- Konu Sahibi Anya Mamedova
- #1.041
Çıktı mı sonuç?Kızlar kan verdim bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı mı sonuç?Kızlar kan verdim bekliyorum
Ah be canımEvet şimdi aradılar 2.17 çıkmış olmadı yine![]()
Canim senin 3 cocugunmu vardi? 4 neden tuple denedin normal yolla olmuyodumu ben bi cocuk olursa ardi gelr diye dusunuyorumda :)Son durum ne merak ediyorum.
Benim 3. Çocuğumda 2 ay kanamalı geçmişti. Çok şükür 12 yasına girecek. Hakkında hayırlısı olsun kuzum
Canim progestwn transferden kac gun once yaptirmaya basladin?Hakkında hayırlısı olsun can. Ben bir tek Estrofem , Coraspirin ve Folbiol içiyorum. Progestan vajinal ve Hibor iyne...
Kızlar bugün 17 gibi eve geldim, çok kötü Bi geceydi, çok kanamam oldu koca koca pıhtılar geldi, ilaçla kanamayı durdurdular, ama dün 1559 olan beta, bugün 361 e düşmüş, bebek gittimi bilmiyoruz, pazar tekrar kan vericem, bekliycez dedi dr
Fiziksel olarak iyiyim, tuvalet dışında yataktan kalkma dedi dr, psikolojik olarak berbat durumdayımCanim simdi nasilsin ? Allah yardimcin olsun seninde minik bebegininde![]()
Seni cok guzel anloyorum... allah yardimcin olsun doktor kesin olarak neden boyle oldugunu soyledimi ikizdimi? Belkide ordadir hala... benim is arkadasim daha hamilelk ilk haftalarinda ( normal yolla evlendigi ay hamile kalmisti) oyle bi kanamasi olduki is yerine acil cagirdik ayaa kalkamiyodu her taraf nerdeyse kan icindeydi sanki musluk acilirya oyle simdi kizi 3 aylik tatlis bisey fakat surekli hamilek boyunca kanamasi oluyo hastanede yatiyordu kanama yeri bebek olan yere yakin olmadigi icin zarar vermiyo diyordu doktor bide adetgunu yaklasdikca her ayin 7,8 gini agrilari hafif kahve kirmizi akintilsr oluyodu her vucut farkli tabii bu bi istisna ama sen yinede herseye hazirla kendini bilemezsin belkide mucizen hala ordadir ve sana siko siko sarilip hayata tutunuyordur..Fiziksel olarak iyiyim, tuvalet dışında yataktan kalkma dedi dr, psikolojik olarak berbat durumdayım![]()
Desteğin için sağol bitanem, kesin bişey söylemedi, iki embriyo transfer edilmişti 15 temmuzda, birimi, ikisimi tutmuştu bilmiyorum, benim kanamam da çok şiddetli oldu ve çok pıhtı geldi, avuç dolusuSeni cok guzel anloyorum... allah yardimcin olsun doktor kesin olarak neden boyle oldugunu soyledimi ikizdimi? Belkide ordadir hala... benim is arkadasim daha hamilelk ilk haftalarinda ( normal yolla evlendigi ay hamile kalmisti) oyle bi kanamasi olduki is yerine acil cagirdik ayaa kalkamiyodu her taraf nerdeyse kan icindeydi sanki musluk acilirya oyle simdi kizi 3 aylik tatlis bisey fakat surekli hamilek boyunca kanamasi oluyo hastanede yatiyordu kanama yeri bebek olan yere yakin olmadigi icin zarar vermiyo diyordu doktor bide adetgunu yaklasdikca her ayin 7,8 gini agrilari hafif kahve kirmizi akintilsr oluyodu her vucut farkli tabii bu bi istisna ama sen yinede herseye hazirla kendini bilemezsin belkide mucizen hala ordadir ve sana siko siko sarilip hayata tutunuyordur..
Canım benim ikinci evliliğim. 19 yasında kızım 13 ve 12 yaşlarında iki oğlum var ilk evliliğimden. Ama eşimin çocuğu hiç yok. Doğal yollarla denedik 5 kez dusuk yaptım. O yüzden tüp bebeğe geçtik. Benim yaş nedeniyle yumurta kalitesi dusukmusCanim senin 3 cocugunmu vardi? 4 neden tuple denedin normal yolla olmuyodumu ben bi cocuk olursa ardi gelr diye dusunuyorumda :)
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kuzum. Kanaman devam ediyor muFiziksel olarak iyiyim, tuvalet dışında yataktan kalkma dedi dr, psikolojik olarak berbat durumdayım![]()
amin cnm, kanama durduAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin kuzum. Kanaman devam ediyor mu
Yas gectikce zorlasiyo demek bende tam tersi bi kac kez dogum olursa beden toplar daha iyi saglikli yumurtalari kendi uretir diyodumCanım benim ikinci evliliğim. 19 yasında kızım 13 ve 12 yaşlarında iki oğlum var ilk evliliğimden. Ama eşimin çocuğu hiç yok. Doğal yollarla denedik 5 kez dusuk yaptım. O yüzden tüp bebeğe geçtik. Benim yaş nedeniyle yumurta kalitesi dusukmus
amin cnm, kanama durdu
Kanama başlamadan yarım saat önce kan vermiştim 1559 Du, zaten sonrasında daha sonucu öğrenmeden kanama başladı, ertesi gün Bi daha bakıldı 361 e gerilemiş, bugün Bi daha kan vericemKan yaptirdinmi tekrar belki ikiside tutunmus sonradan biri dusmustur biri hala sendedir , youtube kanalinda bi kiz ikizlere hamileymis surekli kanamasi varmis erken trsr yaptigi icinde hamile oldugunu biliyomus yoksa normal adet diyib gecicekmis doktor bakmis ve kesenin biri qayet guzel kanama farkli alanda ve ordada kucuk keseye benzer bisey var demis bi kac hafta sonrada onunda tutunduunj ogrenmisti suan ikizlerini sag salim dogur ustelik normal kiloda ve gununde :)
Umarim katlanir :) bizide haberdar etKanama başlamadan yarım saat önce kan vermiştim 1559 Du, zaten sonrasında daha sonucu öğrenmeden kanama başladı, ertesi gün Bi daha bakıldı 361 e gerilemiş, bugün Bi daha kan vericem
İnş bitanem, dua edin nolurUmarim katlanir :) bizide haberdar et
Dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun, sana bağışlasın yavrunuİnş bitanem, dua edin nolur![]()
Kusum kan verdin mi tekrarİnş bitanem, dua edin nolur![]()
1 gibi vericemKusum kan verdin mi tekrar