- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.101
Benim 2. Gün idi tuttu. Güne bakmıyor yani takılma sen
Bana şöyle bir şey dediler, 3.güne ulaşınca dondurulacak, transfer zamanı çözülecek, 5.güne ulaşan transfer edilecek hangisi en kaliteliyse, kalanlar 5.gün olarak yeniden dondurulacak. Hiç anlamadım bi saçma geldi kulağıma. Hiç duydunuz mu böyle bir şey?Bana sormadılar kaliiteliler 5. Güne ulaşıyor diye onlar beklediler 5. Güne yoksa 3. Günde benim de 13 taneydi 5. Gün 6 ya indi sayısı , 6. Güne de bir tanesi
Ya cozulenler bozulursa ne olacakmış. Bana da saçma geldiBana şöyle bir şey dediler, 3.güne ulaşınca dondurulacak, transfer zamanı çözülecek, 5.güne ulaşan transfer edilecek hangisi en kaliteliyse, kalanlar 5.gün olarak yeniden dondurulacak. Hiç anlamadım bi saçma geldi kulağıma. Hiç duydunuz mu böyle bir şey?
Ay valla cok sacma geldi ve anlamadım. Ya ben anlamadım, ya da baska bir şey gelmiyor aklımaYa cozulenler bozulursa ne olacakmış. Bana da saçma geldi
Ben de duymadım canım zaten 5. Güne geleceğini tahmin ettikleri için benim embriyoları 3. Gün dondurmadılar anladığım kadarıyla.Ay valla cok sacma geldi ve anlamadım. Ya ben anlamadım, ya da baska bir şey gelmiyor aklımacuma günü aradıklarında detaylı bir sekilde konusacagım.
Canım benim kimyasal oldu ama o ara çok araştırdım artanlar varmış. Umarım seninki artarcanım senin son durumun ne oldu göremdim, bende 8. gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bana umut oldun 9. gün değerin 4.6ymış sanırım sonrada arttığını belirtmişsin çok merak ettim artmaya devam etti miii?
canım ne oldu netice transfer yapıldı mıAy valla cok sacma geldi ve anlamadım. Ya ben anlamadım, ya da baska bir şey gelmiyor aklımacuma günü aradıklarında detaylı bir sekilde konusacagım.
Canım olumlu sonucu aldım çok şükür.canım ne oldu netice transfer yapıldı mı
çok sevindimm gözünaydın Sağlıkla kucağına al inşallah:)Canım olumlu sonucu aldım çok şükür.
9.gün 221 çıktı
Bugun 12.gün, 829 çıktı
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alCanım olumlu sonucu aldım çok şükür.
9.gün 221 çıktı
Bugun 12.gün, 829 çıktı
Canım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallahBana şöyle bir şey dediler, 3.güne ulaşınca dondurulacak, transfer zamanı çözülecek, 5.güne ulaşan transfer edilecek hangisi en kaliteliyse, kalanlar 5.gün olarak yeniden dondurulacak. Hiç anlamadım bi saçma geldi kulağıma. Hiç duydunuz mu böyle bir şey?
Gözün aydınCanım olumlu sonucu aldım çok şükür.
9.gün 221 çıktı
Bugun 12.gün, 829 çıktı
Yumurta toplamadan sonraki adetimle gittim. Transfer hazırlıgına başladılar ilaçlarla.Canım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallahTransfer işlemi nasıl oldu 5. Güne beklediler mi anlatır mısın lütfen
Cok tesekkur ederim cevabın içinYumurta toplamadan sonraki adetimle gittim. Transfer hazırlıgına başladılar ilaçlarla.
Adetin tam 20.günü transfer oldum. Embriyolog transferden 2 gün önce bekleyen tüm 3.gün embriyoları çözmüş. 5 tanesi 5.güne gitmiş. İçlerinden 1 tanesini transfer ettiler.
Geri kalan 4 adet 5.gün embriyoyu da dondurdular. Eger negatif olsaydı sonucum, o donmuş olan 4 taneyle deneyecektim dondurulmuş transferi.
Canim nasilsiniz uzun zamandir girmiyorum neler varBu başlık altında yazdığım yazı Temuz ayına Tüp Bebek yapanlara destek ,bir-birimize moral vermek amaçlıdır :) İlk denemem negatif, ikinci denemeyi planlıyorum...
İyiyim canım, çok şükür. Bekliyoruz Allah nasip ederse yeniden yumurta toplama işini başlayacağız)).. Sen neler yapıyorsun? Ne yenilikler var?Canim nasilsiniz uzun zamandir girmiyorum neler var
Henuz bi yenilik yok ilk transfer negativ donmuslarla ya bu ay ya ekimde yapicaz bakalim artikİyiyim canım, çok şükür. Bekliyoruz Allah nasip ederse yeniden yumurta toplama işini başlayacağız)).. Sen neler yapıyorsun? Ne yenilikler var?
Hayırlısı olsun canım, in şe Allah güzel neticeler alırsın. Şemsim sen nereliydin nedense hemşerim olduğun aklımda kalmışHenuz bi yenilik yok ilk transfer negativ donmuslarla ya bu ay ya ekimde yapicaz bakalim artik
Evet canim oyle :) insallah bakalim artikHayırlısı olsun canım, in şe Allah güzel neticeler alırsın. Şemsim sen nereliydin nedense hemşerim olduğun aklımda kalmış
Merhabalar bu iğne neden yapıldı acaba?Canım benim 2. Gün transferi hem transferden sonra gonqpeptly iğne yaptım ben. Daha 4 gün oldu iğneyi yapalı. Etkisi geçmemiştir. O yüzden ben 10. Günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Çıksa da iğne etkisi olur diye.
Çatlama iğnesi canımMerhabalar bu iğne neden yapıldı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?