- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
Merhaba ben de Cuma yanı adetimin 2. Günü hastaneye gideceğim. Bu ay büyük ihtimalle Doğum kontrol hapı ile başlayacaklar ama bakalım. Her şey Cuma belli olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar daha once neden tutmadi?Merhabalar bende Temmuz da transfer olacağım 4. Denemem olacak inşallah
İlk denememde tuttu ancak 3.5 aylıkken düşük yaptım . İkinci ve üçüncü denemede tutmadı . Sperm DNA hasar testi, kanda kromozom analizi ve benden de trombofili paneli istediler . Hepsi temiz geldi sadece hafif kan pıhtılaşmam varmış . Bu ay da başlayamıyoruz biz , yumurtalarımdan biri hiç tedaviye başlamadan 11mm idi , diğerlerine göre büyük kaldığı inçin tek yumurta elde ederiz diye tedaviye başlamadan iptal ettikMerhabalar daha once neden tutmadi?
İnşallahİnşallah hepimiz için herşey güzel olsun.
Hayırlısı olsun! İnşeAllah güzel sonuçlar alırsınız.Bende 3.denememi yapacağım inşallah yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu temmuzda transfer olacağım
Allah yar ve yardımcın olsun! İnşeAllah her şey gönlünce olacak.Merhabalar bende başlamıştım ama tedavim durduruldu Temmuz adeti ile başlayacağım inşallah çok yıkıldım bende iki tane 1,5 ve 2 cm çikolata kistim var başta 5 yumurtam vardı klomen kullandım 3 gün sonra gittim 2 yumurtam büyümüş 8 küçük oluşmuş doktorum hormon değerlerden dolayı durdurmuş![]()
Son denemen olur inşeAllah... Güzel haberlerini beklicem..Merhabalar bende Temmuz da transfer olacağım 4. Denemem olacak inşallah
İnşeAllah...Bende bugun gonal f ve merional ignelerine basliycam transferim haziran sonu veya temmuz basi gibi olacak herhalde umarim bi aksilik cikmaz hepimiz mutlu sona ulaşırız![]()
AminAllah hepimizin yardımcısı olsun ben regl olduğumda arayacağım ve tedaviye başlayacağım kısmetse
EVETTTT... Bende tedaviye Temuzda başlayacağım ,hayırlısı olsun in şe Allah.... Bir-birimize destek oluruz. Pozitiv olalım...Temmuz ayında buralar baya tedaviye başlayanlarla dolacak gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Moralinizi güzel tutun. Pozitiv yanaşın her şeye, sinir-stres yapmak yok! ve en önemlisi sabır!Merhaba! Benimde bugün ilaç raporum çıktı doktor Cuma günü ilaç yazacakmış çok heyecanlıyım nsl bi süreç olcak hiç bilmiyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin
Ay hayırlısı olsun.Merhaba bende bugun yumurtalar toplandı ama dondırrılacak rahim dinlensin diye temmuz da inşallah transfer olacak bende varım yani ilk deneme olacak
Arkadaslar hepimzn hakkinda hayirlisi olsun bebişlerimiz sıkıca tutunsun.
Bende temmuzda dondurulmus embriyo transferi olucam ilk denemem rahim dinlendirme yaptik adetin 2. Gunu gidicem temmuzun 4 ü muhtemelen birbirimize hep dua edelim.![]()
Tam olarak anlamadım sorunuzu ((Kizlar bisey sormak istiyorum . Ben adetinden 1 hafta önce lucrin iğne ye başladım adet günüm fe 5 gün gecikti daha olmadım doktora sordum bekle iğneye devam diyor. Beklemem transfer günümü geciriyormu sizce