TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım sen bi test yapsana bana yerlesme kanamasi gibi geldi seninki

eşim dün akşam bana test almış ama yapmadım çünkü bana hiç yerleşme gibi gelmiyor. başıma gelen bir durum değil daha önce böyle bir şey ama bana adet sökecek gibi geliyor hep.benim sinir olduğum şey şu; hadi diyelim üzüntülü günler geçirdim diye erken olacağım bu ay ama üç günde sökmez mi ya üç gündür lekeler var hep.

Selam canim doktor bana da insulun direnci baktir dedi 9 agustos randevum var

İlaçlar dönguyu degistirmis olabilir çok mantıklı bence de

Evet insülin direnci için kullanılan ilaçlar adeti erkene alabiliyor ilk aylarda.

kızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Canimmmm hayirli olsun msjini okuyunca gözlerim doldu...İnşallah saglikla kucagina almak nasip olsun..çok fazla olumsuzluklara takilma.eltim yarin doğum yapiyor ona ebe duser bu demiş değeri 35 mi neydi.yürüme kalkma merdiven cikma vs demiş üzdü onu.eltim yarim gün yatti ve amannn onu ne takcam olan olur yatsamda kalksamda dedi.bak doğacak yarin.

Selam canim doktor bana da insulun direnci baktir dedi 9 agustos randevum var

İlaçlar dönguyu degistirmis olabilir çok mantıklı bence de
Yesacım en son nereye gittin doktor olarak? :)
Ben de artık reglimin 3. günü şu meşhur hormon testlerini yaptırayım diyorum

akıntı kesin hamilelik belirtisi değil ki düşünme bile kupkuru olup hamile kalanlar var hiç bir belirti kesin hamilelik belirtisi değil hatta adet gecikmesi bile öyle olsaydı ben her ay hamile olurdum

Kızlar benimde kahverengine gelmeye başladı
Bu ay 6. Oldu bi hormonlar à baktirayim diyorum. Aç tok gitmek farkeder mi birde özelé gideceğim mecbur çok tutar mı sizce
aç gitmende fayda var troitlerinede bakarsa aç olman gerekiyor. gittiğin hastaneye göre değişiyor ben geçen sene 50+85 tl ye yaptırmıştım testlerimi

Yesacım en son nereye gittin doktor olarak? :)
Ben de artık reglimin 3. günü şu meşhur hormon testlerini yaptırayım diyorum

ortadogu hastanesini denedim canım en son (sultan pınar gittim ama gunnur hanım öven çok ona gidebilirsin)

onun dışında devlet randevu aldım protestegon tekrar baktır dedi bu sefer de devlet olsun dedim

bi de hüseyin bey içimde uktedir :) tüm sonuçlarımla beraber ona gidebilirim:)

Kızlar benimde kahverengine gelmeye başladı
Bu ay 6. Oldu bi hormonlar à baktirayim diyorum. Aç tok gitmek farkeder mi birde özelé gideceğim mecbur çok tutar mı sizce

ben bu sefer aç gittimm (aç tok fark etmez diyorlardı ama bir kaç kişi hayır aç deyince kafam bulandı)

50 tl muayene 50 civarı da hormonlara baktırdım

son olarak mutlaka baktır bence de :)

Ya ben de bu sürecte devlette takılayım diyorum, hamile kalırsam öyle gecerim heralde. Ama sanki devlettekiler de "hormonlarıma baktırmak istiyorum" desem burun kıvıracaklarmıs gibi geliyor :) Malum 1 yıl olmadan herhangi bir seye baslamamaya yeminli gibiler ya

sağol cnm benim doğru cnm haklısın yiyeceği lokması varsa doğar yoksa biz ne yapsak nafile ben de sabahtan beri yatıyorum çok sıkıldım kayınvalideme söyledim durumu anlattım telefonda kimseye söyleme cumaya beli olacak kesinleşsin söyleriz demiştim cümle alem duymuş mutluluktan ağlaya ağlaya geldi yanıma zamanında az teselli etmedi beni adet olunca ağlardım hep yanında

sen de 1 yılı geçti de :)

ben öyle diyeceğim :)

canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm Allahın izniyle kucağına aldığın gunlerı de duyarız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…