Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba Bende inşallah temmuz ayında dondurulmuş embriyolarımı kullanacağım hayırlısı ile hu sefer yavrularımız bize gelir inşallah 2. Denemem olacak şu anda estofrem kullanıyorum
Hayırlısı olsun

Merhaba Kızlar, bende Hazıran ayında tedaviye başladım ama muhtemel op ve transfer süreci bu ay olcak. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve aranıza katılmaya karar verdim. Benim daha önce 2 başarısız aşılamam oldu. Bizimkisi sebepsiz infertil. Bu ay ilk defa tüp bebek deneyimiz olacak. Bu sürece başlamadan önce vitamin takviyeleri almaya başladım ve yurt dışında bazı tüp bebek hastaların uyguladıkları "pimp my eggs" kürünü denedim. Daha önce gonal f ile aşılama için sadece 1 tane yumoş gelişirken, bu ay 4 adet yumoşum gelişmektedir. Yarın doktor kontrolüm var, yumoşlar ölçülcek. Bu sonuca göre çatlatma iğnesi için zaman belirliycez

Kızlar bende negatifi 3 gün önce aldım 4.denemem yıkıldım ama dondurulmuş embriyom oluştu ilk kez çok mutsuzum bir birimize destek olalim şimdi aramalarıni bekliyorum ne zaman çağirirlar diye

Ben de ilk tedavımı dondurulmus ıkı embrıyo ılr oldumtutmadı.histereskopi oldum şimdi.iki ay gecıcı menopoza gırecegım galıba sonra tedavı.beklemek okadar zor ki zamsn durdu sanki..
En zoru öylece beklemek gerçekten inşallah bu bekleme sürecinde kendiliğinden gebe kalırsın canım

Kızlar bende negatifi 3 gün önce aldım 4.denemem yıkıldım ama dondurulmuş embriyom oluştu ilk kez çok mutsuzum bir birimize destek olalim şimdi aramalarıni bekliyorum ne zaman çağirirlar diye
Allah yardımcınız olsun lütfen üzülmeyin hemen dondurulmuş denersiniz bu umut olsun size inşallah

İkisinide doktorum önerdi bağışıklık sistemimi baskılayacakmış birde böyle deneyelim dedi. Sizde durumlar nedir hangi aşamadasınız??
Ben opu sonrası taze transfer olmadım kendi istegımle.opudan ıkı aysonradondurulmus kalıtelı ıkı embrıyo transferı oldum ,dr ve biz baya hayal korıklıgına ugradık,kesin gibi konusmustu.. şimdi yeniden dondurulmus denicez.dr ıkı sebep olabılır dedi1-rahımde sıkıntı olabilir 2) embrıyolarda genetıksıkıntıolsbilir kalitelı olsalarda dedi. .dondurulmuslars genetık test yapılmıyormus oyuzden 1.konunun ustune gıttık.histereskopi oldum rahme bir baktı.biraz traslado rahmım bıraz kucukmus.bir de amnıyosıst diye bişi gördü .bu da rahım kasılmasını artırarak embrıyonun tutunmasını engeleyyebılıyormus.ıkı uc ay benı menopoza sokup bunun etkısını azaltcak galıba .2-3 ay sonrada trabsfer sanırım

En zoru öylece beklemek gerçekten inşallah bu bekleme sürecinde kendiliğinden gebe kalırsın canım
Yaşım 35 .her seferınde araya bişiler gırıyor ve zaman çok hızlı gecıyor ,bazen panıkoluyorum ..bu da daha da olumsz etkılıyor surecı.Allah hepımızın yardımcısı olsun

Allah yardımcınız olsun lütfen üzülmeyin hemen dondurulmuş denersiniz bu umut olsun size inşallah
Teşekkür ederim benim de umudum o yoksa tamamen yıkılmiştim her defasında şans azaliyor deniliyor ama bence aksine artiyor inş Allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder

Teşekkür ederim benim de umudum o yoksa tamamen yıkılmiştim her defasında şans azaliyor deniliyor ama bence aksine artiyor inş Allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder
Allahtan ümidinizi hiç kesmıyces o isterse hersey olur .Tum isteyenlere ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…