Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. Adetimi bekliyorum bizde nasipse başlayacağız tedaviye

Kizlar bisey sormak istiyorum . Ben adetinden 1 hafta önce lucrin iğne ye başladım adet günüm fe 5 gün gecikti daha olmadım doktora sordum bekle iğneye devam diyor. Beklemem transfer günümü geciriyormu sizce

Merhaba Bende inşallah temmuz ayında dondurulmuş embriyolarımı kullanacağım hayırlısı ile hu sefer yavrularımız bize gelir inşallah 2. Denemem olacak şu anda estofrem kullanıyorum

Merhabalar daha once neden tutmadi?
İlk denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken düşük yaptım . İkinci ve üçüncü denemede tutmadı . Sperm DNA hasar testi, kanda kromozom analizi ve benden de trombofili paneli istediler . Hepsi temiz geldi sadece hafif kan pıhtılaşmam varmış . Bu ay da başlayamıyoruz biz , yumurtalarımdan biri hiç tedaviye başlamadan 11mm idi , diğerlerine göre büyük kaldığı inçin tek yumurta elde ederiz diye tedaviye başlamadan iptal ettik 😞 bakalım hayırlısı Temmuz adetini bekliyorum

Merhabalar bende başlamıştım ama tedavim durduruldu Temmuz adeti ile başlayacağım inşallah çok yıkıldım bende iki tane 1,5 ve 2 cm çikolata kistim var başta 5 yumurtam vardı klomen kullandım 3 gün sonra gittim 2 yumurtam büyümüş 8 küçük oluşmuş doktorum hormon değerlerden dolayı durdurmuş :KK43:
Allah yar ve yardımcın olsun! İnşeAllah her şey gönlünce olacak.

Temmuz ayında buralar baya tedaviye başlayanlarla dolacak gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
EVETTTT... Bende tedaviye Temuzda başlayacağım ,hayırlısı olsun in şe Allah.... Bir-birimize destek oluruz. Pozitiv olalım... :KK15:

Merhaba! Benimde bugün ilaç raporum çıktı doktor Cuma günü ilaç yazacakmış çok heyecanlıyım nsl bi süreç olcak hiç bilmiyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin
Moralinizi güzel tutun. Pozitiv yanaşın her şeye, sinir-stres yapmak yok! ve en önemlisi sabır!

Arkadaslar hepimzn hakkinda hayirlisi olsun bebişlerimiz sıkıca tutunsun. :emir_bebek::KK200:

Bende temmuzda dondurulmus embriyo transferi olucam ilk denemem rahim dinlendirme yaptik adetin 2. Gunu gidicem temmuzun 4 ü muhtemelen birbirimize hep dua edelim. :KK68:

Amin ! Hayırlısı olsun.

Kizlar bisey sormak istiyorum . Ben adetinden 1 hafta önce lucrin iğne ye başladım adet günüm fe 5 gün gecikti daha olmadım doktora sordum bekle iğneye devam diyor. Beklemem transfer günümü geciriyormu sizce
Tam olarak anlamadım sorunuzu ((

Back
X