- 10 Mayıs 2019
- 67
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.081
canım senin son durumun ne oldu göremdim, bende 8. gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bana umut oldun 9. gün değerin 4.6ymış sanırım sonrada arttığını belirtmişsin çok merak ettim artmaya devam etti miii?Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
Benim de 8.gün bugün aynı durumdayım iki saate bi değişiyor ya ilaçlardan sanırım iğnen bar mı acabaBugün transfer dahil 6.günüm duygularım o kadar karışık ki bi oldu diyorum bi olmadı diyorum. Bi ağlıyorum bi mutluyum ilaçlardan mı bilmiyorum ama duygu geçişlerim çok hızlı.
İğne de kullanıyorum, bi günüm bi günümü tutmuyoBenim de 8.gün bugün aynı durumdayım iki saate bi değişiyor ya ilaçlardan sanırım iğnen bar mı acaba
Msşallah , benim de 16 toplanıp 13 döllenmiştiKızlar sabah opu oldum, 13 yumurtam toplandı
Gözünüz aydın:)Kızlar sabah opu oldum, 13 yumurtam toplandı
Bana da yarın haber gelir döllenme sayısıyla ilgili herhalde.Msşallah , benim de 16 toplanıp 13 döllenmişti
Şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyorGözünüz aydın:)
Canım benim 20’sine doğru transfer olacak dondurulmuşla,7 embriyom donduruldu 6 tanesi 5. Gün , 1 tanesi 6 günBana da yarın haber gelir döllenme sayısıyla ilgili herhalde.
Bugun nasıl embriyolar, bugun ne haber verdiler size?
Şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyor
Ahh cok guzel, masallahCanım benim 20’sine doğru transfer olacak dondurulmuşla,7 embriyom donduruldu 6 tanesi 5. Gün , 1 tanesi 6 gün
İnş güzel haberler verirsin sendeAhh cok guzel, masallah
Benim de donduracaklar, bir sonraki adetten sonra transfer yapacaklarmış
Gözün aydın benim hiç o kadar yumurtam olmadı hep bir tane ikinci olsa bile büyümüyor ama tek yumurtayla 2 çocuğum oldu inşallah seninde olurKızlar sabah opu oldum, 13 yumurtam toplandı
Cok tesekkur ederimGözün aydın benim hiç o kadar yumurtam olmadı hep bir tane ikinci olsa bile büyümüyor ama tek yumurtayla 2 çocuğum oldu inşallah seninde olur
Benim 2. Gün idi tuttu. Güne bakmıyor yani takılma senArkadaslar siz bilirsiniz diye düşünüyorum, 3.gün ve 5.gün arasında nasıl bir fark var? Embriyologla görüştüm az önce, 3.günde dondurabiliriz dediler.
Dün 13 tane toplanmıştı, 13’ü de döllenmiş, bugun 9’a düşmüş sayı.
Bana sormadılar kaliiteliler 5. Güne ulaşıyor diye onlar beklediler 5. Güne yoksa 3. Günde benim de 13 taneydi 5. Gün 6 ya indi sayısı , 6. Güne de bir tanesiArkadaslar siz bilirsiniz diye düşünüyorum, 3.gün ve 5.gün arasında nasıl bir fark var? Embriyologla görüştüm az önce, 3.günde dondurabiliriz dediler.
Dün 13 tane toplanmıştı, 13’ü de döllenmiş, bugun 9’a düşmüş sayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?