- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.561
sen ne zaman kese goreceksin canimNe zaman kan vereceksin canım belki yükselir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne zaman kese goreceksin canimNe zaman kan vereceksin canım belki yükselir
İnşallah bebiş seninle birlikte ve sağlıklıdırKızlar hastaneye geldim birazdan kan vereceğim 8.günüm inşallah bi değer Çıkar![]()

Canım kese için ayrıca gitmicem malum virüs olduğu için doktorum kese kalp aynı anda görelim dedi 11 agustosta randevum o zaman 6+4 oluyorumsen ne zaman kese goreceksin canim
Haberlerini bekliyoruz canım dualar seninleKızlar hastaneye geldim birazdan kan vereceğim 8.günüm inşallah bi değer Çıkar![]()
Hiç umudum yok canım adet olacakmışım da ilaçlar yüzünden olamıyor gibiyimİnşallah bebiş seninle birlikte ve sağlıklıdır![]()
Şuan nasılsın canımÇok canım sıkıldı dun gece ara ara kahve leke geliyordu simdi arttı sulu kana dondu
Yerleşme kanaması gorenler sizinde boyle oldu mu
Maalesef aynı durum bende de var aşılamalardan bilirim hep hüsran oldum şuan da da olamıyorum gibi ilaçlardan dolayı ama bu durumu tüp bebekte çok yaşanmış bir şey. Kötü düşünmeyelim pozitif düşünelimHiç umudum yok canım adet olacakmışım da ilaçlar yüzünden olamıyor gibiyimbu sancıyı her zaman bilirim tanırım
Verdim canim bekliyorum ama ilaçları bıraktım yükselir mi kiNe zaman kan vereceksin canım belki yükselir
gözün aydin canim pozitifte yanılma şansı yok denecek kadar az hayırla sağlıkla kucağına al insallahKızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum
Yaa arkadaşım çok sevindim senin adına maşallah baya net çizgi sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin AllahKızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum

Ara ara gelen koyu kırmızı kanamaya dondu maalesef kiŞuan nasılsın canım
Bence teki tutmuş olabilir canımVerdim canim bekliyorum ama ilaçları bıraktım yükselir mi ki
Doktora gitmeyecek misin canımAra ara gelen koyu kırmızı kanamaya dondu maalesef ki![]()
Çok net çıkmış maşallah canım hamilesin :)Kızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum