- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Yas 39 amh0,93 sadece 4 yumurtam oluştu 3 u dollendi bunlardan biri sağlıksız dollenmisti. Geriye 2 embriyo kaldı en iyi laboratuvar anne karnı olduğundan hemen 2. Gün 2 embriyoyu transfer ettiler.Evet canim peki ikinci gun transfer olmasinda neden neydi? Insallah kuzum :)
Normal daha adetiniz gelmemiş olabilir ama şöyle bir ihtimal de var. Histereskopiden sonra hamile kalma olasılığı diğer zamanlara göre daha fazla.Normal mi yani bende belki o şekilde hamile kalınılırmı diye düşünmüştüm
İnşallah çok istiyorum herkese allah versin inşallahNormal daha adetiniz gelmemiş olabilir ama şöyle bir ihtimal de var. Histereskopiden sonra hamile kalma olasılığı diğer zamanlara göre daha fazla.
Benimkide eylul adetimde olacak ins 5 embriyom varBen tedaviye yeni başladım, dün ilk iğnemi oldum. Transfer herhalde eylul ortası eylul sonu gibi denk gelecek. 1 adet dönemi dinlenme girecek araya.
Senin zamanlama nasıl denk geliyor?
Canim bende yas 26 fakat yumurta sayisi cok. 26,28Yas 39 amh0,93 sadece 4 yumurtam oluştu 3 u dollendi bunlardan biri sağlıksız dollenmisti. Geriye 2 embriyo kaldı en iyi laboratuvar anne karnı olduğundan hemen 2. Gün 2 embriyoyu transfer ettiler.
Yas 39 amh0,93 sadece 4 yumurtam oluştu 3 u dollendi bunlardan biri sağlıksız dollenmisti. Geriye 2 embriyo kaldı en iyi laboratuvar anne karnı olduğundan hemen 2. Gün 2 embriyoyu transfer ettiler.
Bu ay
Bu ay transferim iptal oldu histerekopi oldum, ağustosta inşallah olurum. Mayıs ayında 13 embriyom donduruldu.
[/QUOmasallah çok güzel benimde şuan 2 tane 3. gün embriyon 2 tane 5. gün embriyon donduruldu bende bekliyorum bakalim hayirlisi
Anladım canım, benim embriyolar kaliteli idi o yüzden beklemediler sanırım. Aksi gibi bekletirlerdi diye düşünüyorum.Bende erken transfer diyorum fakat doktorlar zaten hicbiri normal diyil diyo yumurtadan dolayi embriolar da cok kalitesiz ne dondurulmaya nede transfere musayit zaten cok fazla yumurta oldugu icin ohss nedir oyle bi riski var diye diger ay transfer edelim diyolarda dondurulma islemine hicbi embrion gelmiyor
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel sonuçlar olsun inşallahArkadaşlar benim için dua edin.. Transfere 2 saat kaldı
Ay hadi gözün aydın. Al bebeklerini gel hayırlısıyla :)Arkadaşlar benim için dua edin.. Transfere 2 saat kaldı
Amin inşallah. Allah razı olsun canım. Allah her kese nasip etsin.Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel sonuçlar olsun inşallah
Canım benim aydınlık içinde ol her zaman. Teşekkür ederimAy hadi gözün aydın. Al bebeklerini gel hayırlısıyla :)
Hayırlısı ile inşlhArkadaşlar benim için dua edin.. Transfere 2 saat kaldı
Allah raZı olsun inşeAllahHayırlısı ile inşlh
Canım çok normal bu ağrılar sabırlı ol, inşlh seninlelerKizlar transferimin 8.gunu bugün. Dunden baslayan karin ve sirt agrim oluyor bulantimda var. Bu karin agrisiyla adet agrim ayni sanki bebegim bana tutunmadi gibi geliyor
Insallah canim Bu agrilari dusune dusune ruh halim degisti. cuma gunune kadar bekliyecemCanım çok normal bu ağrılar sabırlı ol, inşlh seninleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?