- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.801
Bat günü yada adeti birgün gecerse ovulasyon testi cift cikarsa hamilesinKizlaaaaar ovulasyon testi adete yakın koyu çift çizgi çıkarsa hamilelik ihtimali var mı?? Ay heyecan yaptım.. @yesa1 canım yetiş
Canım benim bata daha 2 gün var. Olma ihtimali var mı ki??Bat günü yada adeti birgün gecerse ovulasyon testi cift cikarsa hamilesin
Canım benim bata daha 2 gün var. Olma ihtimali var mı ki??
Canım böyle işte.. daha koyu hatta t :) ama ne anlama geliyor bilemedimCanim insallah vardir bebis. Fotoyu yukle de bakalim doya doya yahu.
Canım böyle işte.. daha koyu hatta t :) ama ne anlama geliyor bilemedim
Amin canım inşallah. Ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ederken bile bu kadar koyu bulamamıştım hiç. Bu akşam içime doğdu ve bir kaç sayfa inceledim. Ovulasyon la hamilelik öğrenenler olmuş. Bende yumurtlama dan sonra test yapmayı kesmiştim. Şu an da da kayinvalidem deyim. Hemen arabaya inip test aldım. Evde yaptım. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Eşim yarın sabah test alıp gelecek hemen. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Dua et bebegim benim.icinCanım bence senin hcg testi de yapman gerek artik hem de hemen.. :) Ben bugun bata 2 gun kala yaptim ovu testini hicbir sey cikmadi valla. Ustune hcg de yaptim o da negatif. Seninki cok guzel cikmis bence. Insallah hamileler kervanina katilirsin sen de
Canım Rabbim inşallah yine verecek. Üzme sakın kendini.Ben hamile değilim kimyasal gebelik geçirdim diğer aya yazın 8 ağustos
Hayırlı olsun canim darısı bize inşallahHamileyim
Hamileyim
bende dün hcg baktırdım sonuç negatif. hayırlısı napalım umut etmek de güzel şeyBen hamile değilim kimyasal gebelik geçirdim diğer aya yazın 8 ağustos
Canım ya ben de çok heyecanlandım :) Bu forum böyle bir şey işteAmin canım inşallah. Ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ederken bile bu kadar koyu bulamamıştım hiç. Bu akşam içime doğdu ve bir kaç sayfa inceledim. Ovulasyon la hamilelik öğrenenler olmuş. Bende yumurtlama dan sonra test yapmayı kesmiştim. Şu an da da kayinvalidem deyim. Hemen arabaya inip test aldım. Evde yaptım. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Eşim yarın sabah test alıp gelecek hemen. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Dua et bebegim benim.icin
Hayırlısı olsun canım ya. Hem kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalanlar çok fazlaymış. Üzme kendini.Ben hamile değilim kimyasal gebelik geçirdim diğer aya yazın 8 ağustos
Aynen canım, hayırlısı olsun.bende dün hcg baktırdım sonuç negatif. hayırlısı napalım umut etmek de güzel şey
canım hayırlısı böyleymiş demek her şerde bir hayır vardır zaten sağlıksız bebeklerde düşme veye kimyasal gebelik olabiliyormuş doktor demişti benim düşük yaptığımda üzme kendini inşallah sağlıklı sıhhatli tekrar bebişlerimiz olurBen hamile değilim kimyasal gebelik geçirdim diğer aya yazın 8 ağustos
Canm bn hic 1 gunde 2 yada daha faxla iliski yasadigimi hatirlamiyorum genelde gun asiri oluyodu bizimkiKafam-karisik H hasretsinan65 İdrar yolu enfeksiyonu. Bilmiyorsanız çok şanslısınız kızlar. Evlendiğimden beri oluyorum ben. Bir günde iki ya da daha çok ilişki olursa kesin oluyorum. Çatlama akıntım da olmadı zaten. Daha önceden doktorun verdiği ilacı kullanıyorum
Geçmiş olsunBen hamile değilim kimyasal gebelik geçirdim diğer aya yazın 8 ağustos
Amin canım inşallah. Ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ederken bile bu kadar koyu bulamamıştım hiç. Bu akşam içime doğdu ve bir kaç sayfa inceledim. Ovulasyon la hamilelik öğrenenler olmuş. Bende yumurtlama dan sonra test yapmayı kesmiştim. Şu an da da kayinvalidem deyim. Hemen arabaya inip test aldım. Evde yaptım. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Eşim yarın sabah test alıp gelecek hemen. Sabah ilk idrarla gebelik testi yapacağım. Dua et bebegim benim.icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?