- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
İnşlh bı sefer olur, dualarımızla her zaman birlikteyiz3 gün içinde transferim var 6 yumurtam vardı 3 tanesi sağlıklı döllendi rahime çizik attırdım tutunmayı artırıyor muş 40 yaşındayım 2.denemem dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Devlet bir tin şart sundu karsilamak icin bende direk ozele gittim evet ilk denememInşallah pozitif çıkar. Ilk denemeniz herhalde. Hiç devlet hastanesinde tup bebek denediniz mi. Ankarada.
Dualarim seninle rahat ol transfer edilirken ayetel kürsi oku..3 gün içinde transferim var 6 yumurtam vardı 3 tanesi sağlıklı döllendi rahime çizik attırdım tutunmayı artırıyor muş 40 yaşındayım 2.denemem dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Hayırlısı olsun inşeAllah. ama nasıl rahime çizik attırdınız?3 gün içinde transferim var 6 yumurtam vardı 3 tanesi sağlıklı döllendi rahime çizik attırdım tutunmayı artırıyor muş 40 yaşındayım 2.denemem dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
bugun 6.gunum az kaldi pazar gunu regl gunum bakallim her sey belli olucak sag gogsum 100 bedene ulasti ve cok akintim varİnşlh hayırlısı ile güzel sonuç alırsın, en güzeli zaten kan testinde öğrenmek, diğer testler yanılttığı için can sıkıyor
Evet her muayenede kan veriyorum. Hatta pzt ve salı üst üste gittim ikisinde de aldılar.Merhabalar bayanlar bende ilk muayenemde klomen iki gün dedi doktor yarından sonra iğne verecek
Sizde de her takip de kan alıp değerlerinize bakılıyor nu
ne kadar zor süreçler yıpratıcı Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınEvet her muayenede kan veriyorum. Hatta pzt ve salı üst üste gittim ikisinde de aldılar.
Hayırlısı olacak, güzel olacakbugun 6.gunum az kaldi pazar gunu regl gunum bakallim her sey belli olucak sag gogsum 100 bedene ulasti ve cok akintim var
Evet her gidişinizde kan alıyorlar, hatta sabah gider gitmez kana gönderiyorlarMerhabalar bayanlar bende ilk muayenemde klomen iki gün dedi doktor yarından sonra iğne verecek
Sizde de her takip de kan alıp değerlerinize bakılıyor nu
Ben daha opu bile olmadım ama göğüslerim epey büyüdü. Hatta arkadaşıma 2 beden büyüdü dedğimde artık bakkala gönderirsin onları diye espiri bile yaptı. Sırt ve bel ağrısından öleceğim :/bugun 6.gunum az kaldi pazar gunu regl gunum bakallim her sey belli olucak sag gogsum 100 bedene ulasti ve cok akintim var
İlaçlar yapıyor onları, çok normalBen daha opu bile olmadım ama göğüslerim epey büyüdü. Hatta arkadaşıma 2 beden büyüdü dedğimde artık bakkala gönderirsin onları diye espiri bile yaptı. Sırt ve bel ağrısından öleceğim :/
BennnnnDondurulmuş tedavisi gören var mi acaba
Kaç embriyon var canımBennnnn
2 tane tatlimKaç embriyon var canım
Benimde2 tane tatlim
BendeBenimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?