Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Benim 2. Gün idi tuttu. Güne bakmıyor yani takılma sen
Bana sormadılar kaliiteliler 5. Güne ulaşıyor diye onlar beklediler 5. Güne yoksa 3. Günde benim de 13 taneydi 5. Gün 6 ya indi sayısı , 6. Güne de bir tanesi
Bana şöyle bir şey dediler, 3.güne ulaşınca dondurulacak, transfer zamanı çözülecek, 5.güne ulaşan transfer edilecek hangisi en kaliteliyse, kalanlar 5.gün olarak yeniden dondurulacak. Hiç anlamadım bi saçma geldi kulağıma. Hiç duydunuz mu böyle bir şey?

Ya cozulenler bozulursa ne olacakmış. Bana da saçma geldi

Canım benim kimyasal oldu ama o ara çok araştırdım artanlar varmış. Umarım seninki artar

Canım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah Transfer işlemi nasıl oldu 5. Güne beklediler mi anlatır mısın lütfen

Canım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah Transfer işlemi nasıl oldu 5. Güne beklediler mi anlatır mısın lütfen
Yumurta toplamadan sonraki adetimle gittim. Transfer hazırlıgına başladılar ilaçlarla.
Adetin tam 20.günü transfer oldum. Embriyolog transferden 2 gün önce bekleyen tüm 3.gün embriyoları çözmüş. 5 tanesi 5.güne gitmiş. İçlerinden 1 tanesini transfer ettiler.
Geri kalan 4 adet 5.gün embriyoyu da dondurdular. Eger negatif olsaydı sonucum, o donmuş olan 4 taneyle deneyecektim dondurulmuş transferi.

Cok tesekkur ederim cevabın için

Henuz bi yenilik yok ilk transfer negativ donmuslarla ya bu ay ya ekimde yapicaz bakalim artik
Hayırlısı olsun canım, in şe Allah güzel neticeler alırsın. Şemsim sen nereliydin nedense hemşerim olduğun aklımda kalmış

Merhabalar bu iğne neden yapıldı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…