- 26 Mart 2018
- 180
- 79
- 48
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Cok tesekkur ederim cvp icin insallah rapor çıkarta biliriz sartlarini bilmiyorum nasil hangi durumlarda veriliyor rapor??Amiinn inşallah..
Özel hastane düşünüyorsan ve raporun yoksa 13 bini buluyo canım ama rapor varsa 8 9 bin falan oluyo
Test gününe kadar bekle canım, bak bugün benim 15. Günüm şuanda belim çok ağrıyor, haklısın insan tedirgin oluyor ama elimizsen bişey gelmiyor rabbime emanetlerInsallah canim Bu agrilari dusune dusune ruh halim degisti. cuma gunune kadar bekliyecem
Nasıl gecti transferin? Hayırlısı olsun, 10 güne mutlu haberlerini alacağızArkadaşlar benim için dua edin.. Transfere 2 saat kaldı
Canım biz ilk tıp fakültesinde yaptırmıştık benim amh düşük olduğu için yumurta rezervi azlığı diye rapora girilmiş ama normal şartlarını bilmiyorumCok tesekkur ederim cvp icin insallah rapor çıkarta biliriz sartlarini bilmiyorum nasil hangi durumlarda veriliyor rapor??
Canım bekle acele etme daha çok erken, daha kana karışmadı ki, idrarda çıksınMErhabalar yarın 7.gün bana 3. Gün embriyosu koyuldu yarın kanda çıkar mı idrar negatif
Amin can :) iyi geçti . Hayırlısı bakalım. Dua edelim hepimiz içinNasıl gecti transferin? Hayırlısı olsun, 10 güne mutlu haberlerini alacağız ❤
3.gun embriyosu 10. Gunde cikar diye biliyorumMErhabalar yarın 7.gün bana 3. Gün embriyosu koyuldu yarın kanda çıkar mı idrar negatif
İDrar da mı kanda mı canım3.gun embriyosu 10. Gunde cikar diye biliyorum
Kan diye biliyorumİDrar da mı kanda mı canım
Kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi canım. Bu arada hayırlı olsunAmin can :) iyi geçti . Hayırlısı bakalım. Dua edelim hepimiz için
Amin canım, teşekkür ediyorum. Dondurulmuş bir tane, 5 ci gün embriyonu..Kaçıncı gün kaç embriyo transfer edildi canım. Bu arada hayırlı olsun
Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin, çok dua ediyorum hepinizeAmin canım, teşekkür ediyorum. Dondurulmuş bir tane, 5 ci gün embriyonu..
Canım benim Amin,çok saol. Allah kabul etsinRabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin, çok dua ediyorum hepinize
Bende bir sıkıntı yok. Yan etki varsa mutlaka doktora danışKızlar tedavi süresince, kullandıgımız ilaçların iğnelerin herhangi bir yan etkisini gören var mı?
Bende biraz sersemlikle baş ağrısı gibi yapıyo canımKızlar tedavi süresince, kullandıgımız ilaçların iğnelerin herhangi bir yan etkisini gören var mı?
Bende bir sıkıntı yok. Yan etki varsa mutlaka doktora danış
Bende bir sıkıntı yok. Yan etki varsa mutlaka doktora danışBende biraz sersemlikle baş ağrısı gibi yapıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?