- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Çok sevindim adına. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor, moral oluyorKizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Tesekkur ederim canim.Insallah hepimiz pozitifleri gorucez buna gonulden inaniyorumÇok sevindim adına. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor, moral oluyor♥
Hayırlı olsun canım,Kizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Ay maşallah olsun. Darısı başımızaKizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım,, oh maşaşllah maşalllah rabbim tamamına erdirsin
Amin amin amin sizlerden de hayirli haberler bekliyoruzAy maşallah olsun. Darısı başımıza
Canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsinKizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Sagol canimCanım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
Tebrik Edeeim canim sagliklq katlansin insqllahKizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Çok güzel olmuş bu gebelik takvimiiiTebrik Edeeim canim sagliklq katlansin insqllah
Teşekkür ederim canim.amin insllahTebrik Edeeim canim sagliklq katlansin insqllah
Ay çok sevindim hayırlı olsun.Kizlar sizlere guzel haberim varbugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺
Temmuz ayı transferleri ve pozitif sonuçlarKızlar şu yeni açtığınız topiğin adı neydi
Tesekkur ederim canim benimde agrilarim artinca bi korktum hemen test yapmak istedim cok sukur pozitif cikti cuma yine tekrarlitacaz insallah hizlica yukselir degerlerAy çok sevindim hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde kasık ağrılarım arttı bende ümitlendim birden okuyunca yarın 8.gün
Bence korkma, normalde doktorlar diyor ki embriyon yerleştiğinde ola biliyor.. Kaçıncı gün ?Kızlar dün kahverengi akıntım geldi demiştim bu saat oldu kırmızılar gelmedi daha ümitleneyimmi napayım bilemedim merkezi aradım birazdan dönecekler bana akıntı çok afedersiniz sümük gibiydi kahverengi
Canım bu ay biz denedik bir tane yumurtam vardı geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldumBence korkma, normalde doktorlar diyor ki embriyon yerleştiğinde ola biliyor.. Kaçıncı gün ?
Ben hiçbir şey his etmiyorum ilk gün oldu ama şimdi hiç bir şey yok..
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım. En kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursunPozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim gibi genetik sonucunu bekleyen Yok sanırım. Transfer sonucunu beklemek kadar zor. İnşallah sağlıklı gelen embriyom olurda ben de transfer olurum. Bana dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?