıktı bakalım bu ay ne yapacak offf ne kadar stresli can sıkan bi durum gecikince insan ister istermez hemen düşünüp hayal kurmaya başlıyo keşke o geciklemler hep pozitifffff olsa ahhhhhhhh ahhhhhh
kimsecikler kalmamış
bende kaçarallahım bütün dualarımızı neye niyet ettiysek kabul olsun inşş rabbim gönlümüzdekini kucağımızda görmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?