Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Evet, bu ay maşallah pozitif dolu bir ay olsun..

SERYU: Transfer sonrası ne yaptın? ne yedin ne içtin paylaşma şansın var mı?
Amin inşlh en büyük duam rabbim herkese tatdırsıın, canım aslında bu sefer çok yediklerime dikkat edemedim, çünkü hiç ağzımın tadı yok sadece bol miktar su içmeye çalıştım, elimden geldiğince dinlendim, ağır iş yapmadım

Amin inşlh en büyük duam rabbim herkese tatdırsıın, canım aslında bu sefer çok yediklerime dikkat edemedim, çünkü hiç ağzımın tadı yok sadece bol miktar su içmeye çalıştım, elimden geldiğince dinlendim, ağır iş yapmadım
Amin kuzum ..

Ben zaten oturak işte çalışıyorum.. hareketsiz olacağım, mecbur akşamları dönüşte yürüyüş yapmam gerekecek

İyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh🤲🤲
Maşallah bitanem🤲gözlerim dolu dolu oldu haberini okuyunca, bende bugün 3 ten sonra vericem kan, umarım rabbim beni de sevindirir, sana da ayrıca çok sevindim, rabbim kucağınada almayı nasip etsin 🌺🌺🌺🤗

Arkadaşlar sonuçları pozitif olan ve yeni Tüp Bebek Anne adaylarımız için paylaşmak adına yeni konu ekledım. Yukarıda linki bula bilirsiniz.. Saygılarımla.

Back
X