- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hayırlısı olsunMerhaba Bende inşallah temmuz ayında dondurulmuş embriyolarımı kullanacağım hayırlısı ile hu sefer yavrularımız bize gelir inşallah 2. Denemem olacak şu anda estofrem kullanıyorum
İnşeAllahBende bu ay başlayacağım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Canım adet gördüm donmuş embriyo 2. Denemedeyim inşallah bu sefer tutarTam olarak anlamadım sorunuzu ((
Bu sefer farklı olarak bişi yapacaklar mı ? Histereskopi fln?Bende 3.denememi yapacağım inşallah yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu temmuzda transfer olacağım
Ben diğer iki denemede de hamile kaldım ilki 10 haftalık kürtaj kalbi durdu,ikincisi düşük oldu,bu denemede farklı olarak intrqlipid serum ve kortizon kullanacağım.inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurBu sefer farklı olarak bişi yapacaklar mı ? Histereskopi fln?
İnşallahBen diğer iki denemede de hamile kaldım ilki 10 haftalık kürtaj kalbi durdu,ikincisi düşük oldu,bu denemede farklı olarak intrqlipid serum ve kortizon kullanacağım.inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur
Tutacak! Allah yar ve yardımcın olsun! Dualarımızı esirgemeyelim!Canım adet gördüm donmuş embriyo 2. Denemedeyim inşallah bu sefer tutar
İkisinide doktorum önerdi bağışıklık sistemimi baskılayacakmış birde böyle deneyelim dedi. Sizde durumlar nedir hangi aşamadasınız??İnşallahkortızon neden? Serumu dr un mu onerdı sen mı ıstedın
En zoru öylece beklemek gerçekten inşallah bu bekleme sürecinde kendiliğinden gebe kalırsın canımBen de ilk tedavımı dondurulmus ıkı embrıyo ılr oldumtutmadı.histereskopi oldum şimdi.iki ay gecıcı menopoza gırecegım galıba sonra tedavı.beklemek okadar zor ki zamsn durdu sanki..
Allah yardımcınız olsun lütfen üzülmeyin hemen dondurulmuş denersiniz bu umut olsun size inşallahKızlar bende negatifi 3 gün önce aldım 4.denemem yıkıldım ama dondurulmuş embriyom oluştu ilk kez çok mutsuzum bir birimize destek olalim şimdi aramalarıni bekliyorum ne zaman çağirirlar diye
Ben opu sonrası taze transfer olmadım kendi istegımle.opudan ıkı aysonradondurulmus kalıtelı ıkı embrıyo transferı oldum ,dr ve biz baya hayal korıklıgına ugradık,kesin gibi konusmustu.. şimdi yeniden dondurulmus denicez.dr ıkı sebep olabılır dedi1-rahımde sıkıntı olabilir 2) embrıyolarda genetıksıkıntıolsbilir kalitelı olsalarda dedi. .dondurulmuslars genetık test yapılmıyormus oyuzden 1.konunun ustune gıttık.histereskopi oldum rahme bir baktı.biraz traslado rahmım bıraz kucukmus.bir de amnıyosıst diye bişi gördü .bu da rahım kasılmasını artırarak embrıyonun tutunmasını engeleyyebılıyormus.ıkı uc ay benı menopoza sokup bunun etkısını azaltcak galıba .2-3 ay sonrada trabsfer sanırımİkisinide doktorum önerdi bağışıklık sistemimi baskılayacakmış birde böyle deneyelim dedi. Sizde durumlar nedir hangi aşamadasınız??
Yaşım 35 .her seferınde araya bişiler gırıyor ve zaman çok hızlı gecıyor ,bazen panıkoluyorum ..bu da daha da olumsz etkılıyor surecı.Allah hepımızın yardımcısı olsunEn zoru öylece beklemek gerçekten inşallah bu bekleme sürecinde kendiliğinden gebe kalırsın canım
İnşallah canım aminnnnBen diğer iki denemede de hamile kaldım ilki 10 haftalık kürtaj kalbi durdu,ikincisi düşük oldu,bu denemede farklı olarak intrqlipid serum ve kortizon kullanacağım.inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur
Teşekkür ederim benim de umudum o yoksa tamamen yıkılmiştim her defasında şans azaliyor deniliyor ama bence aksine artiyor inş Allahım hepimize en kısa zamanda nasip ederAllah yardımcınız olsun lütfen üzülmeyin hemen dondurulmuş denersiniz bu umut olsun size inşallah
Allahtan ümidinizi hiç kesmıyces o isterse hersey olur .Tum isteyenlere ınsssTeşekkür ederim benim de umudum o yoksa tamamen yıkılmiştim her defasında şans azaliyor deniliyor ama bence aksine artiyor inş Allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder
Evet canım aslinda her negatifte bir karamsarlık kapsıyor insanın içini fakat sonra toparlanıyorAllahtan ümidinizi hiç kesmıyces o isterse hersey olur .Tum isteyenlere ınsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?