Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba kızlar bugün op oldum, 5 yumurta vardı, 3 adet dolu çıktı
İnsallah ucu de güzelce dollenir ve bebeklerine kavuşursun.

Ben de bugün muayene oldum. İğnelerimin üzerinden 4 gün geçmişti. Bu surede dağda bir solda 2 olmak üzere 3 yumurta gelişmiş. Cuma yeni kontrol var bakalım. Hayırlısıyla

Hebüz bugün toplandı biz iki embryo istediğimizi söyledik ama doktor transfer zamanı karar vereceğimizi söyledi. Muhtemelen kalitesine göre tekrar görüşecez.
Gonalf gibi iğneler yerine vitamınlerle yumurta gelıstırmek doktorunuzun mu tercihi sizin mi ,hormon almamıs mı oluyoruz dedıgınız vitamınlerle

Gonalf gibi iğneler yerine vitamınlerle yumurta gelıstırmek doktorunuzun mu tercihi sizin mi ,hormon almamıs mı oluyoruz dedıgınız vitamınlerle

Bu süreç içerisinde bende herkes gibi gonal f ve menopur kullandım. Tek fark öncesine göre daha düşük doz kullanmam ve daha çok yumurta elde etmem oldu.

Ben ilk iğnemi yaptırdım 3 toz olduğu için 225lik ağır olurmuş kalçadan yaptır dediler. Üstüne oturamiyorum bir hafta kalçadan nasıl vurduracagim önerileriniz varmı pazartesi de yaninda cetrotide getir dedi galiba onada başlayacağım ikisi bir arada veya gerek görmezse sadece cetrodite kullanacağım karnımdan oda yakiyormus önerileriniz var mı çok canım yanacak yardimlarinizi önerilerinizii bekliyorum

Ben ilk iğnemi yaptırdım 3 toz olduğu için 225lik ağır olurmuş kalçadan yaptır dediler. Üstüne oturamiyorum bir hafta kalçadan nasıl vurduracagim önerileriniz varmı pazartesi de yaninda cetrotide getir dedi galiba onada başlayacağım ikisi bir arada veya gerek görmezse sadece cetrodite kullanacağım karnımdan oda yakiyormus önerileriniz var mı çok canım yanacak yardimlarinizi önerilerinizii bekliyorum
yandan ilk defa duydum.. Cetrotide yakmıyor ki... Hakkında hayırlıs olsun Sarışın:KK54:

İyi akşamlar arkadaşlar, bende dün başladım iğnelere, benim tüp bebek yöntemiyle bir oğlum var şimdi kardeşi olsun istiyoruz, rabbim ilk önce olmayan arkadaşlarıma sonra bana da nasip etsin, inşlh beraber sayarız günleri
Maşallah size... Darısı başımıza :KK200:

T
Ayyy çok korkuyordum saolunnn 😊😊😊 peki ben kendim yapabilir miyim
Tabikii ben tum ignelerimi esime yaptirdim beceremem diye bide insanin kendine yapmasi var baskasina yapmasi var hemsire ignelerin yapilisini gosterdiginde esime sen bak sen yapicaksn dedm oda bakti ogrendi hepsini o yapti sagolsn kendine yapabilirmisin dedigimde yapamam drnisti baskasina yapmak farkli cunku😁

T
Tabikii ben tum ignelerimi esime yaptirdim beceremem diye bide insanin kendine yapmasi var baskasina yapmasi var hemsire ignelerin yapilisini gosterdiginde esime sen bak sen yapicaksn dedm oda bakti ogrendi hepsini o yapti sagolsn kendine yapabilirmisin dedigimde yapamam drnisti baskasina yapmak farkli cunku😁
super yaaa))))) benim eşimse ben bile yaptığımda çok hassas davranıyordu )))) aman aman

super yaaa))))) benim eşimse ben bile yaptığımda çok hassas davranıyordu )))) aman aman
Ya benimki hemsireye yüz tane soru sordu şoylemi boylemi diye 😁 eve geldk yapiyo ama her yaptiginda beni ikna edene kadar 10 dakka geciyodu korkuyodm her yaptiginda en son diyodu acimicak alisman lazm simdiye kadar diyodu.
Dedim bos enjektör var kendine batir bi batirabiliyomusun can işte buda korkuyoruz diyodum😂

Back
X