- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.601
Canım sen bi test yapsana bana yerlesme kanamasi gibi geldi seninki
Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu
Amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah. Gebe olanlara sağ salim tamamlamayı ve yavrularını kucaklamayı kısmet etsin.pembepatiks Kilim ve tohum
Kızlar tebrik ederim :) ne güzel sabah iki hamile haberi aldık MAŞALLAH :) Umut olun bize de inşallah. Darısı bekleyen herkese olsun :)
Evet insülin direnci için kullanılan ilaçlar adeti erkene alabiliyor ilk aylarda.Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu
Canimmmm hayirli olsun msjini okuyunca gözlerim doldu...İnşallah saglikla kucagina almak nasip olsun..çok fazla olumsuzluklara takilma.eltim yarin doğum yapiyor ona ebe duser bu demiş değeri 35 mi neydi.yürüme kalkma merdiven cikma vs demiş üzdü onu.eltim yarim gün yatti ve amannn onu ne takcam olan olur yatsamda kalksamda dedi.bak doğacak yarin.kızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Yesacım en son nereye gittin doktor olarak? :)Selam canim doktor bana da insulun direnci baktir dedi 9 agustos randevum var
İlaçlar dönguyu degistirmis olabilir çok mantıklı bence de
meraba kızlar.yumurtlama günlerinde tatile çıktık 1 hafta boyunca bazen hergün bazen 2 günde bir ilişkiye girdik.hiç akıntım gelmedi ama sadece çok hafif beyaz bi akkntım olduadetim 11inde bekliyorum bakalım
aç gitmende fayda var troitlerinede bakarsa aç olman gerekiyor. gittiğin hastaneye göre değişiyor ben geçen sene 50+85 tl ye yaptırmıştım testlerimiKızlar benimde kahverengine gelmeye başladı
Bu ay 6. Oldu bi hormonlar à baktirayim diyorum. Aç tok gitmek farkeder mi birde özelé gideceğim mecbur çok tutar mı sizce
Canım tekrar test yaparsan haberim olsun hayırlı haberini bekliyorumevet biliyorum canım ama bana adet sökücek gibi geliyor şu an. bakalım kader kısmet.
Yesacım en son nereye gittin doktor olarak? :)
Ben de artık reglimin 3. günü şu meşhur hormon testlerini yaptırayım diyorum
Kızlar benimde kahverengine gelmeye başladı
Bu ay 6. Oldu bi hormonlar à baktirayim diyorum. Aç tok gitmek farkeder mi birde özelé gideceğim mecbur çok tutar mı sizce
Ya ben de bu sürecte devlette takılayım diyorum, hamile kalırsam öyle gecerim heralde. Ama sanki devlettekiler de "hormonlarıma baktırmak istiyorum" desem burun kıvıracaklarmıs gibi geliyor :) Malum 1 yıl olmadan herhangi bir seye baslamamaya yeminli gibiler yaortadogu hastanesini denedim canım en son (sultan pınar gittim ama gunnur hanım öven çok ona gidebilirsin)
onun dışında devlet randevu aldım protestegon tekrar baktır dedi bu sefer de devlet olsun dedim
bi de hüseyin bey içimde uktedir :) tüm sonuçlarımla beraber ona gidebilirim:)
ben bu sefer aç gittimm (aç tok fark etmez diyorlardı ama bir kaç kişi hayır aç deyince kafam bulandı)
50 tl muayene 50 civarı da hormonlara baktırdım
son olarak mutlaka baktır bence de :)[/QUOTE,
devlet hastanesindeki aile hekimine gitsem yaptırmaz mı acaba bu hormon teslerini illaki kadın doğumcumu lazım
Canimmmm hayirli olsun msjini okuyunca gözlerim doldu...İnşallah saglikla kucagina almak nasip olsun..çok fazla olumsuzluklara takilma.eltim yarin doğum yapiyor ona ebe duser bu demiş değeri 35 mi neydi.yürüme kalkma merdiven cikma vs demiş üzdü onu.eltim yarim gün yatti ve amannn onu ne takcam olan olur yatsamda kalksamda dedi.bak doğacak yarin.
Ya ben de bu sürecte devlette takılayım diyorum, hamile kalırsam öyle gecerim heralde. Ama sanki devlettekiler de "hormonlarıma baktırmak istiyorum" desem burun kıvıracaklarmıs gibi geliyor :) Malum 1 yıl olmadan herhangi bir seye baslamamaya yeminli gibiler ya
sağol cnm benim doğru cnm haklısın yiyeceği lokması varsa doğar yoksa biz ne yapsak nafile ben de sabahtan beri yatıyorum çok sıkıldım kayınvalideme söyledim durumu anlattım telefonda kimseye söyleme cumaya beli olacak kesinleşsin söyleriz demiştim cümle alem duymuşmutluluktan ağlaya ağlaya geldi yanıma zamanında az teselli etmedi beni adet olunca ağlardım hep yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?