- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Evet hormon ilaçlardandır)))) normaldir sinirlenmen . Bende ilk tranaferde öyleydi)))) şümdi daha sakinimBen de fizyolojik çok bir etki yok da, normalde asla sinirlenmeyecegim seylere takılıp cok hızlı asabileşiyorum. Ya hormonlar ayarımı bozdu, ya da stresten kafa gitmeye başladı
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBenimde 6. günüm heyecanla bekliyorum. Sivilce çıktı yüzümde 2-3 tane aylardır çıkmıyordu hiç neye yormalıyım bilmiyorumStres mi yaptım diyorum. Yaklaştıkça daha bir heyecanlanıyor insan ilk günler daha rahattım. Hayırlı haberler alırız inşallah
Tebrik ederimKızlar 15. Gün değerim 749.9
MAşallah darısı bizeKızlar 15. Gün değerim 749.9
inş bitanem bütün dualarım size0MAşallah darısı bize
BEnde Dün Meryem süresi okudum kendime ve burda emek veren herkese dua ettim rabbim kucaklarımızı HAYırlısı ile doldursuninş bitanem bütün dualarım size0
Bravo cnm,hergün oku Meryem suresini, 7 tanede ayetel kürsi oku mutlaka, karnına üfle,buradaki arkadaşlarımıza da gönderBEnde Dün Meryem süresi okudum kendime ve burda emek veren herkese dua ettim rabbim kucaklarımızı HAYırlısı ile doldursun
Maşallah . Allah tamamını erdirsinKızlar 15. Gün değerim 749.9
Canım bende dün okudum Meryem suresi ve hepiniz için önce size sonra kendim için istedim! Rabbim dualarımız kabul etsin inşallahBEnde Dün Meryem süresi okudum kendime ve burda emek veren herkese dua ettim rabbim kucaklarımızı HAYırlısı ile doldursun
Rabbim ol dedikten sora olur, üzme kendiniKızlar ben ne kadar şanssız bir insanım ya geçen gün yazmıştım bu ay kendimiz deneyecektik çatlatma iğnesini vuruldum doktor günaşırı 3 kere birlikte olsan yeter dedi ben 2 kere olabildim çünkü yatılı misafirim geldi şimdide 3 gündür antibiyotik kullanıyorum sistit oldum bu ayda umudum kalmadı bu durumda tutmamıştır değilmi sizce şansım hala varmı?
Maşallah canım çookk sevindim daim olsun inşallahKızlar 15. Gün değerim 749.9
Kahverengi leke tutmanın işareti olarak da yazıyor bazı yerlerde.Benim şimdi kahverengi leke geldi malesef adet oluyorum
Günler geçmiyor bir türlü şu ayın 6 sı olsa da bir öğrenebilsek.Benim de 9. Gün lekelenmem oldu. Hemen test yaptırdım pozitif çıktı. Endişelenmeyin.
Ömrümüz beklemekle geçecek bu daha ne ki :)Günler geçmiyor bir türlü şu ayın 6 sı olsa da bir öğrenebilsek.
Ben de sürekli kan veren olarak tanıniyorum. Millet bir kere yapar ben transferden sonra 3 kere yaptırdım.Ömrümüz beklemekle geçecek bu daha ne ki :)
Benim lekelenme devam ediyor. Çok yoğun değil ama var sonuçta. Yarına kadar durmazsa yine merkezi arayacağım. Hemşireler benden bıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?