- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Geçmiş olsunKızlar çıktım opuden doktor bekliyorum inşlh yumurtalar iyidir
Evet kuzum.. O kadar heyecanlıyım ki sanki beni bekliyorAdetin gelir canım inşallah, transfere hazırlık mı olacak senin ?
İnşallah canım. Allah’ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahEvet kuzum.. O kadar heyecanlıyım ki sanki beni bekliyor
Üç yumurta toplanmış, hayırlısı bakalım yarın öğleden sonra haber vereceklerGecmis olsuninsallah iyi durumdadirlar
En ağırı progestan zatenKızlar sanırım ben de bu ay başlayacağım,doktorum aşılama yapalım dedi ama çok kararsızım,uğraşmak istemiyorum aşılamayla.Bu ay 10 gün progestan içtim o bile mahvetti beni diğer ilaçları iğneleri düşündükçe içim şişiyor
Nasl bi etkisi var korkmaya basladm transfer icin bende kullanicam sanirimEn ağırı progestan zatenbeni en çok o etkiliyor, başla canım hayırlısı ile güzel olur inşh
Baş dönmesi,uykuNasl bi etkisi var korkmaya basladm transfer icin bende kullanicam sanirim
İnşallah hepimiz için hayırlısıEn ağırı progestan zatenbeni en çok o etkiliyor, başla canım hayırlısı ile güzel olur inşh
Ay maşallah. hayırlısı olsunÜç yumurta toplanmış, hayırlısı bakalım yarın öğleden sonra haber verecekler
Hiç bende öyle bir şey olmadı. enteresan, her kese farklı efekt vere bilir demekkiEn ağırı progestan zatenbeni en çok o etkiliyor, başla canım hayırlısı ile güzel olur inşh
Selam benden de 4 yumurta topladılar yarın bilgi alacağım :)Üç yumurta toplanmış, hayırlısı bakalım yarın öğleden sonra haber verecekler
Yok yok korkma, biraz halsizlik o kadar.Nasl bi etkisi var korkmaya basladm transfer icin bende kullanicam sanirim
Hayırlı olsun canım, bekleme başladı inşlh güzel güzel embriyo olurlarSelam benden de 4 yumurta topladılar yarın bilgi alacağım :)
Hakkımızda hayırlısı
O bisey degl ozmanYok yok korkma, biraz halsizlik o kadar.
Bana iğnede verdiler, evet iğne biraz ağır oluyor ama bugün eczacı dediki iğneyi vurdurmadan elinizde ısıtın o kadar ağır olma o zaman dedi akkımızda olsun kızlar,O bisey degl ozmanignesi agir diyolar insallah igne olmama gerek kalmaz.
Insallah deneriz de gobekten igneler gonalf ler kolaydi bundan korkuyorm nedenseBana iğnede verdiler, evet iğne biraz ağır oluyor ama bugün eczacı dediki iğneyi vurdurmadan elinizde ısıtın o kadar ağır olma o zaman dedi akkımızda olsun kızlar,
Korkma canım evet acı var, oturmak yürümek zor oluyor ama evladını kucağına aldığında hepsi bitiyor, bak ben hepsini unuttum yeniden başladımInsallah deneriz de gobekten igneler gonalf ler kolaydi bundan korkuyorm nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?